Şimdi Ara

Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
623
Cevap
6
Favori
26.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu telefon ne zaman gelebilir? Erken gelse de Z almaktan vazgeçirsem şu kıza. Boşa alacak zavallım bu telefon çıkarsa. O değil bir de 2000 lira verecek Z'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Yahu telefon ne zaman gelebilir? Erken gelse de Z almaktan vazgeçirsem şu kıza. Boşa alacak zavallım bu telefon çıkarsa. O değil bir de 2000 lira verecek Z'ye.

10 gün kaldı az daha dayan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

Yahu telefon ne zaman gelebilir? Erken gelse de Z almaktan vazgeçirsem şu kıza. Boşa alacak zavallım bu telefon çıkarsa. O değil bir de 2000 lira verecek Z'ye.

10 gün kaldı az daha dayan

tanıtıma tam 10 gün var tanıtımdan ortalama 1 ay sonra çıkıyor her halukarda 1 ay var çıkmasına zaten xperia z ninde türkiye de tatışa çıkmasına 1 ay var yani aralarında bütük ihtimal 15 gün oynar ama nokıa elini çabuk tutarsa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Enola

Ulen yer imi ekledik bi haber falan çıkar kaçırmayalım diye bi halt yok mecburen tanıtımı bekliycez heralde @gdervisoglu diğer konuya yazmayı bırakmışsın bari bunla ilgili haber bulursan paylaş

gdervisoglu bıktı herhalde wp'den.

808'dede öyle olmuştu. son güne kadar ser verip sır vermemişlerdi. sonra sahnede bombayı patlatmışlardı.

Ne gündü ama.grupta yazdıklarımı dün gibi hatırlıyorum.

hepimiz şok geçirmiştik. oha lan ne oluyoruz demiştik. @sugar_klavyeci kocaman bi başlık açmıştı "çöp" diye sonra gitti 808 aldı :)

Ahmet hocam sizde 808 vardi galiba, simdi L920 aydinlik foto cekmesini sebebi 1saniyelik pozlanma yapmasindan kaynkaliyo bide f2.0 olmasi

808 de galiba min.1\4 kadar pozlama yapiyo, acaba 808 icin ptoshot tqrzi bi programla pozlama suresini ayatlayip foto cekmemiz mumkunmu? Oyle bi program varmi ?

mesela L920 icin proshot ptogrami var, 4saniye kadar pozlanmaya izin veriyo. Eger 808 icin oyle bi programla iso100 de 4saniyelik pozlanmadaki foto kalitesini merak ediyorum.

örnek: bu resim son derece ışıksız bir ortamda çekilmişti. bulanıklık netleme hatasından kaynaklanıyor
     Nokia Lumia 1020 EOS 41mp pureview windows phone 8 ANA BAŞLIK

ahmet hocam anladım, markette kamera programı falan yokmu?? pozlanmayı manuel olarak ayarlayanbilceğiniz??

ayrıca 808 diyaframı F2.4 tü, L920 nin ise diyaframı F2.0, tahmimce aynı pozlanma ve iso da L920 daha aydınlık foto ceker diye düşünüyorum

%100 crop da 808 piksel kalitesi olarak ezer yani kumlaşma vs. 808 kat kat daha iyidir ona bişey diyemem

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

quote:

quote:

Ulen yer imi ekledik bi haber falan çıkar kaçırmayalım diye bi halt yok mecburen tanıtımı bekliycez heralde @gdervisoglu diğer konuya yazmayı bırakmışsın bari bunla ilgili haber bulursan paylaş

gdervisoglu bıktı herhalde wp'den.

808'dede öyle olmuştu. son güne kadar ser verip sır vermemişlerdi. sonra sahnede bombayı patlatmışlardı.

Ne gündü ama.grupta yazdıklarımı dün gibi hatırlıyorum.

hepimiz şok geçirmiştik. oha lan ne oluyoruz demiştik. @sugar_klavyeci kocaman bi başlık açmıştı "çöp" diye sonra gitti 808 aldı :)

Ahmet hocam sizde 808 vardi galiba, simdi L920 aydinlik foto cekmesini sebebi 1saniyelik pozlanma yapmasindan kaynkaliyo bide f2.0 olmasi

808 de galiba min.1\4 kadar pozlama yapiyo, acaba 808 icin ptoshot tqrzi bi programla pozlama suresini ayatlayip foto cekmemiz mumkunmu? Oyle bi program varmi ?

mesela L920 icin proshot ptogrami var, 4saniye kadar pozlanmaya izin veriyo. Eger 808 icin oyle bi programla iso100 de 4saniyelik pozlanmadaki foto kalitesini merak ediyorum.

örnek: bu resim son derece ışıksız bir ortamda çekilmişti. bulanıklık netleme hatasından kaynaklanıyor

ahmet hocam anladım, markette kamera programı falan yokmu?? pozlanmayı manuel olarak ayarlayanbilceğiniz??

ayrıca 808 diyaframı F2.4 tü, L920 nin ise diyaframı F2.0, tahmimce aynı pozlanma ve iso da L920 daha aydınlık foto ceker diye düşünüyorum

%100 crop da 808 piksel kalitesi olarak ezer yani kumlaşma vs. 808 kat kat daha iyidir ona bişey diyemem

önemli olanda kalite değilmi zaten. kalite olmadıktan sonra gündüz gibi çekse ne olacak. manuel pozlama yapabilieceimiz bir program yok bu arada

• Şimdiden trojan lık yapayım
    ben bu telefon wp8 le çıksa şuan gene almam. Bi dosya yöneticisi olmayan çektiğim her fotoyu yedekleyen herşeyi kısıtlı bi platforma para vermem. Ha sistem kırılır gider hemen alırım o ayrı. ben symbian cıyım özgürlük herşey gerisi hikaye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şimdiden trojan lık yapayım
    ben bu telefon wp8 le çıksa şuan gene almam. Bi dosya yöneticisi olmayan çektiğim her fotoyu yedekleyen herşeyi kısıtlı bi platforma para vermem. Ha sistem kırılır gider hemen alırım o ayrı. ben symbian cıyım özgürlük herşey gerisi hikaye.

freedoooooom

• quote:

aynen bende almam..dediklerini de geçtim o arayüz yokmu insanın cihazı eline alası gelmiyor....

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

aynen bende almam..dediklerini de geçtim o arayüz yokmu insanın cihazı eline alası gelmiyor....

Ben arayüze hiç kıl olmadım tamam pc de hayatta kullanmam win8 i ama telefona bence ii olmuş yeterki bildirimler sağlıklı çalışsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

quote:

Ben arayüze hiç kıl olmadım tamam pc de hayatta kullanmam win8 i ama telefona bence ii olmuş yeterki bildirimler sağlıklı çalışsın

tabi tercih meselesi.saygı duyarım..bende de tam tersi:)

• Ya ne arayüzü....biz ne istiyoduk 808 tanıtıldığında.
    Süper kamera ki bu oldu.
    Yüksek çözünürlük ekran.
    Hızlı browser.
    Kuvvetli işlemci.
    Bunlarıda bize lumia verecek işte.

• browser dışında getirecekleri hikaye bana göre..isterse kamera 808 in 2 katı kaliteli olsun..ekran hd olsun..zevkle kullanmadıktan sonra anlamsız benim için..tabii bunlar şahsi fikirlerim kendime göre..

• benide yaz :)
  • Geri sayım sayacı koyacağım ama site html koduna izin vermiyor. Bari ss koyayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Raven

Geri sayım sayacı koyacağım ama site html koduna izin vermiyor. Bari ss koyayım

böyle bir şey tanıtılacakmı ! gerçekten geliyor mu

• hakikaten 808in wp versiyonu olursa tam anlamıyla yani kamerası yanında radyosu hdmi si usbotg si fm transmitter i de olursa android ve iosa çok pis dalar bu telefon. Çünkü millet artık çekirdek yiyip ekran çözünürlüğü artmasından bıktı artık . Sürekli birbirini tekrarlayan telefonlar çıkıyor. Farklı birşeyler hep symbian da oluyordu artık onun yerini doldurmak lazım
    mesela 2000liralıl sony xperia z herşeyi ile hayal kırıklığı çıktı. Kamera rezalet ekran dersen Çözünürlük artmış ama kalite yerlerde, oyun performansı na iyi demiyorlar. yani sağlamlığı dışında hiçbir şeyi yok aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 18 Şubat 2013; 11:41:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

Hayır bu nokia'nın resmi sayacı değil. Fakat büyük ihtimalle eos kod adıyla 41mp'lik lumia 25 şubatta gelecek.

• quote:

quote:

quote:

Hayır bu nokia'nın resmi sayacı değil. Fakat büyük ihtimalle eos kod adıyla 41mp'lik lumia 25 şubatta gelecek.

hayallerimle oynama hadi bakalım radio felanda eklesinler şu lanet olası cihaza :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayallerimle oynama hadi bakalım radio felanda eklesinler şu lanet olası cihaza :D

Merak etme bizde seninle aynı heyecanı paylaşıyoruz

• symbian bir cihaz çıkmasın
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.