Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Berkay kardeşim burdan ayrıldıgına uzuldum ama bır taraftanda sevdıgın ınsanları ıhmal etmemeyı dusunmen de guzel tabıkı. ben de bagdatta oldugum ıcın buraya fazla takılamıyom. Herşey gönlunce olsun. AEOL...
  • mrb... 2 sorum olacak
    1- e 71 wlan bağlantıda her bağlanmaya çalıştığımda erişim bağlantını seçmem isteniyor bunu direk bağlanma yapabilirmiyim sormasını istemiyorum.
    2- dlna özelliği varmıdır kablosuz lcd tv ya bağlamak istiyorum deneyen arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum...
  • vlan baglantısı yaparken sormasını istemiyosan, öncelikle bekleme ekranından vlan baglantısını acıp aglarıtara dicen,sonra şifre varsa onu girdikten sonra web tarama başlat der yapcaksın artık daha şifre istemez
    Nokianın webtarayıcısını kullanıyosan ayarlardan genelin içinde erişim nktası var ordan kullanıcı tanımlı olanı secmelisin.operada ise gene ayarlardan bunu yapabilirsin. Lcd tvye baglanmaolayını hiç denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mklvz

vlan baglantısı yaparken sormasını istemiyosan, öncelikle bekleme ekranından vlan baglantısını acıp aglarıtara dicen,sonra şifre varsa onu girdikten sonra web tarama başlat der yapcaksın artık daha şifre istemez
    Nokianın webtarayıcısını kullanıyosan ayarlardan genelin içinde erişim nktası var ordan kullanıcı tanımlı olanı secmelisin.operada ise gene ayarlardan bunu yapabilirsin. Lcd tvye baglanmaolayını hiç denemedim.

ilgin için tşk ederim.ben şifre sorma olayını değilde sürekli ağ seçmemi istiyor bunu sormamasını istiyorum
  • Yaklaşık 1 yıldır e71 kullanıyorum ve son derece memnunum..Kulübe beni de ekleyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mklvz

vlan baglantısı yaparken sormasını istemiyosan, öncelikle bekleme ekranından vlan baglantısını acıp aglarıtara dicen,sonra şifre varsa onu girdikten sonra web tarama başlat der yapcaksın artık daha şifre istemez

dedigim gibi yaparsan erişim noktası falan sormaz,dogrudan baglantı yapr. Aynı olayı bende kullanıyorum turkcelden paketim var hiç erisim nok secmeden baglantı yapıyo turkcell ıle
  • Geçen sene aldığım E71 telefonum var beyaz renkte usb ve hafıza kart girişlerinin üstündeki beyaz yerde sararma var sanırım herkezde olan bi sorun bu sarılığı gidermek mümkünmü birde telefon geçen sene mayısta alındı hiç versiyon felan güncellemedim şuanki güncel versiyon nasıldır bi sorunu var mı bazı forumlarda versiyon güncellemesi sonrası sorunlar olduğunu okudum acaba bişey olurmu benim telefonada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL64

E bana yardım edecek yokmu arkadaşlar o kadar kullanan var e71 i.hafıza kartında resımler gözukuyor dosya yönetisinden lakin galerılerden baktımmı resımler cıkmıo.Sadece telın hafızasındakı orjınal r4esımlr.ne iş anlamadım yahuu

evet gallery sadece telefon hafızasındaki mediaların gösterimi için kullanılıyor. diğerleri için office klasöründeki dosya yöneticisi(file manager)'ni kullanmanız gerekiyor. fakat bu durum pek bi sıkıntı yaratmaz, dosya yöneticisinden de oynatım ve/veya mail'e ekleyip gönderim yapabilirsiniz. illa ki galeride görmek istiyorum diyorsanız seçeneklerden telefon hafızasına taşımalısınız..

kulaklıkla müzik dinleyen arkadaşlar bu dönüştürücüden alıp kendi standart müzik kulaklıklarını(3,5mm) e71'de kullanabilir. üstelik ses kalitesi çok artıyor. ben sennheiser kulaklık kullanıyorum son ses aşırı yüksek oluyor..

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

hemen her elektronikçide (teknomarketlerde değil esnaflarda) 1-2 tl'ye satılıyor..

• merhabalar,
    Ben web ıcın hem opera mobıle hem telefonun tarayıcısını kullanıyorum.youtube ıcın standart tarayıcıyı,forumlar ıcın operayı. Ancak opera sayfayı yukarıdan asagıya acıyor,buda canımı sıkıyor. Telefonun tarayıcısı da resımmlerı acmakta gucluk cekıyor. Onerebılecegınız bır tarayıcı var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraltu

merhabalar,
    Ben web ıcın hem opera mobıle hem telefonun tarayıcısını kullanıyorum.youtube ıcın standart tarayıcıyı,forumlar ıcın operayı. Ancak opera sayfayı yukarıdan asagıya acıyor,buda canımı sıkıyor. Telefonun tarayıcısı da resımmlerı acmakta gucluk cekıyor. Onerebılecegınız bır tarayıcı var mıdır?

operanın ayarlarından tek sütun görünümünü kapatırsan normal ekran şeklinde açar sayfaları
  • Telefon gorunumunu kapattım,oldu. Teşekkurler :)
  • wmv dosyalarını oynatmak için bildiginiz bir progarm var mı?uc player ya da july player ile açtıgımda felaket kasılma oluyor.
  • merabalar e71 almayı düşünüyorumda acaaba mesaj yazmada rahat oluyormu alşması falann yardımcı olabilirmisiniz.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: x1905x

merabalar e71 almayı düşünüyorumda acaaba mesaj yazmada rahat oluyormu alşması falann yardımcı olabilirmisiniz.........

Samsung Galaxy Pro alın. Çok daha iyi bir tercih olacaktır.
  • arkadaşlar telefonla görüntülü görüşme yapamıyorum..
    karşı tarafın görüntüsü geliyor, ama benim görüntüm karşı tarafa iletilmiyor..
    önceden böyle bir sorun yoktu. yeni yazılımdan sonramı oldu, yoksa telefonu yere düşürdüğüm için mi oldu anlamadım..
    son versiyon yüklü olan arkadaşlar ön kamerayı test edip buraya yazabilirse sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x1905x

merabalar e71 almayı düşünüyorumda acaaba mesaj yazmada rahat oluyormu alşması falann yardımcı olabilirmisiniz.........

valla ben 1yıldır kullanıyorum taş gibi telefon. Ve ilk fiziksel klavyeli telelfonum. Artık klavyesiz telefon kullanamayacagımı düsünüyorum. Cünkü diger tuş takımı ile msj yazmıyom. Alıstım qwerty klavyeye.sorunun cevabı bu ama artık bunun zamanı da gecti piyasada cok daha yeni ve iyi telefonlar mevcut
  • arhaaşlar, bizim telefonun ikinci eli telefoncuya satışta ne kadara gidiyor?

bir de 2.el piyasası nasıl telefonun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crosshair

arhaaşlar, bizim telefonun ikinci eli telefoncuya satışta ne kadara gidiyor?

bir de 2.el piyasası nasıl telefonun ?

ben bir ara sordum 130-150 tl arası dedi telci..bende faturası hala duruyor 980tl ödemişim, sıfırı halen 600tl ye satılıyor dalgamı geçiyorsun demiştim..ama adam gayet ciddi idi..1-2 yıl önce telefoncuya E65 satmıştım (kardeşime verdim git dolaş en yüksek ücreti verene sat dedim 110tl ye satmış), daha sonra müşteri gibi gidip fiyat sorduğumda kendi telefonuma 250 tl istedi adam:)
  • allah allah, acayip ucuzlamış ya. ben 4-5 ay önce 460 tl mi ne vererek temiz bi 2.elini almıştım. çok ilginç.
  • ben 3 ay önce Türkiyeden ayrılırken sormustum 3 yere verdikleri fiyatlar 330-350-360 tl satcaktım ama o an yeni tel alacak para yoktu..
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.