Şimdi Ara

Nokia geri dönüyor: 2017 bir kez daha doğrulandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni başlangıcı CEO sıfatlı yetkili olmadığı dönemlerdeki gibi yapsalardı.
    android usulü güncellemeyle 4 yılda cihazı boğazlamasın yeter.
  • Tekele karşı zihniyetin her cihazda android yüklü görmek istemesi.. nasıl bir çelişki. Bi de rekabet olsun isterler, gerçekten komik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayda bir aynı haber

• tokatlama zamanı gelmişti, şimdi onlar düşünsün

• kehanet derki;evsane geridönecek zulüm düşkünü iphone yok olacak :)

• microsofta çok kötü iteledi telefon bölümünü acaba kıyak olarak bi kaç model wp10 cıkarırmı:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: lapatid

nokia artik hicbiyerde tutunamaz

ne nokiayi nokia yapan yazilimlari var olsa bile surdurmeye gucu yetmez

ne de anroid piyasasinda tutunmasini saglayacak bir neden var

f/p oynamasi lazim piyasada tutunmak icin bu sefer de masraftan kisacak kaliteli nokia kavramina ters dusecek

en basarili senaryosunda en fazla bir xiaomi olabilir nokia artik

ben buna katılmıyorum. hiç bir yazılımı ve kalitesi olmayan casper gm ve bi sürü çin markası piyasa buluyorsa dev gibi ismi ve aşinalığı olan Nokia güncel bir android çıkarsa yeter
  • Nokia gelirse ilk ben alırım adamlara güvenim sonsuz

• Hep ayni hikaye ama keske donse rekabet her zaman kullanici icin iyidir

• Eski nokya olarak gelirse isi zor. Bilmeyenler icin hatirlatayim. Eski nokya şimdinin ayponu gibiydi. Ufak tefek degisiklik yapip fahis fiyattan gaz. pardon satardi cihazlari.

• Basima bisey gelmeyecekse, cidden kabak tadi verdi artik su nokia isi. Tamam benim de ilk telefonum nokia'ydi, zamaninca cok anilar yasadik sayesinde ama, "Nokia donuyor mu, donecek mi, donecek ama ileride donecek, telefon sizdirildi ama seneler sonra cikacak,yok vazgecildi nokia markali telefon cikmayacak, aa dur dur nokia muhendis almis kesin telefon cikacak, yok haci yine vazgectiler muhendisleri atmislar telefon falan yok" vs vs. Ne nokia'ymis be arkadas?

• Nokia'dan fp telefon bekleyenler boşuna heveslenmesin derim eskiden de olduğu gibi insanların aklında geçmişten gelen marka algısına oynayacaklar ve yüksek fiyatla girecekler hatta android ekosistemindeki en pahallı telefonları Nokia'dan görebiliriz.
  • 808 gibi kamerası olan bir telefon çıksın yeter. Üzerine kaç tane telefon çıktı halen onun gibi fotoğraf çekeni yok. Amiral gemiler halt etmiş

• CoreXXX kullanıcısına yanıt
    hem ucuz hem kaliteli satmasi lazim,biri olmazsa tutmaz,zararina satamayacagina gore pahali satacak ve alinmayacak.
    htc gibi olur sonu

• Aynen öyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: CoreXXX

microsofta çok kötü iteledi telefon bölümünü acaba kıyak olarak bi kaç model wp10 cıkarırmı:D:D

İmkansız bile değil.

• Hadi hayırlısı bakalım, rekabet olursa kullanıcılara yarayacaktır.
  • Tabi tabi. Oldu. 2017 Kasım gibi yazarım ben sana. 2015 ve 2016'da yazdığım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 19 Kasım 2016; 14:45:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benmi yanlis hatirliyorum.bu nokia yi? ayni modelin rengini degisip yeni moden diye pahali satan bunlar degilmiydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer fiyat konusunda abartmazlarsa tutar.

Birileride daha 10 yıl var deyip dursun kendi kendine. Tonla para verdiği Windowslu telefon çöp oldu tabi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.