Bildirim
Nokia Lumia 1020 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (364. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
8 Misafir - 8 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
o zaman konudan ÇIK (((: -
Öyle mi, peki madem. Çıktım artık, isteseniz de GELMEM :/ -
Çok güzel hocam elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, 1020 duruyor mu? -
Lumia Denim ile renkler iyice sararmadımı kamera da nasıl yakaladınz o fotoyu
Bana mı sordunuz? -
Evet
quote:
Orijinalden alıntı: nokiacı1453
Evet
Sararma sadece iso 100 flashlı çekimde özelikle ortam fazla loşsa oluyor, o zamanda iso yu 200 e ayarlayınca düzeliyor. Ne Denim dan önce ne de sonra normal çekimde sararma hiç olmadı. -
Duruyor hocam L1020 ile yazıyorum şuan evde internet yok 7-8 aydır evi taşıdık alt yapı yok adamlar gelip yapmıyorlar o yüzden pek aktif değilim forumda ekleyeceğim bazı fotoğraflar var umarım yakın zamanda gelir ne diyelim sizde durumlar nedir?
satan varmı cihazı arkadaşlar...
Bende çoğu zaman fotoğraf makinesi taşıyorum, 1020 ye fazla iş düşmüyor maalesef. Yanıma makine almayı unuttuğumda yine canavar gibi maşallah -
Birde destek verilseydi şu cihaza en azından kameraya ne güzel olurdu sağlık olsun bu haliyle bile çok çok iyi dslr yoksa 1020 var
Satılık lumia 1020 sapsarı tertemiz (:
LİNKE TIKLA -
Arkadaşlar acil cevaba ihtiyacım var. Ekranının köşesinde ufak bir kırık olan lumia 909 buldum. Ama 909 olması kafamı kurcalıyor. Netten baktım 1020 ile aynı diyor. Win 8 yüklü cihazda. Herhangi bir sıkıntısı gözükmüyor. 200 tl ye bırakcak sarı renk. Ne dersiniz 909 model olması bir sıkıntı mı yoksa hepsi mi böyle?
Sorun yok dostum lumia 1020 modelinin cod numarası gibi birşey tüm cihazlar 909 diye geçiyor sanırım ama 200tl biraz düşük gibi geldi bana sorunsuz olduğuna eminsen almanı öneririm.
Bu arada arkadaşlar dün telefon cebimdeyken kapanmış şarjı %80lerdeydi akşam şarja taktım iki üç kere almadı sabah sim kartı çıkarıp taktım şarj olmaya başladı ne olduysa şarj sıfırlanmış
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Sorun yok dostum lumia 1020 modelinin cod numarası gibi birşey tüm cihazlar 909 diye geçiyor sanırım ama 200tl biraz düşük gibi geldi bana sorunsuz olduğuna eminsen almanı öneririm.
Bu arada arkadaşlar dün telefon cebimdeyken kapanmış şarjı %80lerdeydi akşam şarja taktım iki üç kere almadı sabah sim kartı çıkarıp taktım şarj olmaya başladı ne olduysa şarj sıfırlanmış
Hocam sim kart okumadı cihaz. Beklersen yaptırırım dedi arkadaş ama ben işkillenip vazgeçtim.Aramaya devam.
-
Şansına artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: tayfn1907
Selam arkadaşlar L1020 kadar iyi olmayacağını biliyorum ama bu aralar p9 almayı düşünüyorum çok fazla fotoğraf çekmesemde ois olmaması olumsuz etki ediyor ne düşünüyorsunuz her türlü yoruma açığım
Selam. Şu videoyu izle bir de sitesini incele detaylı resimlere bak faydası olur :)
https://m.youtube.com/watch?v=5x2oQAnQK4Y
Bende L930 var yavaştan kaşıntı başladı. Çift Hatlı, pil sıkıntısı olmayan, kamera odaklı 1500-2000 arası ufaktan bakmaya başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperd82 -- 3 Ekim 2016; 12:53:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X