Şimdi Ara

Nokia : Instagram üzerinde çok çalışıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnstagram Facebook'un; Facebook'un Microsoft ortağı küçük te olsa ; hal böyle olunca neden instagram WP8 için gelmez , işin içinde başka işler mi var ki acep...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 14 Temmuz 2013; 18:44:30 >
  • Bakalım Symbian için gelecek mi yoksa WP ile mi sınırlı kalacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue güncellemesi ile gelebilir , gelmeli diğer iki platformda var wp için neden olmasın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbian için gelmez ... symbian için daha hiç bişey gelmez :(

• Hedef 2023!
  • Sanırsın icat edecekler. :)

• Ne derseniz diyin bu bir eksi puan olarak yazılıyor.Umarım en kısa sürede düzelir.
  • Symbian öldü de , WP konusunda cidden bir umudum var. Mobile uygulamalar nitelikli olarak gelişiyor. ve WP arayüzünde çok güzel çalışıyor. Hadi hayırlısı bakalım :)
  • Nokia resmi olarak symbiana desteğini kestiğini güncelleme almayacaklarını belirtti uygulama çıkarırlar mı bilemem ama ...

• Son çırpınışları nokia'nın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

quote:

Simdide wp fanlari turemis adamlar benim oynayip sildigim oyunlari gorememis daha burada fanlik yapiyorlar

Android mi kullanıyorsun? IOs mu?

Eger Androidse biz Fifa 14e gecince 13u oynamaya baslayabilir belki...

Androidmi

iOS kullanıcısıyım sizin daha birini göremediğiniz oyunun ikisini aylarca oynayıp siliyorum. WP iyi güzel sistem birşey demiyorum, ama o marketi gelişmediği sürece ölüdür.

elmanın yan etkileri bunlar

Yeni üyeleri engelleyin su bölümden artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Orijinalden alıntı: bura_Ahmet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

quote:

Simdide wp fanlari turemis adamlar benim oynayip sildigim oyunlari gorememis daha burada fanlik yapiyorlar

Android mi kullanıyorsun? IOs mu?

Eger Androidse biz Fifa 14e gecince 13u oynamaya baslayabilir belki...

Androidmi

iOS kullanıcısıyım sizin daha birini göremediğiniz oyunun ikisini aylarca oynayıp siliyorum. WP iyi güzel sistem birşey demiyorum, ama o marketi gelişmediği sürece ölüdür.

elmanın yan etkileri bunlar

Yeni üyeleri engelleyin su bölümden artık

anasayfa haberlerine yorum yazmıycakmışız. elmanın yan etkileri bunlar

• nokia instagram üzerinde çok çalışıyoruz başlığı yanlış olmuş, uygulamayı nokia yada ms yapmıyor instagram yapıyor. daha bikaç hafta önce okudum, instagram çalışanları uygulamayı androide çıkarmak için bile çok zorlandık wp için çok daha fazla çalışmamız gerekiyor diyor. adamlar da gerizekalı değil şu an oturmamış bir sistem için kastırıp uygulama çıkartmak istemiyorlar. sadece instagram uygulaması var diye millet wp almayacağına göre ekosistem ne kadar çabuk gelişirse uygulamaların uyarlanma hızı da bir o kadar artar blackberry gibi mesela ona da çıkamadı gitti.

"ms ve nokia instagrama uygulamayı çıkarın diye bastırıyor" olcakmış konunun başlığı. BB10a instagram daha önce çıkarsa şaşırmam, ne kadar popisi azalsa da ms ve nokiadan daha çok çalışyor adamlar
  • Instance ve 6gram uygulamasını tek kişinin geliştirdiğini düşünürsek, çok çalışıyoruz da çok zorlanıyoruz da şeklinde ağlaşmaların samimiyetsizlikten başka bir şey olmadığı çok açık şekilde ortaya çıkıyor.

Instagram uygulamasını instagram tek başına geliştirmiyor, tam da dediğiniz üzere zaten az kullanıcısı olan bu platforma uygulama yazılmasını isteyebilmek için ekipler bir araya gelerek çalışıyorlar tıpkı foursquare uygulamasında olduğu gibi. Yayımcısı foursquare olarak görünse de Nokia'nın ciddi katkıları var yeni foursquare uygulamasında.
  • Instagramda telefon numarami yazdigim halde guvenlik kodu telefonuma gelmiyor ne yapmaliyim

• Nokia yı kenndi sahibi bile kale kalmiyor ya la

• quote:

Orijinalden alıntı: maxax

Nokia yı kenndi sahibi bile kale kalmiyor ya la

???
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

???

Microsoft aldi ya la nokia yı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

???

Microsoft aldi ya la nokia yı

Nokia nın hardware departmanını aldı. Yazılım değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.