Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uruno

quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaslar e71i kafa kafaya hangi cihazlar ile takas edebiliriz?

temizliğine göre 250-270 civarı sayarlar 2. elde bu tarz bir telefon arıyorsan 130-150 tl farkla 2. el bir e72 alabilirsin

E72 çok mu farklı E71 den ? Bir tek 5 mega pixel kamerası var .Bence değmez.
  • E71'de barkod okuyucu ne işe yarar ? Varsa bilen alıntı yaparak cevap atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

E71'de barkod okuyucu ne işe yarar ? Varsa bilen alıntı yaparak cevap atsın.

Bunları TIKLA okumaya yaran. Bu kodun içinde bi link, mesaj vs. gizlidir.

programı aç ve aşağıdaki resme tut

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 14 Aralık 2011; 18:31:20 >

• benide eklerseniz sevinirim

konuyu çok pasif gördüm neden bu kadar hareketsiz
  • arkadaşlar merhabalr bende bir süredir e71 kullanıcısıyım daha önce soruldumu bilmiyorum tarayamadım hepsını forumun telk tek sorulduysa kusura bakmayın ..

merak ettiğim konu ıse bluetooht uzerınden veya laptop un wriless i üzerinden internete bağlamam münkünmü cihazı ... benim kablosuz modemim olmadığı için sıkıntı olmakta sürekli pc başında nete girmem

yanlıs anlasılmasın telı modem olarak kullanmak degıl dedıgım yollardan pc nın modemı uzerınden baglantı kurabılırmıyım onu merak edıyorum

saygılarımla
  • Arkadaşlar.. Tuhaf gelcek sorum ama ... SMS yazarken Rakam ile yazmayı yani mesaj içinde rakam yazmayı bulamadım ..?
  • klavyede en sol alt kosede bı tus var ona ıkı kere basarsan sayı yazabılırsın ıkı kerede basıp harf yazmaya gerı donebılrısın
  • arkadaşlar çok önemli yardım!!!
    Telefonuma sürüm güncellemesi yaparken yedeğimi aldım ama rehber ve mesajları geri yükleyemiyorum, hata veriyor. lütfen çok acil yardım edin
  • Bir süreliğine E71 kullanıcısıyım bende, nokia'ya geçici bir dönüş yaptık bakalım...
  • paylaşım için teşekkürler.açık uygulamaları tek seferde kapatıyorsa iyi bir program diyebilirim.bunu teyit edebilir misiniz?
    .ayrıca bende ilgilenen arkadaşlara symbian telefonlarda çalışan uygulamaların linkini verecem.dileyen indirebilir.değerli din kardeşlerim ilmihal konusu önemli olduğu ve diğer forumlardan indireyemen arkadaşlar için alternatif link veriyorum.linkleri paylaşalım daha çok insan istifade etsin inşaallah.
    http://uploading.com/files/bm4d795b/cepilmihal.zip/
  • quote:

Orijinalden alıntı: asure2011

paylaşım için teşekkürler.açık uygulamaları tek seferde kapatıyorsa iyi bir program diyebilirim.bunu teyit edebilir misiniz?
    .ayrıca bende ilgilenen arkadaşlara symbian telefonlarda çalışan uygulamaların linkini verecem.dileyen indirebilir.değerli din kardeşlerim ilmihal konusu önemli olduğu ve diğer forumlardan indireyemen arkadaşlar için alternatif link veriyorum.linkleri paylaşalım daha çok insan istifade etsin inşaallah.
    http://uploading.com/files/bm4d795b/cepilmihal.zip/

cepilmihal.zip - 635.4 KB

• arkadaşlar ben kamerayı ilk açtığımda beğenmiyorum ancak kameranın bir kaç ayarlarını yapınca istediğim kaliteye gelebiliyor ancak bir tane fotoğraf çekince veya kameradan çıkıp tekrar girince ayarlar sıfırlanıyor kendi ayarlarına dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim. Yani kendi yaptığım ayarları nasıl kaydedebilirim?

Ha birde telefonumu nasıl güncelelyebilirim *#0000# yapınca sürümü 410.21.010 gözüküyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovis -- 7 Ocak 2012; 16:35:20 >
  • E71 için e-book programı bilen varsa yardım edebilirmi?
  • Şimdi, benim sorunum youtube. Önceden girip rahat rahat video izleyebildiğim youtube'dan artık video izleyemiyorum. Direk video açılırdı, şimdi real playerdan bağlanmaya çalışıyor ve bağlanamıyor. Bu sorun olmadan önce de youtube da video açtığım anda tarayıcı kendini kapatıyordu. O sorun niyeyse geçti, şimdi real player ile derdim var.

Çözüm önerisi olan var mıdır acaba?
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhreader -- 7 Mart 2012; 0:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhreader

...
    @bugraltu

real player bağlantı ayarlarından bağlantı noktası olarak operatörünün internetini seç düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruno -- 17 Ocak 2012; 16:32:13 >
  • berbat bir telefon nefret ederek kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

E71'de barkod okuyucu ne işe yarar ? Varsa bilen alıntı yaparak cevap atsın.

Bunları TIKLA okumaya yaran. Bu kodun içinde bi link, mesaj vs. gizlidir.

programı aç ve aşağıdaki resme tut

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

vaay evet okudu daha önce kraker üstünde denemiştim okumamıştı :)

• Hocam Bende e71 kullanıyorum benide üye olarak alırmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uruno

@bugraltu

real player bağlantı ayarlarından bağlantı noktası olarak operatörünün internetini seç düzelir

Hocam çok sağol ya bende neden Wİ-Fİ den açıyorda normal açmıyor diyordum teşekkürler çok işime yaradı
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.