Şimdi Ara

Nokia Garanti Kapsamı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Cep telefonum yeni sayılır 3 ay önce aldım Nokia E5 lakin cebimde oldugu halde yolda giderken demir çöpkonteynırın sivri köşesine bacagım çarptı
    sonra baktım bişey yok sonra telefonun menü tuşuna bastım gördüm ki iç çam çatlamış ve ekran kaymış yarısı yok çizgi çizgi.

1.Garantisi var Kvkdan götürüp vericeğim Kullanıcı hatası mı derler ?
    2.Bi trkcell bayisine gösterdim telefonu garanti kapsamı dışında kaldı kullanıcı hatası dedi bana bırak 60 liraya yaparım dedi ?

• garantiye gönder bence de bişeyler at kafadan ben bişey yapmadım de kendiliginden oldu de yaparlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam1998

garantiye gönder bence de bişeyler at kafadan ben bişey yapmadım de kendiliginden oldu de yaparlar bence.

mümkün değil yemezler . Darbe aldığını çok rahat ispatlarlar . camın dışarıdan gelen etkiyle kırıldığını camın kırılan parçalarının (çatlayan) yönünden bile tespit ederler

kesinlikle kullanıcı hatası derler ve ücretli tamire alırlar .

@Nightwolf06

Cihazı aldığın yere götür , servise yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: Sam1998

garantiye gönder bence de bişeyler at kafadan ben bişey yapmadım de kendiliginden oldu de yaparlar bence.

mümkün değil yemezler . Darbe aldığını çok rahat ispatlarlar . camın dışarıdan gelen etkiyle kırıldığını camın kırılan parçalarının (çatlayan) yönünden bile tespit ederler

kesinlikle kullanıcı hatası derler ve ücretli tamire alırlar .

@Nightwolf06

Cihazı aldığın yere götür , servise yolla

doğru söylüyosun aslında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE GARANTİ GÖZÜKMÜYOR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.