Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necrop34

Beni de eklerseniz sevinirim. =)

Hoş geldin hocam aramıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Ya beyler,alalı 4-5 gün oldu bu olay 2. kez başıma geliyo menüye tıklıyorum menü gelmiyo bi kısmı görünüyo sence ama kapatma tuşuna basınca kapanıyo,ana ekrandaki fonksiyonlar falan işliyo bunu yaşayan oldumu hiç neden oluyo olabilr ?

sebebi gecen bahsettiğim gibi symbian destekli cihazların kullanımına dikkat etmek gerekiyor. o sorunun sebebi aşırı prog. yükleme & tel. hafızasının yeterli seviyede boş olmaması & ve menülerden çıkarken kırmızı tuşla değil menünün çıkış tuşlarını kullanmamaktan ileri geliyor.. özellikle dikkat edelim program yüklenecekse hafıza kartına yüklenmeli.. ayrıca DARSH kardeşim cihazının vesiyonu nu kontrol et.. kullananlara özellikle tavsiyemdir güvenmeyenler araştırma yapabilir cihazınızı hard format attıktan sonra kulanmanızı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Ya beyler,alalı 4-5 gün oldu bu olay 2. kez başıma geliyo menüye tıklıyorum menü gelmiyo bi kısmı görünüyo sence ama kapatma tuşuna basınca kapanıyo,ana ekrandaki fonksiyonlar falan işliyo bunu yaşayan oldumu hiç neden oluyo olabilr ?

sebebi gecen bahsettiğim gibi symbian destekli cihazların kullanımına dikkat etmek gerekiyor. o sorunun sebebi aşırı prog. yükleme & tel. hafızasının yeterli seviyede boş olmaması & ve menülerden çıkarken kırmızı tuşla değil menünün çıkış tuşlarını kullanmamaktan ileri geliyor.. özellikle dikkat edelim program yüklenecekse hafıza kartına yüklenmeli.. ayrıca DARSH kardeşim cihazının vesiyonu nu kontrol et.. kullananlara özellikle tavsiyemdir güvenmeyenler araştırma yapabilir cihazınızı hard format attıktan sonra kulanmanızı tavsiye ederim

Bu hard format hafıza kartındakileri siliyomu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: necrop34

Beni de eklerseniz sevinirim. =)

Hoş geldin hocam aramıza

bu arada benide eklermisiniz rica etsem

• quote:

quote:

quote:

Bu hard format hafıza kartındakileri siliyomu

sakıncası yok çıkartmasanızda olur ama hafıza kartınızın şifresini kaldırın(varsa) hard formattan önce

• hard formatı bilmiyorumda ben direk aynı versiyonu güncelleme yaptım zaten aynı olanı baştan kurulum yaptım o esnada kartın çıkarılması gerekiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Ben buralarda çakma e71 görüyorum genellikle

siz antebe gelin meşhur halep suriye kaçağı tel. ları görün... gülersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

hard formatı bilmiyorumda ben direk aynı versiyonu güncelleme yaptım zaten aynı olanı baştan kurulum yaptım o esnada kartın çıkarılması gerekiyordu

o güncelleme için gerekli.. siz en iyisi kartı çıkartın hocam içinde kalmasın yorucu bir iş değil zaten
  • quote:

quote:

hard formatı bilmiyorumda ben direk aynı versiyonu güncelleme yaptım zaten aynı olanı baştan kurulum yaptım o esnada kartın çıkarılması gerekiyordu

o güncelleme için gerekli.. siz en iyisi kartı çıkartın hocam içinde kalmasın yorucu bir iş değil zaten

Ya şu beyaz bitsinde bana bi nasıl güncelle yapılır nerden yapılır onu bi öğreti verin beyler

• quote:

quote:

quote:

Ya şu beyaz bitsinde bana bi nasıl güncelle yapılır nerden yapılır onu bi öğreti verin beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 19 Şubat 2011; 0:53:44 >

• Arkadaşlar bugün bluetooth ile müzik yollarken inanılmaz derecede yavaş yolladığını farkettim acaba neden? Kendime şarkı yolluyorum anında geliyor diğer cihazdan. Göndermesi o kadar yavaş ki anlatamam gıdım gıdım bu neden oldu acaba. Bir ayar mı yapmak gerek?
  • @Zorba58

diğer cihazın markası nedir ?
  • benide ekleyin
  • quote:

@Zorba58

Samsung diğer cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

quote:

@Zorba58

Samsung diğer cihaz.

bluetooth versiyon farkından dolayı böyle bir sorun olabilir aynı marka içinde yakın modeller arasında bi transfer yapma şansın var mı ?
  • @ahkbjk neyse artık gözlemleyip buraya aktarıcam. Bilgisayara ovi suite kurmuştum şimdi Türkiye haritası indiriyorum 44 mb. Tel ilk geldiğinden bu haritaları bayağı kurcalayıp gezmiştim. Bu hizmet çevrimiçi bir hizmet mi yani internet aracılığı ile mi gösteriyor haritayı yoksa tamamen çevrimdısı telefondan mı gösteriyor?
  • @zorba58

bilgisayardan indiilen haritalar ücretsizdir tel. a yükledikten sonra da ücretsiz gezinebilirsiniz diye biliyorum fakat navigasyon ve gps açık olursa o ücrete tabidir.. nokia.com a bir bakın derim ben bilgisayara bağlamadım o yüzden tecrübem yok sizin dediğiniz konuda.. internet paketleri alıp 1 ay boyunca rahat rahat tel.dan da kullanabilirsiniz navigasyon özelliğini
  • quote:

sertifika olayını hallettim gerekli programları yükledim aktif olarak kullanıyorum telefonu , gayet güzel fakat tek eksisi bana göre kulaklığının 2.5 inç olması buda normal kabul edilebilir E serisi iş amaçlı telefon olduğu için. İyiki bu konu açılmış ve beni bilgilendirip yardımlarda bulundunuz :)

menüdeki sözlük uygulaması ing-ing buna türkçe dilini falan ekleme gibi bir şansımız varmı yoksa 3.parti yazılımmı kurmalıyız sözlük için?

yakın zamanda fırsat bulursam klavye ve ekran lensini değiştirdikten sonra son firmware ile tadından yenmez :)

sözlük/sseçenek/diller/dilleri indir..
    açılan sayfada ki dil seçenekleri yeterli olacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbetfur2

Arkadaşlar e71 e operayı yüklerken sertifikanız hazır değil diye bir mesaj alıyorum yardımlarınınzı bekliyorum. ayrıca operanın sitesinde opera mobile var birde opera mini var hangisini yükleyeceğim

ovi store dan yüklemeyi deneyin.. mobile sürümünü seçeceksiniz.. opera mobile taraıcı programıdır..sekme açma & turbo seçeneği ile daha hızlı gezinti & internet sayfasında ki tel. numaralarına tıkladığınzda arama yapma gibi güzel özellikleri bulunmakta..görsel olarak ta çok güzeldir.. tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahkbjk -- 19 Şubat 2011; 3:46:32 >
  • Ya beyler bana çok mesaj geliyo bende çok mesaj atıyorum doğal olarak,ben hep şey yaptım,mesaj gelince okudum kırmızı kapatmaya basarak çıktım,acaba benim menünün açılmaması ondanmıki,çok enteresan ya sadece menü açılmıyo,kamera açılıyo,mesajlar açılıyo,internet açılıyo,arama yapabiliyorum,ama menü açılmıyo bazen nedenki ya,format attım bakalım tekrarlarsa ne yapmam lazım
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.