Şimdi Ara

Nokia E71 mi 5800 Expres Music mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir cihaz almaya karar verdim ama E71 ile 5800 arasında kararsız kaldım, bunlardan hangisi daha iyi olur,birde E72 çıkınca E71 almakla çok bişey kaybetmiş olurmuyuz (kamerası hariç) kullanıcı arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.teşekkürler

• Her ikisini de kullandım. Bence en keyiflisi E71 idi. Bana göre artıları: Çok şık, karizmatik, çok saglam, kullanmak ve mesaj yazmak çok kolay. Yanyana koyarsan 5800 oyuncak tlf gibi görünür.
  • evet dostum bende teymenime katılıyorum E71 güzel alet memnun kalacağına eminim tabiki para senin seçim senin
  • Birisi karizmatik diğeri ise sportif. Her ne kadar kullananlar dokunmatiği iyi deseler de benim kriterlerime göre basmatik. O yüzden dokunmatik olduğu için alınacaksa başka cihazlar daha uygun olabilir. Kamera olarak ikisi de vasat ama E72'nin de çok üstün olacağını sanmam.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.galiba E71 den yana olcak tercihim.
  • e71 daha iyi sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtcnkymc -- 7 Eylül 2011; 15:01:02 >
  • şık telefon ıstıyosan e71 muzık telefonu ıstıyosan 5800
  • Yaklaşık bir sene önceki konu. Arkadaş telefonu almış belki de eskitmiş olmalı....:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Birisi karizmatik diğeri ise sportif. Her ne kadar kullananlar dokunmatiği iyi deseler de benim kriterlerime göre basmatik. O yüzden dokunmatik olduğu için alınacaksa başka cihazlar daha uygun olabilir. Kamera olarak ikisi de vasat ama E72'nin de çok üstün olacağını sanmam.

Bencede 5800 basmatik dokunmatiği pek iyi değil ikisi arasında e71 yoksa e72 daha iyi olur.
  • sorunun ustunden cok zaman gecmis ama fikir edinmek isteyenler icin e71 cok daha iyi. hatta fazla para vermemek icin e63(gps yok) bile düsünülebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.