Şimdi Ara

Nokia E71 Kullanıcıları Kulübü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.009
Cevap
7
Favori
124.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ana ekrana tarih koymayı bulamadım ya yokmu böyle bişey varsa nasıl yapıcaz ?
  • genel profilini seçerseniz tarih ekranda sağ üst köşede yazacaktır..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

genel profilini seçerseniz tarih ekranda sağ üst köşede yazacaktır..

Evet çıkıyomuş genel profilinde sessizde görmenin bi yolu yokmu ?

Bu arada gösterdiğin kılıflarda güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

ekran karardığında(ekran koruyucusu aktif olduğunda) yön tuşlarından herhangi brine veya ortadaki tuşa basılı tuttuğunzda gerekli bilgiler ekranda görünecektir..

• quote:

quote:

quote:

ekran karardığında(ekran koruyucusu aktif olduğunda) yön tuşlarından herhangi brine veya ortadaki tuşa basılı tuttuğunzda gerekli bilgiler ekranda görünecektir..

Onu biliyodumda demek ana ekranda göremiyoruz sessiz profilinde,sağolasın hocam

• Beyler kameranın flaşını el feneri gibi kullanmak için bi kısayol yokmu ?
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de E 71 ile E 72 arasında kararsız kalanlardanım. Çalıştığım ofiste bir arkadaşımın beyaz renk E 71'ini aldım ve inceledim. Cihaz çok hoşuma gitti ama halen daha aklımda soru işaretleri var. Öncelikle E 72'nin 600 mHz, E 71'in 369 mHz işlemcisi olması. İki cihaz arasındaki işlemci farkı ne şekilde kendisini gösteriyor? E 71'de 369 mHz işlemci, nette rahat dolaşmayı ve birden fazla işlem yapmayı hızlı ve seri kılabiliyor mu? İki cihaz arasında yaklaşık 200 lira fark var ve bu 200 liralık fark, gerçek anlamda neye dayalı bir fark. E 71'de internet ve diğer işlemleri hangi hızda gerçekleştirebilirim? Bu sorularıma yardımcı olursanız sizlere çok müteşekkir kalırım. Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan_48

Arkadaşlar merhaba. Ben de E 71 ile E 72 arasında kararsız kalanlardanım. Çalıştığım ofiste bir arkadaşımın beyaz renk E 71'ini aldım ve inceledim. Cihaz çok hoşuma gitti ama halen daha aklımda soru işaretleri var. Öncelikle E 72'nin 600 mHz, E 71'in 369 mHz işlemcisi olması. İki cihaz arasındaki işlemci farkı ne şekilde kendisini gösteriyor? E 71'de 369 mHz işlemci, nette rahat dolaşmayı ve birden fazla işlem yapmayı hızlı ve seri kılabiliyor mu? İki cihaz arasında yaklaşık 200 lira fark var ve bu 200 liralık fark, gerçek anlamda neye dayalı bir fark. E 71'de internet ve diğer işlemleri hangi hızda gerçekleştirebilirim? Bu sorularıma yardımcı olursanız sizlere çok müteşekkir kalırım. Saygılarımla.

Hocam internetteki hızı oldukça iyi,hiç takılma falan olmuyo,aynı zamanda müzik dinlersen sms atarsanda bi sıkıntı olmuo

• quote:

Beyler kameranın flaşını el feneri gibi kullanmak için bi kısayol yokmu ?

Ntorchlite diye bir program yüklemiştim ben zamanında o işe yarıyor flashı el feneri gibi açık tutmaya yarıyor google dan bulursunuz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan_48

Arkadaşlar merhaba. Ben de E 71 ile E 72 arasında kararsız kalanlardanım. Çalıştığım ofiste bir arkadaşımın beyaz renk E 71'ini aldım ve inceledim. Cihaz çok hoşuma gitti ama halen daha aklımda soru işaretleri var. Öncelikle E 72'nin 600 mHz, E 71'in 369 mHz işlemcisi olması. İki cihaz arasındaki işlemci farkı ne şekilde kendisini gösteriyor? E 71'de 369 mHz işlemci, nette rahat dolaşmayı ve birden fazla işlem yapmayı hızlı ve seri kılabiliyor mu? İki cihaz arasında yaklaşık 200 lira fark var ve bu 200 liralık fark, gerçek anlamda neye dayalı bir fark. E 71'de internet ve diğer işlemleri hangi hızda gerçekleştirebilirim? Bu sorularıma yardımcı olursanız sizlere çok müteşekkir kalırım. Saygılarımla.

aynı soruyu bende sormuştum alırken net bir cevap alamadım :) ama şuanki E71 imde herhangi bir takılma dokunluk görmedim interneti sürekli olmasada evde bazen latop açmadan birkaç şeye bakmak için kullanıyorum herhangi bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar performansla ilgli hiç sıkıntım olmadı desem daha doğru olur. Tek sıkıntı karşısı meşgule atınca 2-3sn lik donma oda işlemci değil firmware den kaynaklanıyor bu konuda diğer kullanıcılarında onu yazdığını gördüm. objektif bir yorum yaparsam şuan bu telefonda 2 eksik görüyorum 1.si mevcut firmwarede biraz önce söylediğim sorun, 2.si sorun değil ama N serisinde olduğu gibi resim geçişleri yanda küçükten ortaya kaydırmalı gelse daha iyi olurmuş :) (2.si sadece dizayn isteği sorun değil) onun dışında herhangi bir sıkıntım olmadı
    tabi batarya problemi var bende yenisi alacağım bp-4l hepsiburada pahalı , gg de falan orjinal olmayanlar var alsammı almasammı kararsızım ne dersiniz?
    yada ucuz batarya nerden bulurum 100-150 lira sanki fazla gibi geliyor

• quote:

malesef yok..ama ekranı beyaz yaparak aydınlatma yapan programlar mevcut.. pm
  • quote:

quote:

malesef yok..ama ekranı beyaz yaparak aydınlatma yapan programlar mevcut.. pm

Biliyorum hocam onu ben acaba flaşı açmanın kısa yolu varsa nedir diye merak etmiştim oda yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: C2H5OH

quote:

Ntorchlite diye bir program yüklemiştim ben zamanında o işe yarıyor flashı el feneri gibi açık tutmaya yarıyor google dan bulursunuz sanırım

hocam onun sertifika sorunu vardı opda bilmemne die bi siteden kayıt yapılarak çalışıyor.. fakat kayıt yapılması için imei numarası isteniiyor.. imei numarasını da paylaşmak ne derece güvenli olur tartışılır.. teşekkürler

• quote:

aynı soruyu bende sormuştum alırken net bir cevap alamadım :) ama şuanki E71 imde herhangi bir takılma dokunluk görmedim interneti sürekli olmasada evde bazen latop açmadan birkaç şeye bakmak için kullanıyorum herhangi bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar performansla ilgli hiç sıkıntım olmadı desem daha doğru olur. Tek sıkıntı karşısı meşgule atınca 2-3sn lik donma oda işlemci değil firmware den kaynaklanıyor bu konuda diğer kullanıcılarında onu yazdığını gördüm. objektif bir yorum yaparsam şuan bu telefonda 2 eksik görüyorum 1.si mevcut firmwarede biraz önce söylediğim sorun, 2.si sorun değil ama N serisinde olduğu gibi resim geçişleri yanda küçükten ortaya kaydırmalı gelse daha iyi olurmuş :) (2.si sadece dizayn isteği sorun değil) onun dışında herhangi bir sıkıntım olmadı
    tabi batarya problemi var bende yenisi alacağım bp-4l hepsiburada pahalı , gg de falan orjinal olmayanlar var alsammı almasammı kararsızım ne dersiniz?

Bence para biriktirip ya da taksitle orijinal almaya çalış. Benim akraba telefoncu onlarda çelik batarya diye bir olay var hocam yan sanayi. Alıyosun 3 en fazla 4 ay sonra 1 saat anca gidiyor. ama ilk başlarda bayağı bir performanslı namussuz
    Ben daha önce hep şarjı uzun giden teller kullanmıştım e71e göre ama e71 kendi sınıfındakilere göre şarj performansı iyi görünüyor.

Ben de flaşı elfeneri gibi kullanmak için program aramıştım ama bulamamıştım. Sertifika olayına girmeden yapabileceğimiz bir şey var m. Kamerayı açınca da sürekli aktif edecek bir tuş yok flaşı.

• yeni pil niye alıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zorba58

quote:

Bence para biriktirip ya da taksitle orijinal almaya çalış. Benim akraba telefoncu onlarda çelik batarya diye bir olay var hocam yan sanayi. Alıyosun 3 en fazla 4 ay sonra 1 saat anca gidiyor. ama ilk başlarda bayağı bir performanslı namussuz
    Ben daha önce hep şarjı uzun giden teller kullanmıştım e71e göre ama e71 kendi sınıfındakilere göre şarj performansı iyi görünüyor.

Ben de flaşı elfeneri gibi kullanmak için program aramıştım ama bulamamıştım. Sertifika olayına girmeden yapabileceğimiz bir şey var m. Kamerayı açınca da sürekli aktif edecek bir tuş yok flaşı.

Yokmuş sanırım bende bundan önce u600 kullanıyodum,ses tuşuna basılı tutunca flaş 2 dakkalığına açılıyodu çok işime yarıyodu o ya

• 1 yıldır E71 tam kapsamlı kullanıyorum, ancak nokia messagning (9.7.0.21) programını evimdeki wireless ile kullanınca çok sinir bozucu durum oluşuyor. Mail yazıp syncronize etmeye çalıştığımda, genelde işlem 3-4 dakika sürüyor.
    Sync işareti dönüyor dönüyor, 1 dakika sonra duruyor, ancak ileti giden kutusunda bekliyor.
    Tekrar sync yapıyorum, olmuyor, bir daha bir daha, ancak 3-4 dakikada mail gidiyor. Ve bazen de mailleri 2-3 defa gönderiyor.
    Aynı olayı Turkcell internet bağlanti ile yaşamıyorum. Cihazada 500.21.009 sürümü fw yükledim, sorun devam ediyor.
    E71 wireless ile internete güzel bağlanıyor, sayfa açıyor vs. Evimdeki wireless bağlantıyı 2 tane notebook sorunsuz kullanıyor.
    Wireless Airties marka acces point var. fw güncel.
  • Arkadaslar bu e71 orjinal ekipmanları icin(kasa,kulaklık ve data kablo ) hangi siteleri tavsiye ederseniz hangi sitelerden almalıyım bu tip urunleri teşekkurler.
  • Bende E71 kullanıcısıyım ve telefonumdan çoooooooook memnunum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.