Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu telefonu almaya niyetlendim artık fakat 3.7den 6inçe geçmek nasıl olacak bilmiyorum. Rahat taşıyabilir miyim birde kamera ve oyun performansı nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

Arkadaşlar bende bu telefonu almaya niyetlendim artık fakat 3.7den 6inçe geçmek nasıl olacak bilmiyorum. Rahat taşıyabilir miyim birde kamera ve oyun performansı nasıl

Bende de iphone 3s var eğer uzun boyluysan bence taşıma da sıkıntı olmaz. 185 boy var ki genelde dar kesim kot giyerim telefonu cebime koydum hiç rahatsızlık vermedi şahsen. Kamera ortalama bir kullanıcıysan tatmin eder.Oyun performansı da gayet başarılı gözüküyor gerek inceleme de gerek videolarda görüyoruz.Bir de ben oynamıştım mediamarktta ashpalt 8 gerçekten bir kasma takılma yok bildiğin araba gibi akıyor telefonda

Bende alıcam inşallah baya niyetlendim ve heveslendim hele ki WP 8.1 haberlerinden sonra

• Merhaba Arkadaşlar,

2004 senesinde WM ile ilk kez Mpx200 ile tanıştım. 2009 senesine kadar WM kullandım,

en sonra 6.5 da bıraktım ve Androide geçmez zorunda kaldım.

Yaklaşık 5 senedir epey şey değişmiş WM hakkında, Özellikle Nokia'dan sonra.

Şu sıralar büyük ekran ve şarjı uzun giden bir telefon bakıyorum.

1320'yi inceledim, F/P ürünü ama Androd içerisinde bazı kullanım alışkanlıklarım var , Bunları yakalayabilirmiyim bu üründe sizlere danışmak istedim.

1- Market benim için yeterli zaten oyun vs.. oynamıyorum, Outlook ve Office stabilmi?

2- Dosya yönetici benim için önemli ama incelememde göremedim? Eskiden dekstop bilg. gibi kullanıyordum WM'i

3-Güncellemeler için zorlanılıyormu ( Onu ayrı yükle bunu ayrı yükle gibi) Android'de geldimi bas yüklesin .

4-Güncelleme sonra program uyumsuzlukları?

5-Otg desteği geleceği söyleniyor bu kesin mi?

6-Explorer harici tarayıcı kullanabiliyormuyuz? ( Opera,Chrome,Firefox ) gbi.

7-Şarj her 5V adaptörle uyumlu Micru usb mi?

Eski WM çok özgürdü, Cab. dosyalarını yükle gitsindi. Şimdiki bana İos gibi geldi nedense.

• sd kart takılıyken fotoğraf çekemiyorum çektikten sonra uygulamadan atıyor. iki sd kart denedim şimdi bi tane daha deniyecem yine aynı sorunlarla karşılaşırsam doğru gaantiye göndercem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Merhaba Arkadaşlar,

2004 senesinde WM ile ilk kez Mpx200 ile tanıştım. 2009 senesine kadar WM kullandım,

1320'yi inceledim, F/P ürünü ama Androd içerisinde bazı kullanım alışkanlıklarım var , Bunları yakalayabilirmiyim bu üründe sizlere danışmak istedim.

1- Market benim için yeterli zaten oyun vs.. oynamıyorum, Outlook ve Office stabilmi?

2- Dosya yönetici benim için önemli ama incelememde göremedim? Eskiden dekstop bilg. gibi kullanıyordum WM'i

3-Güncellemeler için zorlanılıyormu ( Onu ayrı yükle bunu ayrı yükle gibi) Android'de geldimi bas yüklesin .

Eski WM çok özgürdü, Cab. dosyalarını yükle gitsindi. Şimdiki bana İos gibi geldi nedense.

Bildiğim kadarını söyleyeyim,

1)-
    2)Dosya yöneticisi markette varmış.
    3)-
    4)-
    5)Kesin.
    6)Markette chrome tarzı tarayıcılar varmış.
    7)Bilgim yok ama uyumludur muhtemelen. Arkadaşımın 520si benim tabletin şarjından şarj oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighonFire -- 3 Nisan 2014; 18:43:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Corey Beaulieu

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Bildiğim kadarını söyleyeyim,

1)-
    2)Dosya yöneticisi yok.
    3)Şuan ayrı ayrı ama 8.1le androiddeki gibi olacak.
    4)-
    5)Kesin.
    6)Evet ama markette ie hariç bi opera vardı sanırım. Markete baksanız iyi olur.
    7)Bilgim yok ama uyumludur muhtemelen. Arkadaşımın 520si benim tabletin şarjından şarj oluyordu.

Cevaplar için çok teşekkür ederim.

Dosya yönetici neden olmaz anlamadım.

Yani download ettiğim bir uygulamayı veya bilgisayardan Usb kablo ile attığım bir doyayı nerede görüntülüyoruz?

• 1320 Siyah ile az önce aranıza katılmış bulunmaktayım Mümkünse listeye 40. olarak maşallaaahh diye giriş yapmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Orhun91

1320 Siyah ile az önce aranıza katılmış bulunmaktayım Mümkünse listeye 40. olarak maşallaaahh diye giriş yapmak istiyorum

Hooş geldiin, 41 kere maşallah
  • quote:

Arkadaş cevaplamış ama bende bir şeyler eklemek istedim.

1- Yeni Office Hub'ı. Office Hub'ı Microsoft Word Mobile, PowerPoint Mobile ve Excel Mobile için gideceğiniz yer daha kolay ve net bir gezinti için yeniden tasarlandı. Ayrıca artık açtığınız e-posta ekleri burada otomatik olarak görüntülenecek.

Geliştirilmiş Office uygulamaları. Word artık tam ekran okuma moduna sahip. Ayrıca bir belgeyi yeniden açtığınızda, kaldığınız yerden başlıyor. Excel, grafik desteği, sorunsuz gezinti ve daha iyi hücre seçimi özelliklerine sahip. PowerPoint yeni küçük resim ve notlar görünümlerine sahip.

2- Uservoice üzerinden Windows Phone için yapılan anketlerde en çok oy alan; istenilen özelliklerden biri olan ‘Windows Phone için Dosya Yöneticisi’ bugün “Mobile Guru (Windows Phone Admin)” tarafından sonlandırıldı.Mobile Guru‘nun verdiği cevaba bakılırsa Dosya Yöneticisi artık Windows Phone 8′de aktif olacak. (bekliyoruz bakalım)
    2-1-Windows phone 8.1′de dosya yöneticisi olacak mı ?
    Bu sorunun net olarak cevabı hayır. Fakat microsoft 8.1 ile birlikte wp8′de vermediği izinleri vererek geliştiriciler tarafından dosya yönetici uygulamaları olacaktır.
    2-2 - Ben pocket file manager adlı uygulamayı kullanıyorum. Free versiyonda silme işlemi yapamıyorsun, ama kopyala yapıştır yapılıyor.
    uygulamadan örnek ss
     Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu  Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu  Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

3- Hayır. Ben aynı anda 8 uygulama güncellemesi yaptım. Hepsini güncelle dersen ne kadar uygulama güncellemesi varsa hepsini güncelliyor.

4- ben yaşamadım.

5- arkadaş cevaplamış. (ben otg olmayacak gibi okumuştum, ha olacak diyede okumuştum )

6- UC Browser + Maxthon Browser + Explora Browser + Chromox adlı Choreme tarayıcı var yalnız ücretli sürüm (2TL) vb.

7- Evet her 5 volt ile uyumlu, fakat şarj cihazınızın amperi önemli. Orjinal şarj cihazı 1.5 amper. Daha düşük amperli mesela, s3 mini adaptörü ile de şarj edersiniz ama bu şarj cihazı 800 mA olduğu için sağlıklı bir şarj olmaz düşüncesindeyim. Malum 1320 pili 3400 mAh
    Evet android den sonra gerçekten çook kapalı kutu bir sistem WP8.

Ben İOS tan kapalı bir sistem olduğu için uzak duruyordum, bunun da ios tan aşağı kalır yanı yok.

Ki bu yüzden Lumia 1320 sayfası bu kadar ağır gidiyor. Yoksa şimdiye kadar millet yok unlock, yok rom, yok cwm şimdi onlarca fazla sayfa olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ami-dore -- 3 Nisan 2014; 18:04:35 >

• dün şarja taktığımda aklıma geldi saate baktim tam olarak 2 saatte sarj oldu hiç ölcen dikkat eden oldumu buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ami-dore

quote:

1- Yeni Office Hub'ı. Office Hub'ı Microsoft Word Mobile, PowerPoint Mobile ve Excel Mobile için gideceğiniz yer daha kolay ve net bir gezinti için yeniden tasarlandı. Ayrıca artık açtığınız e-posta ekleri burada otomatik olarak görüntülenecek.

Geliştirilmiş Office uygulamaları. Word artık tam ekran okuma moduna sahip. Ayrıca bir belgeyi yeniden açtığınızda, kaldığınız yerden başlıyor. Excel, grafik desteği, sorunsuz gezinti ve daha iyi hücre seçimi özelliklerine sahip. PowerPoint yeni küçük resim ve notlar görünümlerine sahip.

2- Uservoice üzerinden Windows Phone için yapılan anketlerde en çok oy alan; istenilen özelliklerden biri olan ‘Windows Phone için Dosya Yöneticisi’ bugün “Mobile Guru (Windows Phone Admin)” tarafından sonlandırıldı.Mobile Guru‘nun verdiği cevaba bakılırsa Dosya Yöneticisi artık Windows Phone 8′de aktif olacak. (bekliyoruz bakalım)
    Bu sorunun net olarak cevabı hayır. Fakat microsoft 8.1 ile birlikte wp8′de vermediği izinleri vererek geliştiriciler tarafından dosya yönetici uygulamaları olacaktır.
    2-2 - Ben pocket file manager adlı uygulamayı kullanıyorum. Free versiyonda silme işlemi yapamıyorsun, ama kopyala yapıştır yapılıyor.
    uygulamadan örnek ss
     Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu  Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu  Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu

3- Hayır. Ben aynı anda 8 uygulama güncellemesi yaptım. Hepsini güncelle dersen ne kadar uygulama güncellemesi varsa hepsini güncelliyor.

4- ben yaşamadım.

5- arkadaş cevaplamış. (ben otg olmayacak gibi okumuştum, ha olacak diyede okumuştum )

6- UC Browser + Maxthon Browser + Explora Browser + Chromox adlı Choreme tarayıcı var yalnız ücretli sürüm (2TL) vb.

7- Evet her 5 volt ile uyumlu, fakat şarj cihazınızın amperi önemli. Orjinal şarj cihazı 1.5 amper. Daha düşük amperli mesela, s3 mini adaptörü ile de şarj edersiniz ama bu şarj cihazı 800 mA olduğu için sağlıklı bir şarj olmaz düşüncesindeyim. Malum 1320 pili 3400 mAh

Ben İOS tan kapalı bir sistem olduğu için uzak duruyordum, bunun da ios tan aşağı kalır yanı yok.

Ki bu yüzden Lumia 1320 sayfası bu kadar ağır gidiyor. Yoksa şimdiye kadar millet yok unlock, yok rom, yok cwm şimdi onlarca fazla sayfa olurdu.

Yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar,

Çok objektif yaklaşmışınız.

Açıkcası bu kapalı sistem Nokia mı Yoksa Windows'dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Evet yerine göre çok iyi bir durum ama millet zaten nefret edip İos'dan Android'e geçiyor sırf bu yüzden.

WM'nin bu kaçışca çoğu kişiyi yakalaması lazım.

Dosya yöneticisi gerçekten birçoğumuz için önemli sırf bu yüzden bile benim önümde engel teşkil ediyor.

Ama diğer yandan stabil olması, Tam bir office, Batarya ise cezbediyor.

Birkaç gün düşüneyim bakalım, Belki 8.1'i beklerim buradaki yorumlara göre hareket ederim.

• quote:

quote:

quote:

uygulamadan örnek ss

4- ben yaşamadım.

Yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar,

Çok objektif yaklaşmışınız.

Açıkcası bu kapalı sistem Nokia mı Yoksa Windows'dan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Evet yerine göre çok iyi bir durum ama millet zaten nefret edip İos'dan Android'e geçiyor sırf bu yüzden.

WM'nin bu kaçışca çoğu kişiyi yakalaması lazım.

Dosya yöneticisi gerçekten birçoğumuz için önemli sırf bu yüzden bile benim önümde engel teşkil ediyor.

Ama diğer yandan stabil olması, Tam bir office, Batarya ise cezbediyor.

Birkaç gün düşüneyim bakalım, Belki 8.1'i beklerim buradaki yorumlara göre hareket ederim.

Kendi düşüncelerimi yazayım, wpnin stabil olması bence kapalı olmasından kaynaklanıyor. ios ve wpde androiddeki gibi neredeyse her cihaza uyumlu olma durumu yok. Mesela şuan iosta appleın A serisi işlemcileriyle, wpde snapdragon işlemcilerinden başka işlemci yok. Neden? Daha az farklılık, daha fazla stabillik. Android tarafında 5-6ya yakın çipset üreticisi var ve açık kaynak olduğundan dolayı çok rahat kernelle uğraşılabiliyor. Ki bence androidde o stabilliği yakaladı, milletin forumda abarttığı kadar kastığını düşünmüyorum ben açıkçası. Wpye dönersek, ios ve android arası bi denge yakalarsa, yakın zamanda ios ve androidin başını ağrıtabilir ama şuan hem sistem hem uygulama bakımından eksiklerle ikisiyle de kapışacak durumda değil. Umarım microsoft akıllı davranır da wpyi harcamaz para uğruna. Ha ama sistemin gelişmesini görmek için ve almışken de 2-3 sene telefon değiştirmemek için şimdi en uygun zaman bence. 1 gb ramli tayfa 2017ye kadar güncelleme almasa bile o zamana kadar kullanılabilir bence şu haliyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7Orhun91

1320 Siyah ile az önce aranıza katılmış bulunmaktayım Mümkünse listeye 40. olarak maşallaaahh diye giriş yapmak istiyorum

Hooş geldiin, 41 kere maşallah

Hoşbulduk kardeşim, hemen imzamı da ayarlayıp iyice sahipleneyim buraları

• Merhaba arkadaşlar ben de Nokia 1320 düşünüyorum yarın veya haftasonu almayı planlıyorum.. Hangi renk alırım ona karar veremedim beyaz veya turuncu düşünüyorum. İçimi darlayan bir konu var. Kapak, kılıf koruyucu vs gibi aksesuarlar zor bulunuyormuş sanırım. Bir de bu aksesuarlardan sonra cebe girer mi orası meçhul gibi. Beni bu telefona çeken özellik ise pili ve çıkacak olan 8.1in cazibesi. 8 yıllık telefonumu kenara atıp ilk akıllı telefonumu alacağım. Umarım pişman etmez
  • Hermés kullanıcısına yanıt
    Ben nerdeyse 1 aydır kullanıyorum. Hiçbir negatiflik tespit etmedim. Şarjı mükemmel ötesi. Evet taşıması sıkıntılı ama alışıyorsun. Ben bluetooth kulaklık aldım. Jabra marka. Şimdi telefonu çantadan yada cepten çıkarmadan kullanıyorum. Büyük rahatlık. Koruyucu film bulmak zor değil. artık birçok operatör mağazasında var. Ben vodafone'da film çektirdim ekrana ve memnunum. İnternette'de var. Kılıflar yan sanayi. Kapaklar henüz gelmedi. Ama yakında bu sorunda çözülür. Ben tavsiye ederim. Ama yinede inceleyin...
  • 7Orhun91 7 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, nereden kaca aldiniz. Bir de video ve kamera perf. Nasil, bir resim cekip koyarsaniz benim gibi dusunce asamasinda olan arkadaslara yardimci olacaktir.

• bende dün itibarıyla bu telefonu aldım, ancak bir sorunum var
    ayarlar sekmesinde-dokun,gözatma, arama + sms filtre kapasite kontrolü, ses, aksesuarlar ve 2-3 adet daha sekme çalışmıyor...neden olabilir acaba
  • Sağ olun daha iyisi sizin olsun. Bimeks'ten normal fiyat 999TL ye aldım. %5 hediye çeki veriyorlar 50TL yani. Ertesi gün kullanabiliyorsunuz ve en az bilmem kaç TL alışverişte geçerli gibi bir olay yok orası güzel. Detaylı olarak kurcalayamadım o yüzden foto ve video performansı için birşey diyemem. Ama forumda farklı modellerle, gece gündüz çekimlerinde, hatta normal kamera ve nokia cam kullanarak kaşılaştırma yapan bir arkadaş vardı sanki. Bunların dışında şarjdan memnunum herkes gibi, ekran çözünürlük olarak bence sorun oluşturmuyor çünkü 4" telefonlar gibi burnunuzun dibine de sokmuyorsunuz wifi performansı güzel, 3g kullanmadım pek, mix radio olayını baya sevdim, facebook whatsapp sorunsuz çalışıyor. Tel geniş olduğundan elimle tam saramıyorum gibi oluyor bazen düşürcem diye korkuyorum. Normal kot pantolon cebine sığıyor ama dar kesim slim fit vb olaylarda robocop efekti yaratabilir şimdilik bu kadar, kamera olayına cevap veremedim pek ama sizin için aşırı önemliyse 1020, sadece önemliyse 925 seçenekleri daha iyi olabilir. Şahsen ben yazmaya üşendiğim şeyleri ya da anlık kaydetmek istediklerimi çekiyorum, sanatsal bi amaç yok ortada

edit: imlâ
    not: birisi şu imzama yardım ederse makbule geçer, konudaki linki yapıştırdım olmadı sanki, acemilik işte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Orhun91 -- 4 Nisan 2014; 14:00:33 >

• 7Orhun91 7 kullanıcısına yanıt
    Deyayli cevabiniz icin tesekkurler. 8.1 guncellemesi ile daha guzel bir cihaz olacaktir. Zira cortana,bildirim merkezi gibi detaylar var yeni surumde.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.