Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dovis

arkadaşlar ben kamerayı ilk açtığımda beğenmiyorum ancak kameranın bir kaç ayarlarını yapınca istediğim kaliteye gelebiliyor ancak bir tane fotoğraf çekince veya kameradan çıkıp tekrar girince ayarlar sıfırlanıyor kendi ayarlarına dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim. Yani kendi yaptığım ayarları nasıl kaydedebilirim?

Ha birde telefonumu nasıl güncelelyebilirim *#0000# yapınca sürümü 410.21.010 gözüküyor :S

Nokia suite programını kur.Telefonu kabloyla pc ye bağla programda üst araç çubuklarında yazılım güncellemesi yada ona benzer bir yazı var oradan güncelleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: uruno

@bugraltu

real player bağlantı ayarlarından bağlantı noktası olarak operatörünün internetini seç düzelir

Çok sağol çalıştı, peki youtube'dan normal video şeklinde açabiliyordum önceden. Onu nasıl halledeceğim ?
  • o malesef halledilecek bir durum değil

video ya tıkladığın zaman real player devreye girer
  • lütfen kulube beni de dahil edin
  • merhaba arkadaşlar az önce nokia e 71 navigasyon çalışmıyor diye yeniden güncelle dedim yedekleme yaptm herşey gitti telefondaki yedeklemede açılmıyor nasıl geri getirebilirim eski haline
  • arkadaşlar e71 ımıze symbıan belle vs yukleme ımkanımız yokmudur yav guncellemede gelmıcek artık heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilcihangir

merhaba arkadaşlar az önce nokia e 71 navigasyon çalışmıyor diye yeniden güncelle dedim yedekleme yaptm herşey gitti telefondaki yedeklemede açılmıyor nasıl geri getirebilirim eski haline

Ben androide geçeli buraya pek takılmıyodum ama bi bakam dedim
    kardeşim e71'i 1 yıl kullandım ben,taş gibi telefondur kendileri. ama işletim sistemi itibari ile beni kurtarmadı. gelelim senin sorununa. aynı şey iki defa benim başıma geldi denemedikim yöntem kalmadı. Son çare olarak telefonu KVK ya götürüp garanti kapsamında yeniden yüklettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilcihangir

merhaba arkadaşlar az önce nokia e 71 navigasyon çalışmıyor diye yeniden güncelle dedim yedekleme yaptm herşey gitti telefondaki yedeklemede açılmıyor nasıl geri getirebilirim eski haline

telefon hiç mi açılmıyor.

açılmıyorsa flashlamak lazım. ben de aynı durumda kurtarmıştım bikaç yazılımla.
  • Arkadaşkar ben de Nokia E71 kullanıcısıyım.

UI Framework version: 1.00(106)
    OS Version: 2.00(1177)
    SW version: 510.21.009

Yaşadığım problem; herhangi bir twitter uygulamasını çalıştırmak istediğimde "sign in with twitter" seçeneğine bastığım zaman, telefon browserının sayfayı açmaya çalışırken birden kendini iptal etmesi ve tekrar aynı ekrana dönmesi durumu. Aynı sorunun yaşayan birkaç kişiye rastladım internette yaptığım aramalarda; fakat hiçbir çözüm getirilmemiş bu probleme..

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü

Twitter'ı en rahat kullanabildiğim Gravity uygulamasında ise şöyle bir şey karşıma çıkıyor; en son versiyon olan v2'de, öncelikle twitter hesabımı ekliyorum. Fakat foursquare hesabımı de eklediğimde twitter hesabım ortadan kayboluyor ve yeniden bir hesap eklemek istediğimde "sadece" foursquare hesabını seçebiliyorum.

Bu durum gerçekten sinir bozucu. Gravity'nin cracklenmiş önceki sürümünde twitter hesabım sorunsuz çalışıyor fakat bu sefer de, "fotoğraf gönderimi devre dışı bırakıldı" uyarısını görüyorum. Foursquare ise hiç çalışmıyor eski sürüm olduğu için..

Bu duruma çözüm varsa çok minnettar olacağım.. Teşekkürler şimdiden önerileriniz için..

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhreader -- 7 Mart 2012; 0:52:43 >
  • Arkadaşlar telefonumda sürekli donmalar var.. Özellikle birisini arayıp sonlandırırken.. Sürüm güncelleyerek en aza inebiliyormuş. Şu anki sürüm 300.12.012
    Son sürümü yüklemek için Nokia pc suit kurdum bilgisayarıma. Telefon yazılımını güncelle dediğim de nokianın sitesine bağlanıyor... Bi yardımcı olursanız sevinirim.. Belki geçmiş konularda açıklanmıştır ama oku oku bitmeyecek..
  • Telefonuma symbian belle guncellemesi geldi diye birsey geldi e71 ler icin cikti mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Telefonuma symbian belle guncellemesi geldi diye birsey geldi e71 ler icin cikti mı ?

merhabalar.. aslında bende sormuştum foruma ama bılen yok sanırımm.. bende usb den telıbbagladıgımda belle
    guncellemesını yapabılırsınız tarzında bı uyarı verdı ama guncellemelerı kontrol et dedıgımde guncelleme bulamadı.. uyarıyıda daha sonrakı baglantılarımda bıdaha vermedı.. anlayamadım bende acıkcası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmurat18

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Telefonuma symbian belle guncellemesi geldi diye birsey geldi e71 ler icin cikti mı ?

merhabalar.. aslında bende sormuştum foruma ama bılen yok sanırımm.. bende usb den telıbbagladıgımda belle
    guncellemesını yapabılırsınız tarzında bı uyarı verdı ama guncellemelerı kontrol et dedıgımde guncelleme bulamadı.. uyarıyıda daha sonrakı baglantılarımda bıdaha vermedı.. anlayamadım bende acıkcası..

biraz araştırdım da, e71 için kullanımı mümkün değilmiş.. Daha sonrada olabileceğini düşünmüyorum :)
  • Dostlar bende e71 kullanıcısyım.Telefona sonunda paraya kıyıp internet paketi aldım bu ay
    Whatsapp,facebook,twitter,joukispot kurdum. Eskiden 2 gün giden şarj hiç bir program calısmasa internet pakedinden sonra 1 gün zor gidiyor.Hele ki joukispotu kullanırsam yarım gün filan anca.
    Bağlantı ayarlarından kullanmadım zaman 3gyi kesiyim diyorum.Bağlantıyı kes diyorum 2 dk sonra yine kendisi bağlanıyor acaba bu yüzden olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Dostlar bende e71 kullanıcısyım.Telefona sonunda paraya kıyıp internet paketi aldım bu ay
    Whatsapp,facebook,twitter,joukispot kurdum. Eskiden 2 gün giden şarj hiç bir program calısmasa internet pakedinden sonra 1 gün zor gidiyor.Hele ki joukispotu kullanırsam yarım gün filan anca.
    Bağlantı ayarlarından kullanmadım zaman 3gyi kesiyim diyorum.Bağlantıyı kes diyorum 2 dk sonra yine kendisi bağlanıyor acaba bu yüzden olabilir mi?

whatsapp da ondan kurtulmanın yolu yok
    sürekli bağlı bendede , o konuda yapacak birşey yok kaldırıncada aynı durum söz konusu ben format ile kurtuldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Arkadaşlar telefonumda sürekli donmalar var.. Özellikle birisini arayıp sonlandırırken.. Sürüm güncelleyerek en aza inebiliyormuş. Şu anki sürüm 300.12.012
    Son sürümü yüklemek için Nokia pc suit kurdum bilgisayarıma. Telefon yazılımını güncelle dediğim de nokianın sitesine bağlanıyor... Bi yardımcı olursanız sevinirim.. Belki geçmiş konularda açıklanmıştır ama oku oku bitmeyecek..

o donma en son sürümdede var , fakat telefon hafızası yani mesajlar klasörü boşken , arkaplanda uygulama çalışmıyorken sıkıntı en aza indirgeniyor. Yapacak bir şey yok dostum 2 yıldır aynı sorun var eskiden bir sürü prog yüklü idi artık sırf bu sorun yüzünden telefon bomboş sadece işimi görüyor...

bu sıkıntı olmasa değiştirmeyi bile düşünmüyorumda sırf bu yüzden değiştirmek geçiyo aklımdan...

• sertifika alma olayı yüzünden kafayı sıyırcam lütfen yardım edin uygulama yükleyemiyorum
  • Arkadaşlar selamlar,

telefonumun SW güncellemesini yaptım. SW version: 510.21.009 Bu versiyonda şu an telefonum.

Şöyle bir problemim var. telefonumum UMTS olarak kullanamıyorum. 3G aboneligim bulunmasına ragmen şebeke ayarlarında UMTS olarak seçtiğimde telefon ne arama yapabiliyor. Ne de internete girebiliyor. Sadece GSM secersem yada GSM/UMTS , GSM üzerinden görüşme veri alabiliyorum.

Lütfen konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardım taleb ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanshan

Arkadaşlar selamlar,

telefonumun SW güncellemesini yaptım. SW version: 510.21.009 Bu versiyonda şu an telefonum.

Şöyle bir problemim var. telefonumum UMTS olarak kullanamıyorum. 3G aboneligim bulunmasına ragmen şebeke ayarlarında UMTS olarak seçtiğimde telefon ne arama yapabiliyor. Ne de internete girebiliyor. Sadece GSM secersem yada GSM/UMTS , GSM üzerinden görüşme veri alabiliyorum.

Lütfen konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardım taleb ediyorum.

nereden güncellediniz nokia tr sitesinde 500.21.009 bulunmakta?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.