Şimdi Ara

Nokia Kvk Garantiye Verme...Acil..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Nokia N73 cep telefonumu joistiği yüzünden garantiye vermek istiyorum.. En yakın garanti noktası olan bakırköy şubesine götüreceğim.. Yalnız telefonla birlikte götüreceğim belgeleri bilmiyorum(garanti belgesi,faturası dışında).. Tecrübeli arkdaşlar aydınlatırsa çok iyi olur.. Ayrıca ek bir ücret talep ediyorlar mı?

Yarın götüreceğim için acilen cevap bekliyorum.. İyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haloten -- 5 Eylül 2008; 0:00:03 >

• Arkadaşım bence garanti belgesi ve faturan yeterli olacaktır garanti süresi içinde oluşan bi arıza söz konusu ise herhangi bir ücret talep etmezler. İstisnai durumlar hariç bazı durumlarda kullanıcı hatası diyebiliyorlar ama umarım bu tarz birşeyle karşılaşmazsın...
  • hocam joistikle ilgili bir sorun işte tıkladığımda tık tık sesi duyulmuyor. ayrıca sanki çok az içe batma durumu var herhangi bir darbe vs. yok kullanımdan kaynaklanan... aslında ilk aldığımda o tık tık sesi çok daha yüksek duyuluyodu sonra kullana kullana daha yumuşak basmaya ve o rahatsız eden tık tık sesi duyulmamaya başladı ama tıkladığımda tıkladığım hissediliyodu.. şimdi ise o da hissedilmiyor sanki dokunmatik joistikmiş gibi oldu çok az dokunmak yetiyor... böyle bir sorun..
  • sadece telefonu ve kendini götürmen yeterli.imei ile herşey ortaya çıkıyor zaten.ama her ihtimale karşı garanti belgesini felan da götür.3 gündede alırsın tahminen
  • Fatura sadece garantinin son 2-3 ayında servise vermek için gerekebilir. O da cihazın TR'ye girişi ve satış vaktiyle arasındaki sarkmadan kaynaklanıyor.

Eğer daha uzun süre garantisi varsa sadece cihazı götürerek işleminizi halledebilirsiniz.
  • fatura
  • temassızlık yoksa muhtemelen telefonu aynen geri iade edeceklerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 5 Eylül 2008; 16:55:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.