Şimdi Ara

Nokia geri dönüyor: 2017 bir kez daha doğrulandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Microsoft bugüne kadar Nokia sayesinde sattı. Nokia ile anlaşma yapmadan önceki WP'ye bakın yerlerde sürünüyordu. Nokia ile anlaşma yaptılar satışlar arttı geliştiriciler uygulamalarını WP'ye birer ikişer getirdiler. Nokia ismini bıraktıkları anda eski hallerine geri döndüler. Şu an pazar payları yüzde 1'in altına düşmüş durumda. Bu da şunu gösteriyor ki WP bugüne kadar satışlarını Nokia'ya borçlu. Bu kadar kötü bir sistem olmasına rağmen Nokia sayesinde pazar payları arttı. Bu bile başlı başına bir başarıdır. HTC yapabildi mi aynısını? HTC'nin kitlesi olsaydı WP alırlardı nerede bu kitle acaba? Nokia WP pazarının yüzde 90'ını aldı. Bu kadar rezil bir sistemle bile adamlar ölü sistemin piyasasını canlandırdılar. Bu da gösteriyor ki adamlar insanların zihinlerinde öyle bir iz bırakmış ki bu kadar rezil bir sistemi bile aldrıttılar. O değil de Nokia bu saatten sonra satmaz diyen WP fanları da Nokia'nın sayesinde WP ile tanışmış kitle. Nokia'dan önce WP kullanmamış insanlar şimdi çıkıp satmaz diyorlar ya çok komik oluyor bu sözler. Nokia nasıl WP gibi rezil bir sistemi aldırttıysa Android'i de pek âlâ aldırtır.

950 serisinin hali ortada. Nokia ismi olmayınca dibi gördüler. W10 bile kurtaramadı. Gerçi W10'da bile sistemi adam edememişler kurtarmasını beklemek çok saçma olur. Nokia'nın da ismi gidince adamlar cihaz satamaz hale geldiler bi alana bi bedava kampanyası yaptılar. O kadar rezil ki kendi sahibi bile kullanmıyor zaten.

Hocam ağzına eline sağlık. Daha saat güncellemesini yapamayan beceriksiz hantal ve kendine hayrı olmayan microsoft denen moloz firma tarafından her türlü oyunlarla içten çökertildi Nokia. Dediğiniz gibi Nokia hatırı için çoğu kullanıcı gibi gittim Lumia 820 ve 1520 aldım. Ki o zamanlar Nokia'ya ait harita ( millet o sıra kaçak göçek programları indiriyordu ) ve Müzik uygulaması vardı. Kamera zaten dehşetti. Sonra bunları bile Microsoft batırdı değiştirdi hatta Nokia ismini sildi. Malesef sonrasında Samsung'a geçmek zorunda kaldım. Bu sebeple eğer Nokia mantıklı ve keseye uygun model getirirse gider alırım. En azından Finli şirket tarafından artık idare edileceği bile yeter bana. Abidik kubidik çinli koreli firmalardansa Fin'li firmayı tercih ederim.

• Nokia konusunda bu kadar güven duyanlar bence biraz daha düşünsün. Ha eğer ios gibi 4 sene en az 3 sene sürüm dağıtırsa o zaman güven kazanır. Meego yu hiç öldürmeyecektiniz!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasa koşulları aldı başını gitti. Çok agresif bir strateji izlemeli, yoksa sonu yine hüsran olur.
  • Ben nokiayı merakla bekliyorum. Fp ile gelirse satınalabilirim.

• Microsoft'un batiramadigi ve elinden kurtulan ilk firma olacak.

• Aslında Nokia kendi ismiyle geri dönemeyecekti normalde Microsoft ile yapılan anlaşma yüzünden. Ancak HMD isminde paravan bi şirket kurup şirketi ona satmış gibi gösterdiler kağıt üstünde. HMD aslında bildiğimiz Nokia.

Finlandiya ve diğer ülkelerdeki fabrikaları kapandığı için telefonlar Foxconn fabrikalarında üretilecek. Bilmeyenlere ufak bir bilgi Foxconn'da Apple cihazlarda üretiliyor. Yani bayağı büyük bir fabrika.
  • microsoft nokianın sadece mobil telefon departmanını satın aldı ve 3 yıl nokia adında cihaz çıkmaması şartını koydu. o 3 sene şimdi doluyor. nokia kendi mobil patentlerini microsofta satmadı. şimdi kurulan hmd şirketine patentlerini kullanma imkanı verecek, hmd buna karşılık 300 milyon dolarlık nokianın reklamını yapacak.cihazları da foxconn üretecek.
  • samsung ve iphone yarışmak zor hele ki ucuza kalite çok çok zor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.