Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
22.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lumia 1320 takas düşününler pm den ulaşabilirler
  • Merhaba arkadaşlar. Lumia 1320 almayı düşünüyorum 800 tl fiyatı var. Siz<ce bu paraya bu telefon alınır mı ? Yoksa Samsung grand neo yada Gm discovery2 mini falan mı almalıyım karar veremedim bir türlü. Bu arada 2 tane alıcam hem eşime hem kendime tavsiye edermisiniz ?
  • Arkadaşlar 1.5 yıl garantisi olan lumia 1320 sarı renkli telefonumu satıcağım da çizik falan da yok kutusunda vereceğim fiyat olarak ne verirler sizce tanıdık telefoncuya satacağım bi fikrinizi almak istedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitece06

cihazım 4 aylık çizik bile yok ktulu faturalı 650 tl ye satılık alıcısı varmı

0 ı 650 la 400 eder o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar zenfone 5 mi yoksa bu telefon mu ?
  • Ben kullanıyorum ne kasma var ne ağırlık şarjıda çok iyi kamerası da gayet yeterli bence piyasada bu fiyata sen iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR KİLİT EKRANINA ŞEKİLLİ PAROLA KOYABİLEN VARMI YADA ONA GÖRE PROGRAM BİLEN?
  • Telefon A101 de indirimde olacak telefon hakkında iyi bilgi verecek olan yokmu?

Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bex0ve -- 2 Şubat 2015; 22:37:48 >
  • hayırlı işle evet şubat ayı sonunda a101 den aldım cihazı kaliteli kullanışlı iri yapılı araç içinde çok şık :D naviye falan gerek yok tam bi phablet gel görki 2 ayı dolmadan şarj yeri sıkıntı yaratmaya başladı bakalım napıcaz şu mini usb lere oldum olası ayarım zaten biraz daha bozulsun garantiye bakıcaz artık :( şarj yeri af edersiniz sanki çakma çin telefonu :(( moralimi çok bozdu. bence alıcak olan arkadaş varsa bi daha düşünsün 2 ayda şarj soketimi bozulur lan gece gece uykumda kaçtı sinirden
  • toxaa kullanıcısına yanıt
    hocam ben 6 aydır kullanıyorum ve her gün şarj ederim şu ana kadar şarj soketinde bir sıkıntı çıkmadı. Sizin aldığınız üründe sorun çıkmış demekki ben bundan öncede iki kere daha 1320 almıştım onlardada sokette bir sorun çıkmadı.
  • yahyademirci kullanıcısına yanıt
    teşekkürler @yahyademirci bilemiyorum usb den bilgisayarada bağlıyorum kabloyu yukarı doğru bastırmadan çalışmıyor en ufak oynama olsa kopuyor şarjdada aynen öyle bazen takıyorum dikkat etmezsem sabah bıraktığım gibi şarj yüzde yirmilerde geziniyor

NOT: ( başka cihaz şarj kabloları taktım ara sıra acaba ondanmı arızalandı siz değişik cihazların şarj cihazları kullanıyormusunuz.)
  • bex0ve kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım sattım zen 6 aldım kamera yok gibi kullancaksan al.

• toxaa kullanıcısına yanıt
    Valla ben orjinal kablosunu hiç kullanmadım eşimin s4 unun yada benim z2 nin şarjı ile şarj ediyorum hiçbir sorun olmadı bence bi servise verin. Bazı şarj cihazlarının Micro usb kısımları çok sert oluyor. Mesela gm discoverynin şarj soketleri çok bozulmuştur bence nedeni telefon ile gelen şarj cihazı 6-7 ay discovery kullanmıştım kendi şarj cihazını bir kere kullandım çok zor girdi bir daha onunla şarj etmedim samsung şarj Aletiyle şarj ettim hiçbir sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 8 Nisan 2015; 20:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bex0ve

Telefon A101 de indirimde olacak telefon hakkında iyi bilgi verecek olan yokmu?

Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP

Hocam kamera ile hiç işiniz yoksa alınacak bir cihaz ben tablet niyetine kullanıyorum. Ekran büyük şarjı iyi gidiyor ve stabil bir cihaz. Günlük kullanımda yanında taşıması baya bir zor. Kotun on cebine koyunca eğilip ayakkabılarınızı bile bağlamak zor oluyor. Telefon olarak kullanım için Windows Phone olsun istiyorsanız lumia 820 hem daha ucuz bir seçenek hem kapasitif tuşlarda aydınlatma var hem daha kibar hem kamerası bundan baya daha iyi çekiyor.ekranı ve pili küçük tabi onun.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    teşekkürler #yahyademirci sanırım benim cihaz ile alakalı bir durum yada kullanıcı hatası :( garantileyeceğiz artık yapıcak bişi yok yapılsın gelsin bende samsung s4 şarj kablosu kullanırım artık
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.