Arkadaşlar Nokia'nın güncelleme konusunda tam anlamıyla çuvalladığını düşünüyorum bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Örneğin çoğu modelde NSU ve Ovi Suite kablo hataları vermekte bunların kimisi telefondan kimisi ise işletim sisteminden kaynaklanmakta.Genel olarak kullanıcıların her güncelleme sürecinde ciddi sıkıntıları oluyor.Mecburen product code değiştirme ya da phoenix jaf gibi yan yollara sapmak zorunda kalıyoruz ki bence bu durum hiç hoş değil. Yani bizler ciddi paralar verdikten sonra bu tip başka prolardan yardım almak zorunda kalmamalıyız sonuçta koskoca Nokia şirketinden bahsediyoruz.Öyleki aynı modelin rengi farklı olduğu için bile güncelleme de sorun çıkabiliyor kullanıcısının o kadar parasını aldıktan sonra bu kadar yorması bence büyük bir firmaya yakışmıyor.
katılıyorum ben gittim nokia shop ta yaptırdım...4 saat sonra gittim tekrardan aldım teli boyle olmaması lazım forumda bakıyorum millet kan aglıyo sorunlar yuzunden allahtan benım basıma gelmedı bu iş boyle olmamalı daha kolay ve kesin sonuclar alına bilen bi sistem bulmalı nokia.....