Bildirim
Nokia Güvenlik kodu kırma acil yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hadi beyler bi el atıverin ya çok mu zor yardım etmek? -
model nedir yardımcı olalım -
quote:
Orijinalden alıntı: visivo
model nedir yardımcı olalım
C3-00 biraz acele edersen iyi olur. -
Telefonu kapat, yeşil tuş + Kırmızı + (Varsa sağdaki düğmeyi açağı çek) açma tuşuna bas.
5800 da böyle yapılıyordu.
Ancak telefon rehberi falan uçuyor haberin olsun -
jaf isimli programı indir googleda arat bulursun anlatırım kırmayı -
sorunu nokia suite ve nss pro yardımi ile çözdüm ilgilenenler var ise p.m den irtibata geçebilir -
ilk önce nokia suite e kablo ile bağlanın ve ondan sonra aşağıdaki işlemleri uygulayın
umarım yardımcı olabilirim. kendim kişisel riskleri göze alarak yaptım herhangi bir durumda sorumluluk bana ait değildir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zisplak -- 31 Mayıs 2012; 22:26:27 > -
IMEI Numaranı Ver Özelden Deneyeyim Bir -
google'a yaz nokia kilit kodu kırma diye, bulursun. imei numaranı yazınca bi kod veriyor. onla açıyorsun kilidi. -
Imei den olmuyor en azından benimkisinde olmadı ama sölediğim yöntemle forumdan bir arkadaş daha sorununu çözdüm . olumsuz bir dönüş olmadı bu 2.çözüm şimdilik :) -
Bulunsun ılerde bı gun lazım olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X