Selam arkadaşlar bi sorunum vardı sizinle paylaşmak istedim umarım yardımcı olan birisi çıkar. Şimdi biliyorsunuz ki arama yapınca yukarıda hoparlör ses seviyesi çıkıyor bunu da sağ ve sol yön tuşları ile artırıyor ve azaltıyoruz. Benim sağ tuşum bozuk olduğu için hoparlör ses seviyemi artıramıyorum ve şuan çok kısık. Herhangi bir başka tuş kombinasyonu ile arttırma şansım ya da başka bir yol var mı? şimdiden teşekkürler
Temayı değiştirmen yeterli. Saçmalamışlar biraz :)
Benide ekle .
quote:
Orijinalden alıntı: turkpac66
Selam arkadaşlar bi sorunum vardı sizinle paylaşmak istedim umarım yardımcı olan birisi çıkar. Şimdi biliyorsunuz ki arama yapınca yukarıda hoparlör ses seviyesi çıkıyor bunu da sağ ve sol yön tuşları ile artırıyor ve azaltıyoruz. Benim sağ tuşum bozuk olduğu için hoparlör ses seviyemi artıramıyorum ve şuan çok kısık. Herhangi bir başka tuş kombinasyonu ile arttırma şansım ya da başka bir yol var mı? şimdiden teşekkürler
geç gördüm ama cevap vereyim. Telefonun karşıdan sağ tatafında 3 tane tuş var. Onlar hem müzikte, hem videoda, hem de telefon görüşmesinde kulaklık veya ahize sesini ayarlamaya yarıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: zafaunal
arkadaşlar bu telefonu bi ay once filan aldım ancak hiç memnun değilim çok uğraştırıyor beni ve bi kaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim en azından bu sorunlar cozülürse bi süre daha kullanırım bu telefonu.
1- kablosuz ağa bağlandığımda her defasinda aynı ağ için şifre istiyor. sonra erişim noktalarini kurcaladım bişeyler yaptım şifre sorununu çözdüm kablosuz ağları aradğımda direk istedigim ağın adını gösteriyor ve web tarama başlat diyerek bağlanabiliyordum. Daha sonra wlan taramayı kapatip actigimda bu sefer yeniden erişim noktamdaki ağ direk olarak gözükmedi ve listeden secip şifre girmem gerekti bunun sonucunda her defasında abc(01) abc(02) gibi erişim noktaları oluşturuyor kendi kendine. bu şifre olayını nasıl çözebilirim?
2- kablosuz ağa bağlandıktan sonra web tarama başlat diyorum şifre giriyorum sonra menü tusuna basıp menüden ovi ye girmek istiyorum ancak turkcell internet ile bağlaniyor diyor. neden kablosuz ağ yerine bunu tercih ediyor. hatsıza aldım telefonu tekrar denedim bu sefer de şebeke yok diyor.
3- Telefonu bi arkadaşımdan almıştım bi kac ay kullandı kendisi ve e-posta programına kendi mailini kaydetmiş eposta ayarlarindan mail kutusuna girip mail adresini değiştirmek istedigimde "ayarlar değiştirilemiyor !" diye uyarı veriyor. Kendi mail adresimi nasıl ekleyebilirim?
4- Telefonu açtığımda hafıza kartı takılıyken telefon acılınca bi 10-15 saniye kendine gelemiyor ve daha sonra "bazı uygulamalar hafıza kartından yüklenemedi" gibi bir uyarı geliyor bu gecikmeye sinir olduğumdan hafıza kartımı kullanamıyorum çıkardım duruyor oyle !
5- Bugün türkcelle geçtim vodafonedum daha once ve boyle bir sorunum yoktu. Sabah 100mb internet paketi aldım tcellden ondan sonra 3g logosunun altında sanki internete giriyormuşum gibi veri alımında çıkan oklar çıkmaya başladı. yanıp sonmüyor sabit duruyolar ancak internet ile ilgili hiç bişey acık değil vodafoneda da internet paketi alırdım ama bu işaret sürekli cıkmıyordu. telefonu kapatıp actıgımda da gitmiyor. Hattım faturalı olduğu için korkuyorum dolayisiyla kontorlü olsa bi sorun olup olmadığını direk anlayabilrdim ama..
sorunlarım bunlar arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. bi de sizce bu telefonu başka bir telefonla takas etsem kaça sayarlar ? 250 filan eder mi oldukça temiz cihaz.
dostum bu problemlerin aynılarını ben de yaşadım. senin telefon için bi hard format iyi olur gibi duruyor. hafıza kartını çıkardığın zaman mail uygulamasında problem oluyor. kablosuzu ise formattan sonra en başta şifreyi girip erişim noktaları arasına eklemek ve önceliğini ilk yapmak gerekiyor. telefonun sürekli 3g'ye bağlanması ise muhtemelen mail uygulaması açık ve posta kutusunı güncellemek için oluyor, ya da o şekilde çalışan bir program var, o sürekli bağlıyor telefonu. bunlarla tek tek uğraşmak yerine rehberini yedekledikten sonra bi hard format işini görecektir diye düşünüyorum. hatta rehberi yedekledikten sonra yazılımı güncellemeyi dene, eski kalmış yazılımda da böyle problemler olabilir. güncelleme çıkarsa yap, arkasından hard format at.
Ben de E71 aldım ama internete giremiyorum. "Paket veri bağlantısı yok" diye bir uyarı çıkıyor. 0.facebook.com'a bile girmiyor. Turcell.com'dan internet ve wap ayarlarını indirip kaydettim ama yine de olmadı. Bu sorunun çözümü nedir? Şu an vaktim yok o yüzden araştıramadım. Bilen biri varsa, söylerse çok iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: emrEvo8
Ben de E71 aldım ama internete giremiyorum. "Paket veri bağlantısı yok" diye bir uyarı çıkıyor. 0.facebook.com'a bile girmiyor. Turcell.com'dan internet ve wap ayarlarını indirip kaydettim ama yine de olmadı. Bu sorunun çözümü nedir? Şu an vaktim yok o yüzden araştıramadım. Bilen biri varsa, söylerse çok iyi olur.
:) operayı açıp 0.facebook yazdıktan sonra internete ne ile bağlanıcağını seçmen için bir liste çıkıyor. Turkcell İnternet (1) ile bağlan.
Yok, onda da olmuyor.
arka Kamerayı kontrol edebileceğim daha iyi bir program varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: heroumut
Telefon güncellemesi yaptım ama yinede youtube'den video izliyemiyorum telefondaki youtube simgesine tıklayınca "youtube uygulamasını güncelleme" yapın diyor ama sonra işletim sistemi uyumsuz diyor bu arada dün yaptığım güncelleme sayesinde telefon dahada hızlandı ve daha kararlı . msn messenger geldi telefona,sonra int. daha hızlandı . öneririm yani
programı indirmek için google ın sayfasına bağlanıyorya tel o sayfada sayfadaki dili değiştir ikonuna tıkla ordan ingilizceyi seç bak nasıll indirip güncelliyor youtube yi dili değiştir
kafayı yemek üzereyim E71 bilgisayarıma bağladığımda " unknown device " uyarısı veriyor ne yaptıysam olmadı internetteki bütün önerileri uyguladım Allahım kafayı yemek üzereyim ol mu yor versiyonu v200'lerde kalmış güncelleyemiyorum, blutooth ovi üzerinden baülanıyor ancak firm. upgrade yapmıyor ne depoleme ne ovi suite modunde bağlanmıyor kafayı yemek üzereyim yardım lütfen...
Sevgili arkadaşlar buradan aldıgım yardımlar sayesinde nokia e 71 imi en verimli şekilde kullandım. Katkısı bulunan herkese teşekkür ederim. ama artık buraya yazmıcam çünkü artık andride gecmenin zamanının geldigini düşünerekten 10 yıllık bır nokıacı olarak sonyericsson xperia neo aldım. android 2.3.3 yüklü. Şu bir gercekki nokia artık bu işi beceremiyo. Bir n8 cıkardılar amiral gemisi diye cihaz balıkcı teknesi cıktı, n9 datışa sunuldu meegoo işletim sistemli (henüz türkiyede yok) adamlar 10 gün önce meegoo nun arkasındaki destegimiz cekiyoruz dedier ve telefonun ingilteredeki satışları durduruldu. Bu nasıl bir mantık anlayamadım ben. Bence nokia alt ve orta sınıf kullanıcılar için telefon üretmeye devam etsin. Bu yönde gercekten cok saglam telefonlar üretmekteler. ben E 71 imde gayet memnundum ama androidi görene kadar. Bu nasıl bir rahatlık nasıl bir seri çalkışma görmeniz lazım. Size nokia ile mutluluklar dilerim......
3g ile ben de giriş yapamadım arkadaşlar vodofone 3g ayarlarını yüklediğim halde.
Bir de bir kaç soru sormak istiyorum sizlere
Mesaj yazarken T9 kısayol tuşu var mı? Varsa hangisi?
Ve dil falan her şey Türkçe oldugu halde mesaj yazarken rehbere isim kaydederken i,ö,ü gibi ünlüler doğal olarak ğ falan çıkmıyor. Yardım ederseniz çok sevinirim gerçekten.
klavyede o harfler varsa tuşu basılı tut harfler çıkar . T9 ise seçenekler de tahmini giriş açık diye bişe olmalı.
dediğine göre yaptım o ya basınca ğ l ye basınca i çıkıyor, ilginc gerçekten... 3g ayarlarını da indirdigim halde giriş yapamıyorum vodafone için. yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar bu telefonun wireless'i beni çıldırtacak...İlk başta daha önce hiç bağlanmadığım bir wireless e bağlan deyince erişim noktasını tanımlıyor ama bağlanmıyor.Ama 1-2 gün sonra hiç birşey değişmediği halde bağlanmaya başlıyor sorunsuz kullanıyorum...3-4 gün sonra tekrar hata veriyor.Genelde sistem hatası ve ağ alt geçidi cevap vermiyor veya ağ bulunamadı diyor (orayı tam hatırlamıyorum yarın yazarım.) Bu sorunu nasıl çözerim aynı durum sizlerdede varmı? Daha önce benq e72 vardı windows 6.0 yüklüydü ve tüm wirelesslere sorunsuz bağlanıyordum...
Kulaklıktaki tuşu, müzik çalarken duraklat-devam et olarak kullanabiliyor muyuz? Bayağı karıştırdım ama bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: emrEvo8
Kulaklıktaki tuşu, müzik çalarken duraklat-devam et olarak kullanabiliyor muyuz? Bayağı karıştırdım ama bulamadım.
orjinal kulaklıgından bahsediyosun sanırım. böyle bir secenege sahip degılsin.
Sertifika konusunda bir çözüm bulamadım :(
Arkadaşlar beni de yazabilirsiniz listeye bende E71 aldım... Konunun hepsini okumaya vaktim malesef ki yok... Hafıza kartı alıcam da ne almalıyım? Class kaç olcak. Bu telefonda sanırım duyduğum kadarıyla hafıza kartı sorunu varmış.. Tavsiyenizi bekliyorum ona göre alıcam hafıza kartını.