Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crosshair

allah allah, acayip ucuzlamış ya. ben 4-5 ay önce 460 tl mi ne vererek temiz bi 2.elini almıştım. çok ilginç.

belki bana ölücüler denk geliyordur.. nette ikici el e71 kondisyonuna göre 350-450 arası satılıyor..
  • Kardeş kulübe beni de ekleyin ben de E71 kullanıcısıyım..
    Fakat birkaç sorum olacak. Facebook'ta video izleyemiyorum yani açmıyor. Video izleyebilmem için yapmam gereken bir şey var mı veya indirilmesi gereken bir uygulama var mı? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Henüz öyle bir uygulama yok hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faruk.

Henüz öyle bir uygulama yok hocam.

Peki kardeşim teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Vengeance_

Kardeş kulübe beni de ekleyin ben de E71 kullanıcısıyım..
    Fakat birkaç sorum olacak. Facebook'ta video izleyemiyorum yani açmıyor. Video izleyebilmem için yapmam gereken bir şey var mı veya indirilmesi gereken bir uygulama var mı? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

opera ile videoyu telefonuna indirip izleyebilirsin.
  • Merhaba arkadaşlar. Ben geldim.
    Cep telefonunuzda ki interneti kablosuz internet olarak paylaştırmanıza yardımcı olan, joikuspot programını hepinize tavsiye ederim.

Saygılar.
  • beyler e71 yere düştü. Kameranın olduğu bölge aşırı derecede ısınıyor. Bu sorunu yaşayan var mıdır?
  • Cihazı kapatıp açtıktan sonra sorununuz devam ediyor mu?

Saygılar.
  • çok uzun zman oldu konuya takılmıyorum ve de merak ediyorum bu yeni firmware ne zaman çıkacak artık bıktım meşgule atılınca telefonun donmasından... varmı çözümü arkadaşlar
  • ben geçen ay filan yeni bi FW geldi onu kurdum, ama o donma sorunu çözülmemiş. FW sürümü 510.21.009 - 19-03-2011
  • bendede o var zaten bu donma sorunu olmasa , acayip sinirime dokunmaya başladı ya bir gün fırlatacam...
    bu arada hg berkay , çok uzun zamandır bu konuyu takip etmedim bakmadım neler konuştunuz neler paylaştınız diye ama bakmadığım halde kendini belli etmişsin :D tebrik ederim :)
    crosshair sağol cevap için senide hatırlıyorum sayfalarca öncesinden selam olsun herkese :)
  • selam panpa
  • bataryayı çıkarınca bile uzun sürüyor soğuması. İlginç bir durum.
  • Bir arkadaşım da E71 alacak. Temiz 2. el 350 ye bulmuş. Ben sıfır aldığım için bilmiyorum fakat sanırım bu paraya alınır. Daha önce 2. el almış olan arkadaşlar var mı ? Bir şey fark ediyor mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

bendede o var zaten bu donma sorunu olmasa , acayip sinirime dokunmaya başladı ya bir gün fırlatacam...
    bu arada hg berkay , çok uzun zamandır bu konuyu takip etmedim bakmadım neler konuştunuz neler paylaştınız diye ama bakmadığım halde kendini belli etmişsin :D tebrik ederim :)
    crosshair sağol cevap için senide hatırlıyorum sayfalarca öncesinden selam olsun herkese :)

Selamlar hocam.
  • quote:

Bir arkadaşım da E71 alacak. Temiz 2. el 350 ye bulmuş. Ben sıfır aldığım için bilmiyorum fakat sanırım bu paraya alınır. Daha önce 2. el almış olan arkadaşlar var mı ? Bir şey fark ediyor mu acaba ?

• quote:

quote:

Bir arkadaşım da E71 alacak. Temiz 2. el 350 ye bulmuş. Ben sıfır aldığım için bilmiyorum fakat sanırım bu paraya alınır. Daha önce 2. el almış olan arkadaşlar var mı ? Bir şey fark ediyor mu acaba ?

Ben ikinci el aldım hocam şubat ayında ve 380'e falan almıştım sanırım. Ama cihaz çok temizdi. Ve şuanda son sürüm yazılım ve onlarca uygulamayla doldurdum öyle kullanıyorum canavarı.

• Arkadaşlar küçük ama sinir bozucu bi sorunum vargaleride kendi attığım resimlerden çok ndrive a ait resimleri görmekten çok sıkıldım,bi resmi bulabilmek için olağanüstü çaba sarfetmem gerekiyor başka bir konuda arkadaşın biri favourites ve image_favourites klasörlerini gizle aç kapat demiş denedim bu seferde galeride dosyanın ismini gösteriyor resim yerine ayarlar gösterdiği gibi bi anahtar gösteriyor...ndrive resimlerinden nasıl kurtulabilrimm?
  • Merhaba Değerli kullanıcılar.

1): Ben yeni e71 kullanıcısıyım, ovi map 3.03 versiyonu yüklü telefonumda. Sürüş ve yürüme sırasında navigasyon güzel bir şekilde çalışıyor fakat türkçe kadın konuşma yüklü ve seçili olduğu halde hiç sağa dön sola dön vs şeklinde konuşmuyor? Nedenini ve çözüm yolunu bilen varsa ve yardım edebilirseniz sevinirim.

2): Google maps de kurdum e71'e ama sürekli internete bağlanmak istiyor telefon google maps internet olmadan sadece gps ile çalışmayı desteklemiyor mu Nokia için? Bu soruma da cevap arıyorum.

İyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

quote:

quote:

Ben ikinci el aldım hocam şubat ayında ve 380'e falan almıştım sanırım. Ama cihaz çok temizdi. Ve şuanda son sürüm yazılım ve onlarca uygulamayla doldurdum öyle kullanıyorum canavarı.

Aynen öyle valla canavar gibi telefon.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.