Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

501 li versiyon nezaman gelir nokia software updater a? arama esnasında karşı taraf meşkule aldığında tel kitleniyor bikaç saniye, umarım düzeltirler.

Aynı sorundan muzdaribim
  • Beyler,bi arkadaşım şarjın tam bitmesini bekleme batarya zayıf deyince tak demişti,siz nasıl yapıyosunuz bu bilgi doğrumudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Beyler,bi arkadaşım şarjın tam bitmesini bekleme batarya zayıf deyince tak demişti,siz nasıl yapıyosunuz bu bilgi doğrumudur ?

Benim telefon şarj uyarısı verdikten sonra en az yarım gün gidiyo, bence hemen takma. Hatta bitmesini bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanLee

quote:

Beyler,bi arkadaşım şarjın tam bitmesini bekleme batarya zayıf deyince tak demişti,siz nasıl yapıyosunuz bu bilgi doğrumudur ?

Benim telefon şarj uyarısı verdikten sonra en az yarım gün gidiyo, bence hemen takma. Hatta bitmesini bekle.

Taktım bile kapanmak üzereydi zaten
  • şarjla ilgili gözlem derken neyi kastediyorsunuz ?
  • arkadaşlar iyi günler. e71 almayı düşünüyorum. uzun süre e63 kullanmışlığım var, hemen hemen aynı telefon zaten. anladığım kadarıyla arama meşgule verildiğinde donma olayı e71'de de mevcut, nokia.com.tr den baktığım kadarıyla cihazın bir güncellemesi de yok henüz.
    bunun dışında işletim sisteminde herhangi bir yavaşlık ya da donma oluyor mu? menüye girişlerde, geçişlerde bir yavaşlık var mı?
    teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_spirit

arkadaşlar iyi günler. e71 almayı düşünüyorum. uzun süre e63 kullanmışlığım var, hemen hemen aynı telefon zaten. anladığım kadarıyla arama meşgule verildiğinde donma olayı e71'de de mevcut, nokia.com.tr den baktığım kadarıyla cihazın bir güncellemesi de yok henüz.
    bunun dışında işletim sisteminde herhangi bir yavaşlık ya da donma oluyor mu? menüye girişlerde, geçişlerde bir yavaşlık var mı?
    teşekkürler.

Yok hocam,herhangi bi donma,yani bende yok
  • oOOo tam aradıgım topic bende de var bir tane...ısrarla msjım bulunsun;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_spirit

arkadaşlar iyi günler. e71 almayı düşünüyorum. uzun süre e63 kullanmışlığım var, hemen hemen aynı telefon zaten. anladığım kadarıyla arama meşgule verildiğinde donma olayı e71'de de mevcut, nokia.com.tr den baktığım kadarıyla cihazın bir güncellemesi de yok henüz.
    teşekkürler.

hocam hiç düşünmeden al derim..ben dha önce sony ericsson w810i kullanıyordum..yaklaşık 8 ay oldu e71 alalı. sony kullananlar kolay kolay başka tel. kullanmazlar(kullananlar bilir) ama ben gerçekten pişman olmadım bu tel. aldığıma sadece ama sadece ses ve görüntü kalitesi olarak(fotgraf çekiminde) sony ericsson kadar iyi değil.. bu kötü anlamına gelmesin yaklaşık 600- 700 kb boyutunda resim çekiyor 2.5 - 3 dk' lık bi video 12 -13 mb'ı buluyor..onun dışında symbian cihazlarda donma olduğu söylenirki bu normaldir.. ama bende ne menüye girerken ne msj yazarken ne de meşgule alma gibi durumlarda donma olmadı..ama arama yaptığımda karşı taraf açmadan ben kapatırsam bi donma oluyordu update den sonra düzeldi + hard format attım cihaza orjinal halinden kat kat daha hızlandı cihaz.. gerçekten hoş bi tel.

• quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

oOOo tam aradıgım topic bende de var bir tane...ısrarla msjım bulunsun;)

Hoş geldinnn,canlandı e 71 ya sokakta falan dikkat ediyorumda çok kullanan var ya,ben timden aldım ama aldığım timi görmeniz lazım abi saniyede abartısız 1 telefon satıyo,sordum işte e 71'in satışı nasıl diye,eleman çıktığından beri sürekli getittiriyoruz dedi günde 2 bilemedin 1 tane mutlaka satılıyo dedi.(eleman tanıdık bu arada aklınıza seni yemiş lafları gelmesin)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

oOOo tam aradıgım topic bende de var bir tane...ısrarla msjım bulunsun;)

Hoş geldinnn,canlandı e 71 ya sokakta falan dikkat ediyorumda çok kullanan var ya,ben timden aldım ama aldığım timi görmeniz lazım abi saniyede abartısız 1 telefon satıyo,sordum işte e 71'in satışı nasıl diye,eleman çıktığından beri sürekli getittiriyoruz dedi günde 2 bilemedin 1 tane mutlaka satılıyo dedi.(eleman tanıdık bu arada aklınıza seni yemiş lafları gelmesin)

hocam iyi güzel de bazen soruyolar orjinal mi çin malımı diye adamın zoruna gdiyor yahu

• Ben buralarda çakma e71 görüyorum genellikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 18 Şubat 2011; 22:14:29 >
  • konunun yanına parantez içinde 'blackberry korsanı' yazarsanız süper olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Ben buralarda çakma e71 görüyorum genellikle

Oha replikasıdamı var
  • Evet hocam,var malesef.
    Çakma telefon üreten firmalardan nefret ediyorum.Ulan adam o kadar uğraşmış tasarım yapmış,özellik geliştirmiş,koymuş içine.
    Sen git paslı demiri parlat, tenekeyi altına benzet sat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Evet hocam,var malesef.
    Çakma telefon üreten firmalardan nefret ediyorum.Ulan adam o kadar uğraşmış tasarım yapmış,özellik geliştirmiş,koymuş içine.
    Sen git paslı demiri parlat, tenekeyi altına benzet sat.

Way arkadaş ,hiç denk gelmedi bana ya,ya da böyle bişeyi bilmediğim için hepsini orjinal sanmış olabilirim

• Beni de eklerseniz sevinirim. =)
  • Ya beyler,alalı 4-5 gün oldu bu olay 2. kez başıma geliyo menüye tıklıyorum menü gelmiyo bi kısmı görünüyo sence ama kapatma tuşuna basınca kapanıyo,ana ekrandaki fonksiyonlar falan işliyo bunu yaşayan oldumu hiç neden oluyo olabilr ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.