Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
6
Favori
22.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    denirdi hocam ki dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestSyde4Lyfe

denirdi hocam ki dedim.

Benim orta ve üst seciyeden kastım G2,S4,Nexus 5 gibi telefonlardı.

Siz hangi telefondan geçtiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÜlkücüHareket kullanıcısına yanıt
    onlar orta segment değil üst seviye telefonlar ve henüz illallah dedirtecek zamana gelmediler(nexus 5 hariç , nexuslar pek sıkıntı çıkarmaz zaten). s2 ve s3 kullandım. telefonlar 1 seneden sonra saçmalamaya başladı.
  • S3 ümu satıp lumia 1320 ye gectim misafir var açamıyorum kutusunu gitseler de açsam ya :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • diğer konuya yazdım da arada kaynadı bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim

quote:

wp hiç kullanmadım o yüzden bilgim yok store sayfasına girdim twitter uygulamasına baktım yorumlara göre beğenen kişi çok az twitter uygulaması telefonda nasıl mesela iş görür mü?
  • Tangoyu nasıl indircem? Androiddeki gibi tango yok bunda, :-///

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VThorne

diğer konuya yazdım da arada kaynadı bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim

quote:

wp hiç kullanmadım o yüzden bilgim yok store sayfasına girdim twitter uygulamasına baktım yorumlara göre beğenen kişi çok az twitter uygulaması telefonda nasıl mesela iş görür mü?

Twitter uygulaması sorunsuz

• Tertemiz note 2 ile takas olur mu ya sifir 1320 :)

• Arkadaşlar bu telefon ile 925 arasında kaldım ancak 925 le arasında ciddi fiyat farkı var. Ve 6' ekranı çok hoş geldi bana. Şuan kafama tek takılan şey kamerası gerçekten çok mu kötü? Snapchat gibi ön kamera gerektiren uygulamalarda çok sık kullanıyorum ön kamerayı, arka kamerayı da ortalama üstü fotoğraf çekmek istiyorum artık. Gerçekten beni tatmin etmez mi kamerası, çok mu kötü?
  • lumia 925 hiçbir vodafone'da kalmamış. ben de daha önce de 1320 almayı düşünüyordum zaten ve bugün satın aldım.
    kamerası hoşuma gitmedi ama telefon çok güzel, çok akıcı ve şarjı taş gibi.
  • Tango şuan yok ama ilerde gelir büyük ihtimal. Görüntülü görüşme skype ile yapılıyor. Telefon çok hızlı, işletim sistemi kalite gerçekten. batarya ömrüde şuan piyasada olan en iyi iki telefondan biri(diğeri 1520). Android sistemindeki 3400 mah bataryaların ömrü bu telefon kadar olmamasının nedeni sistemi telefonu çok kastığı için android telefonların bataryaları çabuk tüketiyor şarjı (Note 3 te kullandım LG G2 de)
  • İyiki almışım cihaz süper.
  • goldenmonarch G kullanıcısına yanıt
    snapchat çok kullanıyorsan pek bulaşma derim çünkü ön kamera 0,3 mp. arka kamera aydınlıkta güzel düşük ışıkta can sıkar.
  •  Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP

Şu kırmızı ile işaretlediğim yeri bir ellermisiniz elinize birşey takılacakmı

NOT:Mikrofonmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 22 Nisan 2014; 23:53:16 >
  • ev halleri.
     Nokia Lumia 1320 Ana Konu ( WP8 -DC İŞLEMCİ ) 6-inch ekran, 768x1020 ) 1GB RAM 3400 mAh 5 MP
  • Cihazi dun gold ta inceledim. Almak isteyenler 949 tl idi.. Ekran kalite kamera vs gercekten on numara.. Gm vardi onla karsilastirdim gm kamerasi camur kaliyordu karsisinda fakat ekran cok buyuk geldi bana resmen kalas gibiydi keske 5.5 , 5.8 inch gibi yapsalardi.. Fakat tab istemeyen baba tab gibi akilli tel lazim diyenler kacirmasinlar.. Bende tab olmasa alirdim. Suan 700 tl ye 16gb moto g aldim.. Ergonomi olarak moto g mutlu etti

• srkngncy S kullanıcısına yanıt
    Goldtan alınmaz paralel ithalat yapıyorlar haliyle Nokia garanti olmuyor.Ayrıca cihaz oldukça güzel elşne ve gözüne 3-4 günde alışıyorsun.

• BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Bana çok kaba geldi . ben alisamazdim bu arada gold Samsung ve iPhone hariç paralel ithalat yapmiyor diye biliyorum ha Samsung kullandim daha önce golddan almistim Samsung servisi bakmisti bunuda belirtelim.. Ama cihaz çok güzel almak isteyen gönül rahatligi ile alabilir.. 5.5 yada 5.7 olsa bende alirdim fakat benim tab a ihtiyacim yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: barann79

Tango şuan yok ama ilerde gelir büyük ihtimal. Görüntülü görüşme skype ile yapılıyor. Telefon çok hızlı, işletim sistemi kalite gerçekten. batarya ömrüde şuan piyasada olan en iyi iki telefondan biri(diğeri 1520). Android sistemindeki 3400 mah bataryaların ömrü bu telefon kadar olmamasının nedeni sistemi telefonu çok kastığı için android telefonların bataryaları çabuk tüketiyor şarjı (Note 3 te kullandım LG G2 de)

Tango, WP platformunda yer almayacağını söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 30 Nisan 2014; 17:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Goldtan alınmaz paralel ithalat yapıyorlar haliyle Nokia garanti olmuyor.Ayrıca cihaz oldukça güzel elşne ve gözüne 3-4 günde alışıyorsun.

Selam..

Ben Gold dan LG G2 almıştım..
    Direkt olaral LG Türkiyeyi aradım ve imedi den garanti sordum ve kendi garantilerinde olduğunu öğrendim..
    Gold dan alırkende sorduğumda evet bazı ürünlerde garanti dediğiniz gibi olabiliyormuş ama hepsinde değil..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.