534 553 33 43 numarayla yada pm ile ulaşabilirsiniz. Aramadan mesaj atabilirseniz daha güzel olur. Metrobüs hattı üzerinden ve şehir dışına kargoyla yollanır.. Cuma yurtdışına gideceğim, ihtiyacı olan irtibata geçebilir.
- IPHONE 3GS 16GB
Kasa sıfır gibi, klasik ıphone kılcal çatlaması sadece açma düğmesi ile metalik kısımda var(resimde gözüküyor çok küçük) onun harici arkası ve önüyle cillop gibi telefon dıs görünüş olarak. Ancak telefon arızalı bazen şarj alıyo bazen almıyor. Mesela Şu an data kablosunu takıyorum bilgisayar görmüyor, ama bazen görüyor. Normal çalıştığı zaman da şarjı çabuk bitiyor ara ara donuyor reset atmak gerekiyor. Tanıdığım bi telefoncu vardı, açtı baktı ona gösterdim ama çözemedi anlayamadı sorunu. Alıp uğraşırım diyen olursa satılıktır. Fiyatım 240 tl (Full kutulu sadece kulaklık yoktur) Forumda satılanların yarı fiyatına, dış görünüş olarak daha temizi zor bulunur forumda.
- NOKIA 1650
Radyo ve el feneri ile uzun şarj süresi ile bilinen telefondur. Ancak şu an şarjı az gidiyor, yeni bl5c batarya ile 1 haftayı aşan değerler alınabilir.. Orjinal kapağı deforme olduğu için değişti, şu an sıfır gibi. yanında orjinal kapak takımı, orjnal tuş takımı ile birlikte orjinal kulaklığını da vereceğim (kulaklığın sol silikonu kayıptır) 45 tl (Made in Nokia kom A.Ş. Hungary cihazıdır)
- NOKIA 3500C
Orjinal data kablosu ile birlikte vereceğim. Kapak ilk alındığı orjinal mavi-siyah kapak kasasıdır. Oyüzden arka kapak biraz deforme olmuştur Etrafındaki metalik çerçeve evde çıktı bi yere koymuştum ancak bulamadım. 65tl (Made in Germany cihazıdır) 6300 ile aynı özelliktedir.
- NOKIA 5320 Xpress Efsane
Kasa orjinaldir,ön sağ altta kopan parça vardır resimde görüldüğü gibi, arka kapağın da kenarındaki plastik aksam koptu, tam kapanmıyor. Orjinal pili şişmiş hafiften o yüzden şarjı az gidiyor. Fiyat 130tl (Made in Korea cihazıdır)
- GENERAL MOBILE DST M1
Çift hatlı GM güzel telefonlarındandır, müzik telefonu diye bilinir. 3.5 kulaklık girişi vardır. Yamaha ses sistemi vardır Chip sitesinde incelemesi vardır . Joyistici tutan plastik düşmüştür, kendim kartonla yaptım resimde gözüktüğü gibi bi problem yoktur. (joyisticin etrafındaki siyahlık). Şu an ben kullanıyorum 2 hattımı da bu telefonda. 2gb hafıza kartı içindedir. sadece yandaki kamera kısayol tuşu çalışmıyor. Menüden kameraya girince açılıyor tabiki Fiyat 75tl http://www.chip.com.tr/video/general-mobile-dst-m1_987.html
- SAMSUNG D 820
Pili haliyle ilk orjinal pil olduğu için 1 gün bile zor dayanıyor. oyun oynamaya hiç gelmiyo neredeyse :) eski model olduğu için 10 15 tl ye orjinal batarya bulunuyor. Ancak pil 800mah olduğu için zaten çok bişey beklemek lazım. Kulaklık tek taraftır. Yani sadece sağ veya sol var. Sürgüsü haliyle kaymak gibi değil (Telefoncuya göre olabileceğinin iyisi dedi) 180 derece dönebilen ön ve arka 1.3 kamera vardır. Bu sayede ayna gibi kendinize bakabilirsiniz.(bu şekil mekanizma daha görmedim.) 73mb dahilì hafıza ve mikrosd desteği vardır..(şu anki telefonlarda bile bu kadar dahili hafıza zor bulunuyor) Telefonla beraber yanındaki orjinal 5parça (2adet orjinal şarj aleti,kulaklık,data kablo,tv out) verilecktirFiyat 50tl (Made in Korea)
- Veee orjinal Samsung Lucido S7220
Forumda, belki de Türkiyede tek, çünkü bu cihaz Türkiyeye gelmedi. Bence Samsung un klasik model en iyi telefonu. Telefon aşırı şık çok güzel otofokuslu 5mp kamerası mevcut ve gps var. En önemlisi amoled ekran . Telefonu görenler çok beğeniyor tasarımını. gsm arena oylamasında en yüksek ratinge sahip telefonlardandır.. 2gb hafıza kartı hediyemdir. (Made in Korea) Fiyatım 175tl http://www.gsmarena.com/samsung_s7220_ultra_b-2695.php
Nokia 1650
Nokia 3500
SAMSUNG D820 ( hepsi orjinal 5 parça aksesuarı ve orjinal kendi kutusuyla... )
GENERAL MOBILE DST M1 . Yanında şarj aleti ile 2gb mikrosd ile birlikte vereceğim. (sadece yandaki kamera kısayol tuşu çalışmıyor)
IPHONE 3gs 16gb arızalı. Ancak dış görünüş tertemiz..