Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E bana yardım edecek yokmu arkadaşlar o kadar kullanan var e71 i.hafıza kartında resımler gözukuyor dosya yönetisinden lakin galerılerden baktımmı resımler cıkmıo.Sadece telın hafızasındakı orjınal r4esımlr.ne iş anlamadım yahuu
  • Ustalar bende e71 in beyaz modelini almış bulunmaktayım.Benide kulübe ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Size birşeyler söylemek istiyorum. Bu forum sevdası küçük yaştan beridir bana bulaşıp yakamı bırakmayan bir hastalık oldu. Ne zaman bırakmak istesem bırakamadım. Ama taki canımdan çok sevdiğim kişiyi bu forum yüzünden kaybedene kadar. Bu foruma ayırdığım zamanın yarısını ona ayırsaydım herşey farklı olabilirdi. Burada çok iyi insanlarla tanıştım çok bilgili abilerim büyüklerimle muhattap oldum hepsinden Allah razı olsun. Sorunlarımız oldu beraber çözdük çok eğlenceli zamanlar geçirdik. Forum içersinde kırdığım ve ya yanlış davranışta bulunduğum kişiler varsa onlardan özür dilerim. Artık forumla ilişkimi büyük ölçüde kesiyorum. Kendinize iyi bakın hakkınızda hayırlısı olur inşAllah. Selametle. Forum içersinde paylaştığım programların ve konuların bi arşivini yapmıştım onu sizlerle paylaşmak isterim. Sizden tek ricam vericeğim konuya kimsenin cevap yazmaması olacaktır. Hayırlı günler.

Donanım Haber Arşiv Konularım
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49411722

Hocam yapma be, muhabbetimiz olmadı ama varlığın, yardımcı olmaya çalışman yeterdi.. Umarım böylesi senin için daha iyi olur..

• quote:

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Size birşeyler söylemek istiyorum. Bu forum sevdası küçük yaştan beridir bana bulaşıp yakamı bırakmayan bir hastalık oldu. Ne zaman bırakmak istesem bırakamadım. Ama taki canımdan çok sevdiğim kişiyi bu forum yüzünden kaybedene kadar. Bu foruma ayırdığım zamanın yarısını ona ayırsaydım herşey farklı olabilirdi. Burada çok iyi insanlarla tanıştım çok bilgili abilerim büyüklerimle muhattap oldum hepsinden Allah razı olsun. Sorunlarımız oldu beraber çözdük çok eğlenceli zamanlar geçirdik. Forum içersinde kırdığım ve ya yanlış davranışta bulunduğum kişiler varsa onlardan özür dilerim. Artık forumla ilişkimi büyük ölçüde kesiyorum. Kendinize iyi bakın hakkınızda hayırlısı olur inşAllah. Selametle. Forum içersinde paylaştığım programların ve konuların bi arşivini yapmıştım onu sizlerle paylaşmak isterim. Sizden tek ricam vericeğim konuya kimsenin cevap yazmaması olacaktır. Hayırlı günler.

Yapma be hocam. Konularda mesajlarını görmek güzeldi. Arada sırada gir bari. Hayırlısı olsun hakkında bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 18 Haziran 2011; 14:14:27 >

• quote:

yapma be hocam

• quote:

sen olmadan bu konunun tadı olmaz..

• Kişiye özel mesaj sesi yapabiliyormuyuz ?

edit : Sms Alert diye bir program buldum, deneyeceğim olursa yazarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Juen -- 19 Haziran 2011; 10:29:44 >
  • merhaba arkadaşlar.
    fotoğraf çekmek için nokia nın kamera programına alternatif bir kamera programı var mı acaba ?
    telefonumun kamerası yine açılmamaya ve siyah ekran beklemeye başladı. belki başka bir program ile sorun olmaz diye denemek istiyorum.
  • StormKing E71 kullanıcısı olarak kulübümüze katılmıştır. telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
  • Merhaba ben de artık E71 beyaz kullanıcısıyım. Ama hac.k için sertifika için her yere başvurmama rağmen bir türlü sertifikamı alamıyorum 24 saatigeçkindir bekliyorum. Sertifika alınan siteleri biri bana söyleye bilir mi?
  • benide ekleyin kardeşim ya 2 yıldır kullanıyorum bazen sinirimi bozuyor bazen çok seviyorum ilginç bir ilişkimiz var e71'imle, şarjı çok gidip q klavyede akarken çok seviyorum, yeni dokunmatik hızlı telefonları görünce ayar oluyorum

@western-digital nerden başvurdun hack için? ben 1 ay önce başvurdum, başvurduktan sonra 2. veya 3. gün çıktı, biraz daha bekle bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: western-digital

Merhaba ben de artık E71 beyaz kullanıcısıyım. Ama hac.k için sertifika için her yere başvurmama rağmen bir türlü sertifikamı alamıyorum 24 saatigeçkindir bekliyorum. Sertifika alınan siteleri biri bana söyleye bilir mi?

Sertifika en geç 3 gün içinde gelmektedir. Banada 3. gün gelmişti, kafan rahat olsun.
  • nokia'nın sitesi üzerinden baktığımda
    Nokia E71 için en son yazılım sürümü 500.21.009'dur yazıyor. Telefonda yüklü olan yazılım ise 510.21.009
    acaba web sitesi mi güncel değil ? ya da bu anormal birşey mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 333

nokia'nın sitesi üzerinden baktığımda
    Nokia E71 için en son yazılım sürümü 500.21.009'dur yazıyor. Telefonda yüklü olan yazılım ise 510.21.009
    acaba web sitesi mi güncel değil ? ya da bu anormal birşey mi

Hocam senin sürüm en güncel olan. Ben de telefonu ilk alıp OVI süite bağladığımda 400.xx.xxx versiyonu son sürüm diyordu. Ama Navifirm ile 500.21.009 a yükselttim. Oda telefonu Hac.klemek için. Senin versiyon hac.kleniyor mu? HelloOX 2 ile? Hac.kleniyorsa ben de onu indireyim?
  • açıkcası hiç bilmiyorum telefonun nasıl hacklendiğini ya da hacklenip ne yapıldığını:)
    sadece turkcell yazılımından daha güncel olan nokia yazılımını kullanmak için yüklemiştim. ne desem yalan olur
  • quote:

açıkcası hiç bilmiyorum telefonun nasıl hacklendiğini ya da hacklenip ne yapıldığını:)
    sadece turkcell yazılımından daha güncel olan nokia yazılımını kullanmak için yüklemiştim. ne desem yalan olur

Tamam hocam sağol. Ben hala sertifika bekliyorum siteden heralde vermiyorlar artık sertifika falan.
  • quote:

quote:

açıkcası hiç bilmiyorum telefonun nasıl hacklendiğini ya da hacklenip ne yapıldığını:)

Tamam hocam sağol. Ben hala sertifika bekliyorum siteden heralde vermiyorlar artık sertifika falan.

Ne zaman talep yolladın ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk.

quote:

quote:

Ne zaman talep yolladın ?

Valla hocam kendi başvurum 1 haftayı bulacak. Anlayamadım önceden N82 için almıştım ertesi gün ama şimdi alamıyorum?

• Hocam o zaman bir yerde bir yanlışlık vardır. En geç 3 gün içinde geliyordu. İptal edip tekrar talep yollayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk.

Hocam o zaman bir yerde bir yanlışlık vardır. En geç 3 gün içinde geliyordu. İptal edip tekrar talep yollayın.

Şimdi silip yine başvurdum bakalım bu sefer ne olacak.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.