Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newermindd

sertifika diyorsunuz ama ben kendi telefonuma sertifika aldığımda bikaç güne kadar çıkmıştı,şimdi bir arkadaşımın telefonu için başvurdum nerdeyse bir ay oldu hala yok..birde sertifika bölümüne tıkladığımda resimdeki gibi imei numarası girilecek bir alan çıkıyor,imei numarsını yazıp submit dediğimde ise resmin aşağısındaki uyarıyı veriyor ve ben cesaret edemediğim için iptal diyorum..kendi telefonum olsa denemekten çekinmem ama başkasının telefonuna da zarar veririm korkusuyla bir aydır kuzu kuzu sertifika bekliyorum ..

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

bende zamaninda e63 un icin sertifika basvurusuu yapmistim optadan ve 10 kadar bekledim hala beklemede gozukuyordu sonra iptal edip tekrar imei nomu falan kayit ettigimde eder etmez sertifikam hazir gozuktu bu islemi bikac gun sonrada yapsam aynisi olacakti muhtemelen siz nereden aldiniz sertifikayi bilmiyorum ama deneyebiliyorsaniz bunu deneyin bir zarari olmaz

• bir hafta bekledim,silip tekrar başvurdum yani ikinci başvurmamın üzerinden neredeyse bir ay geçti..ama nasılsa kaybedecek birşey yok tekrar deneyeyim silip başvurmayı belki işe yarar?bir de orda neden öyle bir uyarı çıkıyor acaba sistemmi değiştirdiler anlayamadım..
  • arkadaşlar bu telefonu bi ay once filan aldım ancak hiç memnun değilim çok uğraştırıyor beni ve bi kaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim en azından bu sorunlar cozülürse bi süre daha kullanırım bu telefonu.

1- kablosuz ağa bağlandığımda her defasinda aynı ağ için şifre istiyor. sonra erişim noktalarini kurcaladım bişeyler yaptım şifre sorununu çözdüm kablosuz ağları aradğımda direk istedigim ağın adını gösteriyor ve web tarama başlat diyerek bağlanabiliyordum. Daha sonra wlan taramayı kapatip actigimda bu sefer yeniden erişim noktamdaki ağ direk olarak gözükmedi ve listeden secip şifre girmem gerekti bunun sonucunda her defasında abc(01) abc(02) gibi erişim noktaları oluşturuyor kendi kendine. bu şifre olayını nasıl çözebilirim?

2- kablosuz ağa bağlandıktan sonra web tarama başlat diyorum şifre giriyorum sonra menü tusuna basıp menüden ovi ye girmek istiyorum ancak turkcell internet ile bağlaniyor diyor. neden kablosuz ağ yerine bunu tercih ediyor. hatsıza aldım telefonu tekrar denedim bu sefer de şebeke yok diyor.

3- Telefonu bi arkadaşımdan almıştım bi kac ay kullandı kendisi ve e-posta programına kendi mailini kaydetmiş eposta ayarlarindan mail kutusuna girip mail adresini değiştirmek istedigimde "ayarlar değiştirilemiyor !" diye uyarı veriyor. Kendi mail adresimi nasıl ekleyebilirim?

4- Telefonu açtığımda hafıza kartı takılıyken telefon acılınca bi 10-15 saniye kendine gelemiyor ve daha sonra "bazı uygulamalar hafıza kartından yüklenemedi" gibi bir uyarı geliyor bu gecikmeye sinir olduğumdan hafıza kartımı kullanamıyorum çıkardım duruyor oyle !

5- Bugün türkcelle geçtim vodafonedum daha once ve boyle bir sorunum yoktu. Sabah 100mb internet paketi aldım tcellden ondan sonra 3g logosunun altında sanki internete giriyormuşum gibi veri alımında çıkan oklar çıkmaya başladı. yanıp sonmüyor sabit duruyolar ancak internet ile ilgili hiç bişey acık değil vodafoneda da internet paketi alırdım ama bu işaret sürekli cıkmıyordu. telefonu kapatıp actıgımda da gitmiyor. Hattım faturalı olduğu için korkuyorum dolayisiyla kontorlü olsa bi sorun olup olmadığını direk anlayabilrdim ama..

sorunlarım bunlar arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. bi de sizce bu telefonu başka bir telefonla takas etsem kaça sayarlar ? 250 filan eder mi oldukça temiz cihaz.

• bu telefon neden internete bu kada yavaş giriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcengiz

bu telefon neden internete bu kada yavaş giriyor

Ya açtığınız konudan devam edelim yada buradan ?
  • slm olsun e71 ailesine
  • flash player ı nasıl güncelleyebiliriz arkadaşlar?
  • Bu symbian anna bizim telefona da oluyor mu acaba?
  • Flash player güncellenmiyor diye biliyorum telefon güncellemesi ile gelmediyse. Ve Symbian S60v3 den başka hiçbir işletim sistemi yüklenemez bu cihaza. Zaten yüklerseniz nokia size ciddi bir para verir sus kimseye söyleme diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Flash player güncellenmiyor diye biliyorum telefon güncellemesi ile gelmediyse. Ve Symbian S60v3 den başka hiçbir işletim sistemi yüklenemez bu cihaza. Zaten yüklerseniz nokia size ciddi bir para verir sus kimseye söyleme diye.

DOSTUM DAHA ÖNCELERİ YOUTUBE DAN FİLAN TELEFON İLE VİDEO İZLERKEN ŞU AN İZLEYEMİYORUM. FLASH PLAYER GÜNCELLERSEN DÜZELİR DEDİLER ÇÖZEMEDİM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

quote:

Orijinalden alıntı: Berkay

Flash player güncellenmiyor diye biliyorum telefon güncellemesi ile gelmediyse. Ve Symbian S60v3 den başka hiçbir işletim sistemi yüklenemez bu cihaza. Zaten yüklerseniz nokia size ciddi bir para verir sus kimseye söyleme diye.

DOSTUM DAHA ÖNCELERİ YOUTUBE DAN FİLAN TELEFON İLE VİDEO İZLERKEN ŞU AN İZLEYEMİYORUM. FLASH PLAYER GÜNCELLERSEN DÜZELİR DEDİLER ÇÖZEMEDİM..

Yok öyle birşey hocam. Nasıl güncelleneceğini de sorsaydınız söyleyen kişiye ?

• Arkadaşlar e71 orijinal kasa tuş takımı almak istiyorum. neresini tavsiye edersiniz. Nokia'nın böyle online bi satış noktası var mı? tahminen ücreti ne kadardır? Şimdiden teşekkürler.
  • Telefon güncellemesi yaptım ama yinede youtube'den video izliyemiyorum telefondaki youtube simgesine tıklayınca "youtube uygulamasını güncelleme" yapın diyor ama sonra işletim sistemi uyumsuz diyor bu arada dün yaptığım güncelleme sayesinde telefon dahada hızlandı ve daha kararlı . msn messenger geldi telefona,sonra int. daha hızlandı . öneririm yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAHMAN_sahin

Arkadaşlar e71 orijinal kasa tuş takımı almak istiyorum. neresini tavsiye edersiniz. Nokia'nın böyle online bi satış noktası var mı? tahminen ücreti ne kadardır? Şimdiden teşekkürler.

internetten baktım şimdi ORJİNAL NOKIA E71 KAPAK+KASA+TUŞ TAKIMI 59.90
  • quote:

Orijinalden alıntı: heroumut

quote:

Orijinalden alıntı: BRAHMAN_sahin

Arkadaşlar e71 orijinal kasa tuş takımı almak istiyorum. neresini tavsiye edersiniz. Nokia'nın böyle online bi satış noktası var mı? tahminen ücreti ne kadardır? Şimdiden teşekkürler.

internetten baktım şimdi ORJİNAL NOKIA E71 KAPAK+KASA+TUŞ TAKIMI 59.90

linki bana da gönderebilir misiniz? online sipariş vermeyi düşünüyorum.
  • Arkadaşlara hard format attım. Ama telefon açıldıktan sonra direk lock code sorusu geliyor 12345 deniyorum ama code error hatası. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim
  • ilk kez böyle bir hata duydum, 12345 yaptığına emin ol, hani sayı yazıyorum diye harf modunda ise yanlış demesi normal . 3 kez felan hatalı girince kendini 1 saatlik felan kitliyo .
  • Youtubedan nıye vıdeo ızlenmez oldu yahu zaten bırtek oradan ızleyebılıyorduk?
  • Telefona yeni güncelleme gelmiş herhalde şuan da ovi suite'den yüklüyorum versiyon numarasını yazarım

Edit: 510.21.009 güncellemesiymiş tarih olarak da 19-03-2011 yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 2 Eylül 2011; 12:03:35 >
  • kulübe benide eklerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.