arkadaşlar, Türkiye de Nokia web sayfası veya genel destek yok mu? Bu konuda bilgisi olan forumdaşlardan bilgi bekliyorum. Teşekkürler. |
Nokia iddialı bir Android TV kutusu duyurdu (2. sayfa)
-
-
çözüm bulabildiniz mi? Sipariş verdim ben de
apple TV 4k
km9 pro
dreambox dm800hd se
bütün bu cihazlardan sonra nasıl bir izlenimim olacak merak içerisindeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çözümü buldum. modemın düşük güvenlık sisteminden dolayı bağlanmıyormuş. vpa2 ve vpa3 yapınca bağlandı.
ayrıca bu hafta başında yeni güncelleme geldi. Gayet güzel bir cihaz...
-
Bilmeyenler için yazayım. Nokia'yı sizler sadede telefon olarak bildiniz çünkü Türkiye'de sadece telefonları satılırdı. Oysa nokia'nın tv'den tut uydu alıcısına bilgisayar modemlerine ve daha bir çok ürünü vardı..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nokia 8010 kutu kullanan arkadaşlara...
bu gün optic kablo ile ses sistemine bağlamaya çalıştım. maalesef ses alamadım. ayarlar konusunda bilgi lütfen...
sony 5+1 mükemmel bir ses sistemim var sadece optical giriş kullanabiliyorum. ses alamadım?
www.hepsiburada.comGplus B19 Bluetooth 5.0 Kablosuz Taşınabilir Ses Aktarım Fiyatıhttps://app.hb.biz/3UEnOCiqZqicbu aparata bir sürü para vermek zorunda kaldım.umarım işe yarar...
-
Amazon'un Upload dizisinde Nokia'nın sanal dürüm işine girmesine baya gülmüştüm. :)
Amerikalılar Nokia'yı batırdı, üstüne birde dalgasını geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-959C58CEC -- 8 Eylül 2024; 21:9:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nokia 8010 için 7954 güncellemesi alanlar bunu nasıl başarabiliyor? Beta sürümü işletim sistemi nasıl yüklenir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X