Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murrz2643

quote:

Beyler,8.1, 1320 için bir türlü ekrana tam oturan duvar kağıdı bulamadım ya

Merhaba, markette Wallpaper HD diye bir program var onu yüklerseniz oradaki tüm 768x1280 duvar kağıtları tam oluyor.

Tamam denicem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar forumdan bir arkadaştan lumia 1320 aldım şu an cyan yüklü. ayarlardan güncelleştirme kontrolü yapıyorum en son sürüm yüklü diyor. denim güncellemesini görmesi gerekmez miydi? denim güncellemesini nasıl yükleyebilirim acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inferno1905 -- 17 Şubat 2016; 18:52:55 >
  • Telefon nasildir tarayicidan film-dizi izleme konusunda ? 720p sıkınti yaratiyor mu veya ekran karanlik oluyor mu? Hafiza yetiyor mu ? 2. el almak istiyorum ama kuskularim var

• quote:

arkadaşlar forumdan bir arkadaştan lumia 1320 aldım şu an cyan yüklü. ayarlardan güncelleştirme kontrolü yapıyorum en son sürüm yüklü diyor. denim güncellemesini görmesi gerekmez miydi? denim güncellemesini nasıl yükleyebilirim acaba?

denim yüklüyken telefon kilitlenince fabrika ayarlarına dönmek zorunda kalmıştım. İlk açıldığında cyan görünüyordu, sistem uygulamaları tek tek güncelleyince otomatik olarak denim oldu.
  • quote:

Telefon nasildir tarayicidan film-dizi izleme konusunda ? 720p sıkınti yaratiyor mu veya ekran karanlik oluyor mu? Hafiza yetiyor mu ? 2. el almak istiyorum ama kuskularim var

Telefonu yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. Tarayıcısı çok iyi değil ben bu sorunu UC Browser kurarak çözdüm, en azından bu tarayıcıyla daha az sorun yaşanıyor, ama yine de uygulamadan durup dururken atabiliyor.
    Ekranı yeterli ışığı sağlıyor, özellikle yüksek ışık modunda oldukça net, fakat ışığı istediğiniz gibi ayarlayamıyorsunuz düşük orta yüksek ve otomatik seçenekleri var. Hafıza yeterli değil sonuçta 8 gb. Ancak bu problemi bir hafıza kartı alarak çözebilirsiniz.
    Kesinlikle alınmayacak bir telefon değil sadece pil ömrü yüzünden bile alınır. Pili ortalama kullanımda iki günü çıkarıyor.
    Çantasız taşınması zor ağır bir telefon

• murrz2643 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Ben aynı yöntemle halletmiştim zaten. Yani denim ota ile gelmiyor mağaza güncellemesi ile geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar garantiden degisim karari cikan 1320 yerine hangi cihazi gonderiyorlar? 640xl mi gonderirler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

İki yıllık Windows phone maceram geçen hafta sona erdi. Fena sistem değil ama sorunları var, gerçi hangi sistemin yok ki, kamerası iyi olsa süper telefon olurdu :)
  • sanırım 1320 ye windows mobile gelmeyecek gibi görünüyor açıklamalara göre yazık ettiler ne diyeyim.
  • sanırım gelmeyecek.
  • w10 gelmezse bir daha wp almam.
  • Kim alır ki?

• zaten alınacak bir durumu kalmadı ki. adamlar bu alete de vermeyeceklerse güncelleme daha niye düşük ayarda telefon çıkarıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3490 -- 19 Mart 2016; 14:24:55 >
  • Microsoft’un açıklamalarından yola çıkarak güncelleme almayacak telefonların listesi şu şekilde :

Lumia 520Lumia 525Lumia 625Lumia 635 (512MB)Lumia 720Lumia 820Lumia 920Lumia 925Lumia 1020
    Tekrardan hatırlatmak istiyoruz ki; güncelleme verilmemesinin tek nedeni bu telefonların yeterli donanımları olmaması ve işlemcilerinin Windows 10 performansının kötü olması yani 3-4 yıllık laptopun Windows 10 PC performans gibi; akıcı değil,donma,kasmalar meydana geliyor.Bunun dışında bu telefonlara gelmemesinin başka bir nedeni yoktur.Sayfamızdaki bir çok kullanıcının belirttiği gibi;Son sürümde bile telefonum yavaştı,hantal gibiydi deniliyordu işte yetersiz donanım ve işlemci yüzünden bu telefonlar Windows 10 sürümünden yararlanamıyor.

Kaynak: wp haber
    http://windowsphonehaber.com/lumia-920925-ve-1020-windows-10-guncellemesi-almayacak.htm

• 512 ramli makinalara gelmeyeceklerini baştan söylediler ama 1 gb lumai 1320 ye niye gelmiyor anlamış değilim ...
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    w10 teslerinde 1020 ve 1320 düşük performans verdiği için vermiyorlar

http://news.softpedia.com/news/microsoft-blames-users-for-lumia-1020-1320-not-getting-windows-10-mobile-501926.shtml
  • ciddi ciddi l1320 wm10 update alamayacak şimdi ha??? bi daha microsoft'a güvenip de yola çıkanı takır takır bafilesinler.
  • 1320'ye gelmeyecek madem anladık. Telefona win 10 yüklemeyi düşünüyorum artık sıkıldım. Mesaj, telefon görüşmesi, facebook, instagram, twitter ve whatsapp kullanımında sıkıntı çıkarıyor mu? Geri kalan hiçbirşey benim için önemli değil. Oyun oynamam. Benim durumumda olan arkadaşlar yada benzeri olanlar bilgilendirme yapabilirmi. Yani sebepsiz yere donma vs oluyormu kronik sorunları yazabilirseniz sevinirim arkadaşlar.
  • bende yukarıda ki arkadaşın söylediklerine katılmakla birlikte w10 u bende yüklemek istiyorum insider üzerinden de olsa, sıkıntı çeker miyiz kasma donma çökme vs gibi insider hiç kullanmayan bir kullanıcı olarak nasıl yükleyeceğim onu bile bilmiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa beklemekteyim.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: savasma

Microsoft’un açıklamalarından yola çıkarak güncelleme almayacak telefonların listesi şu şekilde :

Lumia 520Lumia 525Lumia 625Lumia 635 (512MB)Lumia 720Lumia 820Lumia 920Lumia 925Lumia 1020
    Tekrardan hatırlatmak istiyoruz ki; güncelleme verilmemesinin tek nedeni bu telefonların yeterli donanımları olmaması ve işlemcilerinin Windows 10 performansının kötü olması yani 3-4 yıllık laptopun Windows 10 PC performans gibi; akıcı değil,donma,kasmalar meydana geliyor.Bunun dışında bu telefonlara gelmemesinin başka bir nedeni yoktur.Sayfamızdaki bir çok kullanıcının belirttiği gibi;Son sürümde bile telefonum yavaştı,hantal gibiydi deniliyordu işte yetersiz donanım ve işlemci yüzünden bu telefonlar Windows 10 sürümünden yararlanamıyor.

Kaynak: wp haber
    http://windowsphonehaber.com/lumia-920925-ve-1020-windows-10-guncellemesi-almayacak.htm

930'un alıp İcon'un almaması?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 333334335336337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.