Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl bir gurup bu ya.... hiçbirşey soran-bilen-paylaşan yokmu???
  • Beyler son zamanlarda (1-2 haftalık süreç) şarjı acayip hızlı tükeniyor hiçbir şey yapmazsam dahi.. Güncellediğim uygulamalardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama hangi uygulamanın ya da neyin bu hızlı şarj tüketiminde başrol oynadığını bulamıyorum.. Sizin de var mı böyle bir durum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 Mobile Yapı 10586.29'u telefonunda deneyen oldu mu? Deneyen var ise bu son çıkan yapıda büyük sorunlar mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TCBS

Windows 10 Mobile Yapı 10586.29'u telefonunda deneyen oldu mu? Deneyen var ise bu son çıkan yapıda büyük sorunlar mevcut mu?

+1320

• quote:

Orijinalden alıntı: ApacheKinQ

Beyler son zamanlarda (1-2 haftalık süreç) şarjı acayip hızlı tükeniyor hiçbir şey yapmazsam dahi.. Güncellediğim uygulamalardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama hangi uygulamanın ya da neyin bu hızlı şarj tüketiminde başrol oynadığını bulamıyorum.. Sizin de var mı böyle bir durum..

menüde pil tasarrufu var (ayarlardan değil) oraya girdiğinizde yüzdelere baksanıza en çok pil tüketenlere bakın.
    mesela ben internet explorer ı arka planda çalışmasını kapattım çünkü en çok pil tüketimi onda.
    bu arada her uygulumada izin aktif gelmiyor neden bilmiyorum.
  • TCBS T kullanıcısına yanıt
    http :// windowsphonehaber. com/windows-10-mobile-yapi-10586-29-izlenimleri. htm adresine bir bakın isterseniz (boşluklar olmadan yazın)
  • Lumia 1320 kapakları sıfırdır hiç kullanılmadı ihtiyacı olanlar pm atabilir. 1 adet 10tl 2 adet 15 tl 3 adet 20tl dir. Ambalajında hiç kullanılmadı.
    Arka kapağın üzerine takılır, silikon değildir sert plastiktir.
    Baskılı ve desenli kapaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Efendy -- 10 Aralık 2015; 23:01:17 >
  • merhaba arkadaşlar

kendim için tedarik ettiğim ve 3 adedini kullandığım çeşitli lumia 1320 sarf malzemeleri var. ilgilenen olursa ankaradan satılıktır.

malzemeler
    bir adet .3 mm 9h temperli cam ekran koruyucu,
    bir siyah bir beyaz folding cüzdan tip kapaklı kılıf,
    bir adet imuca markalı orjinal full korumalı mavi kılıf,
    adetli olarak şeffaf ekr koruyucu film,

burası satış ile ilgili forum olmadığından fiyat yazmadım ancak pm atarsanız haberleşebiliriz ve whatsuptan veya mail ile resimlerini atabilirim.

Tüm ürünler sıfırdır bu arada teminde genelde adetli alınca yanda kaldı.

saygılarımla ii forumlar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandeniz

quote:

Orijinalden alıntı: ApacheKinQ

Beyler son zamanlarda (1-2 haftalık süreç) şarjı acayip hızlı tükeniyor hiçbir şey yapmazsam dahi.. Güncellediğim uygulamalardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama hangi uygulamanın ya da neyin bu hızlı şarj tüketiminde başrol oynadığını bulamıyorum.. Sizin de var mı böyle bir durum..

menüde pil tasarrufu var (ayarlardan değil) oraya girdiğinizde yüzdelere baksanıza en çok pil tüketenlere bakın.
    mesela ben internet explorer ı arka planda çalışmasını kapattım çünkü en çok pil tüketimi onda.
    bu arada her uygulumada izin aktif gelmiyor neden bilmiyorum.

Yok hocam onlara baktım rutin olarak kullandığım uygulamalar ve anormal bir durumla karşılaşmadım baktığımda ama durumu düzelttim telefonu kapatıp açmam yetti :)yine de ilginiz için teşekkür ederim :)

• Beyler cihazın ön camı çatlamış , dokunmatik çalışıyor . İstanbul daki cam değişimi ile ilgili bir iki yere sordum 500 TL gibi trajik rakamlar söylüyorlar. Ekstradan ön camın dokunmatikle tümleşik olduğunu söylediler.

Verilen rakam ve ön camın tümleşik olması hakkında bilgisi olan var mı ? Telefonun ikinci eli 400 lerde zaten.
  • w10 güncelleme ne zaman gelir acaba?
  • 2016 başlarında geleceğini söylüyorlar. Bizimde 2016 Ocak bitmeden alma ihtimalimiz yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

Beyler cihazın ön camı çatlamış , dokunmatik çalışıyor . İstanbul daki cam değişimi ile ilgili bir iki yere sordum 500 TL gibi trajik rakamlar söylüyorlar. Ekstradan ön camın dokunmatikle tümleşik olduğunu söylediler.

Verilen rakam ve ön camın tümleşik olması hakkında bilgisi olan var mı ? Telefonun ikinci eli 400 lerde zaten.

aynı olay bendede var hocam ekran kırık teknik servis açmış elini 400 lira istiyor.ne yapacam bilemedim...

• quote:

Orijinalden alıntı: burak.t001

Beyler cihazın ön camı çatlamış , dokunmatik çalışıyor . İstanbul daki cam değişimi ile ilgili bir iki yere sordum 500 TL gibi trajik rakamlar söylüyorlar. Ekstradan ön camın dokunmatikle tümleşik olduğunu söylediler.

quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood
    aynı olay bendede var hocam ekran kırık teknik servis açmış elini 400 lira istiyor.ne yapacam bilemedim...

uyanık kesim 400-500 gibi miktar istiyorsa yapılacak gayet basit

a) telefonu ıskartaya çıkarıp (faturalı olma şartıyla) o fiyata 2.el 1320 alıp
    öncek 1320 nin kapağını bataryasını yedek olarak kullanabilirsiniz

b) başka marka model bir telefon alıp kırık olan 1320 yi parça niyetine satabilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 19 Aralık 2015; 12:30:53 >

• avci26 kullanıcısına yanıt
    Yedek kapak dert değilde yedek batarya olarak kullanılabilir mi bilmiyorum, onu da telefoncu yapar zaten. Bizim çıkarıp takabileceğimiz bir pil muhabbeti yok 1320 de.

Yeni bir 1320 almak istemiyorum ki o kadar paraya S4 miniler var . Bundan sonraki telefonum wp olmayacak o kesin. Korsan ekranlar var mı , asıl mesele orada ve ekranın tumleşik olduğuna inanasım gelmiyor açıkçası.

Parça olarak satılma mevzusunda ekranı için bu kadar meblağ istenilen telefonu kim alsın ki.

• pili değiştirmesi 11 vidanın sökülmesine bakar youtube dan izledim (öneririm) çok basit
    ama dediğin çok doğru S4 mini almak daha mantıklı olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avci26 -- 19 Aralık 2015; 22:24:06 >
  • Amazonda rastladığım bu ekranlar ön cam panel değil mi beyler ?

http://www.amazon.com/Replacement-Front-Screen-Glass-Cover/dp/B00HFP4I56

Bir de aliexpress de bulduğum bu ürün var. 159 TL fiyat verilmiş halbuki buradaki esnaf 500 tl gibi rakamlardan bahsediyor.

http://tr.aliexpress.com/store/product/For-Nokia-Lumia-1320-LCD-Display-With-Touch-Screen-With-Frame-Full-Assembly-1PC-Lot-Free/412359_1687204111.html?storeId=412359

• Bu telefon şu güne kadar kullandığım en güzel cihazlardan biri benim için. Tek sıkıntı yaşadığım şey enpara uygulaması olmaması. W8 black kullanıyorum ve güncellemeyeceğim çünkü hem sistemden hem de batarya performansından memnunum. W10 aşırı "spyware"vari bir sistemmiş. O yüzden böyle devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

1 den fazla program denememe rağmen,

aşağıdaki resimdeki problemi aşamadım yardımcı olabilcek bir arkadaşımız var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Bu telefon şu güne kadar kullandığım en güzel cihazlardan biri benim için. Tek sıkıntı yaşadığım şey enpara uygulaması olmaması. W8 black kullanıyorum ve güncellemeyeceğim çünkü hem sistemden hem de batarya performansından memnunum. W10 aşırı "spyware"vari bir sistemmiş. O yüzden böyle devam.

aman hocam sakın güncelleme, ben bir hata yaptım pişman olmayı bırak geceleri uyuyamıyorum :)

sakın ha insider saçmalığına girmeyin normal kullanıcı iseniz.
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.