Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mklvz

Sevgili arkadaşlar buradan aldıgım yardımlar sayesinde nokia e 71 imi en verimli şekilde kullandım. Katkısı bulunan herkese teşekkür ederim. ama artık buraya yazmıcam çünkü artık andride gecmenin zamanının geldigini düşünerekten 10 yıllık bır nokıacı olarak sonyericsson xperia neo aldım. android 2.3.3 yüklü. Şu bir gercekki nokia artık bu işi beceremiyo. Bir n8 cıkardılar amiral gemisi diye cihaz balıkcı teknesi cıktı, n9 datışa sunuldu meegoo işletim sistemli (henüz türkiyede yok) adamlar 10 gün önce meegoo nun arkasındaki destegimiz cekiyoruz dedier ve telefonun ingilteredeki satışları durduruldu. Bu nasıl bir mantık anlayamadım ben. Bence nokia alt ve orta sınıf kullanıcılar için telefon üretmeye devam etsin. Bu yönde gercekten cok saglam telefonlar üretmekteler. ben E 71 imde gayet memnundum ama androidi görene kadar. Bu nasıl bir rahatlık nasıl bir seri çalkışma görmeniz lazım. Size nokia ile mutluluklar dilerim......

SonyEricsson ve Android harikalar yaratmış vallahi Neo ve Xperia Arc serisinde...

Bende daha öncede Android vardı LG baya kullandım bıktım haliyle. Ondna E71 aldım.. Artık derli toplu bir telefonumuz olsun öyle değil mi?

• Maşallah bu konu resmen ölmüş! + ÇöP
  • quote:

Orijinalden alıntı: TT46

kafayı yemek üzereyim E71 bilgisayarıma bağladığımda " unknown device " uyarısı veriyor ne yaptıysam olmadı internetteki bütün önerileri uyguladım Allahım kafayı yemek üzereyim ol mu yor versiyonu v200'lerde kalmış güncelleyemiyorum, blutooth ovi üzerinden baülanıyor ancak firm. upgrade yapmıyor ne depoleme ne ovi suite modunde bağlanmıyor kafayı yemek üzereyim yardım lütfen...

.
  • Merhaba,
    benim bir sorum olacak e71 üzerinde mailleri kurduğumda otomatik operatör ün internetinden bağlanıyor ama ben bunu bana sormadan yapmamasını ve bağlanırken wlan dan bağlanmasını istiyorum.

operatör ün interneti yerıne wlan ı nasıl stabıl yapabılırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

Öncelikle ne tip bir cihaz kullaaıcağınıza karar veriniz.Dokunmatik telefonları kullanmak çok zevkli ancak kapasitif ekran olmak kaydıyla.Rezistif ekranlar dirençli tip oldukları için zaman zaman algılama sorunu yaratıyorlar.

Klavyeli bir cihaz kullanacaksanız,e71 tavsiyemdir.E63le aralarında ufak farklar vardır.Bunlardan 1.si;
    e71de arka kapak paslanmaz çeliktir ve bu cihaz e63ten daha incedir.
    2)Daha kaliteli bir kamera ve müzikçalar

Kötü yanı;
    e71'in sar değeri daha yüksektir.

Ortak özellik olarak klavye yapısı ve içerisinde bulunan uygulamaları söyleyebilirim.
    e63 alacaksınız siyah modeli,e71 alacaksanız gümüş modeli tavsiye ederim.

E63le e71 arasındaki farka değer mi derseniz,bence değmez.Ancak ihtiyaçlar kişiden kişiye değişir.Benim açımdan kamera ve müzikçalar önemli değildi e63 tercih ettim,sizce önemliyse e71 tercih edin.
    Hangi modeli seçerseniz seçin,pişman olacağınızı zannetmiyorum...

bende E71 kullanıyorum. E71'in sar değeri yüksektir yazısı dikkatimi çekti. Sar değeri cümlesini biraz açarmısın?

• beni de ekleyin klübe :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertPalabiyik

Merhaba,
    benim bir sorum olacak e71 üzerinde mailleri kurduğumda otomatik operatör ün internetinden bağlanıyor ama ben bunu bana sormadan yapmamasını ve bağlanırken wlan dan bağlanmasını istiyorum.

operatör ün interneti yerıne wlan ı nasıl stabıl yapabılırım ?

mail ayarlarında var bu ayar.wlan bağlantısı varsayılan yapıp erısım noktası ayarından onu sec
  • beyler şöyle bir şey yapabiliyor muyuz?

gelen maildeki linke tıklıyorum telefonun kendi browserında açılıyor site de, bu sitenin direkt opera mini'de açılmasını sağlayabilir miyiz? yani varsayılan browser opera mini olsun her şey onda açılsın istiyorum bunu nerden yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhöküzü

beyler şöyle bir şey yapabiliyor muyuz?

gelen maildeki linke tıklıyorum telefonun kendi browserında açılıyor site de, bu sitenin direkt opera mini'de açılmasını sağlayabilir miyiz? yani varsayılan browser opera mini olsun her şey onda açılsın istiyorum bunu nerden yapıyoruz?

öyle bir özellik yok
  • arkadaşlar belkide bu forumdaki en opsiyonel programla karşılaştım benim kesinlikle işime yarıyor sizinde yarayacağını umuyorum

wi-fi olan symbian cep telefonları için access point görevi görüyor yani cep telefonunuzdaki interneti diğer wi-fi olan cihazlarınıza dağıtabiliyorsunuz
    Mesela bizim köyde adsl yok cep telefonu 3g sini laptop uma internetini dağıtıp kullanabiliyorum
    yada ipod touch gibi cihazlarınızı heryerde opsiyonel olarak kullanabiliyorsunuz... :)

programın adı Joikusoft JoikuSpot , lite versiyonu ücretsiz , premium versiyonu ovi de 15 lira işinize yarıyorsa değer, ama google da aratarak premium versiyonunu ücretsiz edinebilirsinizde .
  • Nokia E71 telefonumda otomatik kilitlenme süresi yok seçeneğini seçince telefonun kilidi açılamıyor diyor. Kilit kodunu biliyorum ama kilitli olmasını istemiyorum. Otomatik kilidi nasıl kaldırabilirim.
  • Beyler bende geldim s.a. herkese kolay gelsin.. kusura bakmayın sayfaları okumaya üşendim ama 510.21.009 sürümü hacklenebiliyor mu sertifika sorunundan bıktım da...
  • beyler bi senedir e 71 kullanıyorum yaşadığınız hiçbir sorun başıma gelmedi galiba çok şanslıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TümAmiraL

beyler bi senedir e 71 kullanıyorum yaşadığınız hiçbir sorun başıma gelmedi galiba çok şanslıyım

Şimdi bunun dedin ya nazar değer bak görürsün.

Sanırım paranoyağım ben de.
  • yok hala bi problem yok :D mesajları açarken biraz bekliyor ama 4000 mesajım var normaldir o kadar herhalde :D
  • ben yer bildirimi yapamıyorum e71de..yardımcı olabilirmisiniz opera mini 4.4'ten de giriyorum ordan da olmuyooo...:(
  • Ekle benide .
  • "Sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün" diye bir hata alıyorum herhangi bir program yüklemeye çalışırken .Yokmu acaba buna bir çözüm ?
  • Birde arkadaşlar sürüm 510.... diyorsunuz ama Nokia nın sitesinde E71 için hala 500... sürüm görünüyor.
    Siz 510'u nerden çıkardınız?
  • Beyaz e71e sahibim. Telefonu 1 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yoktu. Lakin 3 4 gündür kafayı yiyicem şarj sornu başladı. Şarj ediyorum batarya full diyor. Tam konuşma yapıyorum pat batarya zayıf deyip kapanıyor. Bu bi anda olmaya başladı daha once 2 3 gün gidiyordu batarya süresi. Sorun bataryadan mı yoksa telden mi bilemedim ?
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.