Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faruk.

Konuyu güncel tutma amaçlı, konu içindeki bütün sayfaları tek tek gezdim, bütün ek bilgileri topladım sanırım.

-Ana ekrandayken *'a uzun basınca bluetooth açılıyor, kamerada ise 2 ye basınca odaklanma yapıyor.
    -Video izlerken veya fotoğraflara bakılırken *'a basıldığında tam ekran oluyor, resimlerde 5 e basıldığında yakınlaştırma, 0 a basıldığında normal boyuta dönüyor.
    -1 ve 3 tuşları fotoğraf açıkken fotoğrafı sağa ve sola döndürüyor.
    -İnternet sayfalarında da görüntü * ile büyüyor, # ile küçülüyor.
    -Shift tuşuna uzun basıp imleçi sağ-sol yaptığımızda kopyalama veya yapıştırma işlemini yapıyor.

İşlev Tuşu + Ctrl + A : Yazılı metin tamamını seçmek.
    İşlev Tuşu + Ctrl + C : Seçilen metni kopyalamak.
    İşlev Tuşu + Ctrl + V : Seçilen metni yapıştırmak.

Telefonumuzdaki fotoğrafları klasör halinde depolamak için ;
    Menü > Medya > Galeri > Görüntüler, buradan herhangi bir fotoğrafın üzerine gelip ; Seçenek > Düzenle > Yeni klasör.

İşaretleme hakkında ;
    Dosyaları işaretlemek için her defasında Seçenek > İşaretle yapmaya gerek yok. Bir dosyayı işaretleyin ve diğer işaretleyeceklerinizi shift e basarak işaretleyebilirsiniz.

Kopyalama işlemlerini bilmiyordum teşekkür ederim

• Rica ederim.
  • arkadaşlar E71'imi satıyorum. gri renk, 5-6 ay önce ikinci el almıştım. kutusu, aksesuarları ve ilk sahibinin faturası da var. faturadaki tarihi yanlış hatırlamıyorsam garanti süresi devam ediyor bile olabilir. ihtiyaçtan sattığımdan uygun fiyata vereceğim. ilgilenenler PM atabilirler, telefonun ve kutunun fotoğraflarını da gönderirim.

iyi oruçlar.
  • Bugün e-posta ayarlarını yapmak geldi aklıma. Mesajlardan e-posta ya girdim fakat karşıma şöyle bir uyarı çıktı '' Yükleme paketi bulunamadı, hafıza kartının takılı olduğunu kontrol edin. '' Nedeni ne olabilir ?
  • nokia messaging idi sanırım, ovi'den o programı indirip kurmanız gerek.
  • Arkadaşlar,

1) Hangi sürümün yüklü olduğunu nasıl öğrenirim?
    2) En son sürüm şuan itibariyle hangisi?
    3) Görüşme bittikten sonra veya kapattıktan sonra donma oluyor, bu sorunu çözebilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

Arkadaşlar,

1) Hangi sürümün yüklü olduğunu nasıl öğrenirim?
    2) En son sürüm şuan itibariyle hangisi?
    3) Görüşme bittikten sonra veya kapattıktan sonra donma oluyor, bu sorunu çözebilen varmı ?

1) *#0000#
    2) 510.21.009
    3) Henüz bir çözümü yok hocam.
  • Cevap için tşk ler Faruk.

Benim sürüm 500.21.009.

1) Son sürüm ile benim mevcut sürüm arasında ne gibi farklar var?
    2) Yeni sürümü nasıl yükleyebilirim?
    3) Yeni sürümü yükleyince dosya ve ayarlar siliniyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi informatiker -- 5 Ağustos 2011; 14:42:48 >
  • 1) Gözle görülür derecede hız farkı var.
    2) Nokia Software Updater programını bilgisayarınıza indirip, telefonu bilgisayara bağlayıp sürümü yükseltebilirsiniz.
    3) Evet her şey silinir, fabrika ayarlarına döner. Eğer güncelleme yapacaksanız telefon içindekileri hafıza karta taşımanızı öneririm. Güncelleme yaparken de hafıza kartını çıkarırsanız herhangi bir veri kaybı yaşamazsınız.
  • düzgün calısan telefondan pc yönetme programı yok mu ya...arıyorum ama bi türlü bulamıyorum.olmuyor
  • meraba arkadaşlar bende e71 kullanıcısıyım ve telefonla ilgli bazı sorunlarım var .. telefonumdan cok memnunum ama yaklaşık 3 aydr webe baglanırken menuye atıo beni ve webe baglanamıorm.. bir diger sorunumda indirdiğim temaları telefondan kurmaya calısırken sertifika hatası die bi uyarı verior .. neden kaynaklanıo ve nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sydaiskdmr

meraba arkadaşlar bende e71 kullanıcısıyım ve telefonla ilgli bazı sorunlarım var .. telefonumdan cok memnunum ama yaklaşık 3 aydr webe baglanırken menuye atıo beni ve webe baglanamıorm.. bir diger sorunumda indirdiğim temaları telefondan kurmaya calısırken sertifika hatası die bi uyarı verior .. neden kaynaklanıo ve nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim..

Ovi Suite ile en son güncellemeyi yükleyin. Sertifika hatası için de sertifika almanız lazım. Geçmiş sayfalarda anlatıldı. Yada Google'a ' s60v3 sertifika almak' diye aratın.
  • bende kullanıyorum 2. el aldım
  • Arkadaşlar bu e71 in edgesini nasıl kapatıcaz?Sol üstte devamlı edge işareti var ne yaptıysam kapatamadım.Birde hafıza kartında boş yer olmasına rağmen bluetooth la gönderdiğimiz dosyayı telde yeterli hafıza yok verileri silip tekrar deneyin diye uyarı veriyo.Yani dosyayı tel hafızasına atıyo hafıza kartına nasıl alıcaz.E71 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Telefonumu satıp yerine Nokia E72 aldım. Başka konularda görüşmek üzere. İyi forumlar.
  • Herkese merhabalar.
    Whatsapp programini kullaniyorum internet paketim ile. Fakat arada kopmalar yasaniyor. Eskiden hic boyle olmuyordu. Simdi ekranda sag ustte pil gostergesinin altinda bi zimbirti cikti. 4 tane kucuk kareden olusan bir kare var. Nedir neyin nesidir? Bana yardimci olabilecek varmi deli olucam cunku :D
  • Benim de e71 im var, gruba dağil olmak istiyorum. :D
  • arkadaşlar bende e71 almak istiyorum.işletim olarak e72 ile aynı nerdeyse tasarım olarak da bence daha güzel ama piyasada sıfırı var mı yardımcı olursanız sevinirim
  • sıfırını bulmak zor sanırım. temiz 2. el bakın
  • arkadaşlar şu e71 de flaşı el feneri olarak kullanacağımız bi program yok mu yav?
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.