Şimdi Ara

Nokia : Instagram üzerinde çok çalışıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Android ve iOS platformlarında oldukça popüler olan Instagram, halen Windows Phone işletim sistemi için yayınlanmış değil. Kesin olarak yayın tarihi bilinmese de kaynaklar projenin gelecek yıla kaldığını iddia ediyor.

Windows Phone işletim sistemine cihaz dışında yazılım olarak da önemli katkılar yapan Nokia, Instagram'ın geleceği ile ilgili bilgiler verdi. 

Nokia uygulama geliştirme yöneticisi Brian Biniak, Instagram için Facebook ile birlikte çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını ve Microsoft ile Facebook'un derinleşmiş bir ilişkisi olduğunu belirtti. Bununla birlikte Biniak uygulama için kesin bir tarih vermekten kaçındı.

Biniak ayrıca Twitter ile de ilişkilerini geliştirdiklerini ve Vine uygulamasının yıl sonuna doğru Windows Phone için yayınlanacağını sözlerine ekledi.

Uzun süredir Instagram uygulamasını platformlarına bekleyen Windows Phone kullanıcıları şimdilik alternatif uygulamalarla yetiniyor. Ancak halen kesin bir yayınlanma tarihinin olmaması kafaları karıştırıyor. 

• Nokia'nın suçu ne burada adamlar uğraşıyor, şu Nokia kadar bir de Microsoft uğraşsa...

• Basit bir uygulamayı yapmak ne kadar zor olabilir ki? Bilerek çıkartmıyorlar resmen.
  • Birazdan buralar marketçilerlerle dolup taşacak. Yerimizi alalım.

Nokia : Instagram üzerinde çok çalışıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 14 Temmuz 2013; 0:10:28 >
  • Kullanıcılar ve ureticiler gerekli sabrı gosterirlerse 2014 wp nin yılı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ay senin keyfini kim bekler be?

• Bu iş sadece nokia nın çabalarıyla olmaz microsoft un sözünü tutup işleri hızlandırması ve diğer platformlarla aradaki farkı nasıl daha çabuk kapatabileceğini hesaplaması lazım, istediği kadar zor olsun 11 yaşındaki bir çocuğun program yazabildiği günümüzde bu gibi programlar çok daha çabuk hazırlanabilir diye düşünüyorum, kaldı ki microsoft gibi bir devin tercih seçeneklerine girmesi için yeterli çalışmayı yapması gerekir ama hala çok yavaş ilerliyorlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • program yazmiyorum instagramda kullanmiyorum ama bu kadar populer bir uygulamanin wp a gelmemis olmasi ve hala ne zaman geleceginin belli olmamasi buyuk hata

• bir tane program yapmak bu kadar zor mu be kardeşim. Nokıa uğraştıgi kadar mıcrosoft ugraşsa şu an market çok daha güzel bir durumdaydi..

• ne instagram'mış arkadaş. küçücük telefon ekranının tamamını kullanamadığımız, manzara resmine bile dikkat çeksin diye #sexy etiketi girilen basit bir fotoğraf paylaşım uygulaması. ne büyüttüler durdular yahu. flickr, 500px gibi bir uygulamayı wp'ye göre düzenle telefonun içinde yüklü getir. al sana fotoğraf paylaşım. sanarsın çok önemli bir şey. gelirse gelir gelmezse de gelmez. bulunmaz hint kumaşı değil ya.
  • Bu yüzden çok müşteri kaybediyor
  • intance kullansınlar, ufak tefek eksiklikler dışında cokta güzel

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/instance/ef18d20f-0ce9-426c-ad6a-04f42157bb19

hızla bi alakası yok, isteseler 1 günde yazarlar programı, fakat bazı engeller ve gizli anlaşmalar var, diğer platformlar wp8 in gelişmesini istemiyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexii_87 -- 14 Temmuz 2013; 4:41:46 >

• Bir sonraki telefonum kesinlikle Nokia olacak.
  • Birtek nokiada yok zaten bu işin içinde. iyi olur.
  • Simdide wp fanlari turemis adamlar benim oynayip sildigim oyunlari gorememis daha burada fanlik yapiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avienova

Simdide wp fanlari turemis adamlar benim oynayip sildigim oyunlari gorememis daha burada fanlik yapiyorlar

Android mi kullanıyorsun? IOs mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

quote:

Simdide wp fanlari turemis adamlar benim oynayip sildigim oyunlari gorememis daha burada fanlik yapiyorlar

Eger Androidse biz Fifa 14e gecince 13u oynamaya baslayabilir belki...

• quote:

Orijinalden alıntı: ulasates

quote:

quote:

Androidmi

iOS kullanıcısıyım sizin daha birini göremediğiniz oyunun ikisini aylarca oynayıp siliyorum. WP iyi güzel sistem birşey demiyorum, ama o marketi gelişmediği sürece ölüdür.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Androidmi

iOS kullanıcısıyım sizin daha birini göremediğiniz oyunun ikisini aylarca oynayıp siliyorum. WP iyi güzel sistem birşey demiyorum, ama o marketi gelişmediği sürece ölüdür.

Ben hepsini oynuyorum valla. Zamanında önerirken hep en üst model WP alıcağınıza bi alt modelini alın yanına da iPod Touch alın, market gelişene kadar rahat edin dedim, dinletemedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Androidmi

elmanın yan etkileri bunlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.