Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğru Ocak'ta Türkiye'ye gelecek...Yanlış yazmışım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Doğru Ocak'ta Türkiye'ye gelecek...Yanlış yazmışım...

Diğer modellere dağıtım ise aralıkta başlayacak.
  • keşke biraz araştırabilseydin
  • arkadaslar kardesımde 1320 var fakat sıkıntı su,tum vıdeo mp3resımlerı falan sd karta atmamıza ragmen,dahılı hafıza sadece 538 mb bos gosterıo halbukı face whatsapp harıcınde bır baska uygualamada kurulu degıl.

telefonu pcye bagladım documentsın klasorunun ıcı bos gozukuyor..

ama telefondan ayarlara gırıp baktıgımda 2 gb sıstem,uygulama 858 medya ve dosyalar 3.8 gb gozukuyor..

sımdı bu telefonun dahılı hafızasını nasıl rhaatlatıp yer acacagız..

cevaplar ıcın tesekkurler...

• Crauls kullanıcısına yanıt
    kurulup kaldırılan uygulamaların verileri silinmiyor. Doğal olarak yer kaplıyor. Uygulama kaldırırken akıllı depolamayı kullanarak kaldırmanız da fayda var
  • 400 liraya temiz bir 1320 bulup aldım bugün kurulumu en baştan yaparak şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım tüm fonksyonlar çalışıyor. androide geçtiğim için uzun müddet wp kullanmamıştım güncellemeleri kontrol ettiğimde 8.1 denim yüklü gözüküyor.Bundan başka bir sürüm var mı beyler?
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    An itibariyle en guncel surumdesiniz. Birkaç ay içerisinde w10 guncellemesi gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By Efendy B kullanıcısına yanıt
    sağol arkadaşım
  • arkadaşlar zil seslri çok kısık duyamıyoruz clınca max açtık ama aynı :(
    bir tekniği varmıdır telefon yeni aldım ve herseyi gunlcelldim.
  • Yaklaşık 1 yıllık 1320 kullanıcısıyım; telefonun sinyal çekim kuvveti oldukça başarılı idi. Hatta pek çok telefonun sinyal bile alamadığı asansörde ben kesilmeden konuşabiliyordum.

Son 1 haftadır bir sıkıntı peydah oldu, telefon bekleme modunda sürekli "1 çubuk" çekiyor ve arayanların çoğu ulaşamıyor. İşin ilginci, telefonu elime alır da arama yapmaya kalkarsam birden tüm çubuklar doluyor. Restart falan çözüm olmadı, yazılımsal bir çözüm yolu olabilir mi? Yoksa servise mi vermek gerekecek?
  • hocam bahsettiğin 2 konu da telefonla değil, baz istasyonuyla alakalıdır. senin yakının daki bir baz istasyonu kaldırılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

şimdi baktım da istediğim uygulamalar varmış bile
    zaten fotoğraf çekilmem ben. katı bir yanımdır fotoğrafla alakam olmaz
    sık sık telefon değiştirmeyi de sevmem ben. yani stabil olacak telefonum. androidin en sevmediğim yanı çıkan telefona 1 yıl güncelleme geliyor ondan sonra telefonda tık yok. android piyasası çok hızlı gelişmeye çalıştığı ve amiral telefonlarla çok uğraşıldığı için f/p ürünleri kısa sürede geride kalıyor.
    iOS için bütçem uygun değil. genel olarak 1320 yi sevdim ben. 700tl gibi bir fiyatla da uygun geldi bana. birde şu 490 uygulama derken ? . benim de aklıma o şekilde geldi ram. iOS gibi benzetilebilir. uğraşması gereken androiddeki gibi bir ton şey yok.
    mağaza konusunda ise ümitliyim açıkçası. microsoft piyasaya girmek ister, bunun yolu da mağazayı adam etmekten geçiyor. beni kandıran batarya ve navigasyon derken ? (navigasyonla zaten işim olmuyor).

yorumlar için teşekkürler. bende telefon alırken çok soru sorarım ve araştırma yaparım

Kamerayı dert etmeyin arka ana kamera idare eder sizi.Ama bu telefonu kullanırken ekrana falan dikkat etmeniz gerekmez ancak sadece bir şeye dikkat edeceksiniz,o da yan tuşlarına.Onlar bir sure sonra kolaylıkla çıkabiliyor.O yüzden işiniz olmadıkça arka kapağı açmayın sürekli

Not:1320'yi otoyolda son sürat bisiklet sürerken yere düşürdüm ekran üstü sadece ufak bir çiziği vardı ne hikmetse o da görünmüyor artık ekran konusunda şüpheniz olmasın.1 metreden halıya düştü diye Samsung'unu öven Android forumcuları gördüm geçen şaşırdım açıkçası.Ufak tefek mermere de ekran üstü düşme vakaları vardır söyleyeyim.Ha bir de ben bu telefonu cesaret edip yıkadım

ben 1 saat yağmurda motor sürdüm, telefon ıslanmasın diye cebimden çıkartıp topcase ye attım, eve geldiğimde telefon sular içinde yüzüyordu, çıkarttığ havluyla kuruladım, yarın hangi telefonu almaya hangi parayla gidicem diye düşünürken telefona hiç bir şey olmadı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jemalizm1

hocam bahsettiğin 2 konu da telefonla değil, baz istasyonuyla alakalıdır. senin yakının daki bir baz istasyonu kaldırılmıştır.

Cevap bana mı emin değilim ama sanırım bana.

Baz istasyonu ile alakası yok, bütün gün ulaşılamaz durumdayım... Ancak 1 kez daha restart attım, şu an düzelmiş görünüyor.
  • Merhaba arkadaşlar
    Windows 10 Mobile için Forum Donanım Haber uygulaması çıktı
    İndirir ve puanlama yaparsanız mutlu olurum
    https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/forum-donanım-haber/9nblggh68c0m

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler hepinize. Arkadaşlar 300 liraya bu telefonu satan bir yer var. Tel simi görmüyormuş. Garanti olarak yine fatura olacak ama defolu mal gibi bir cihaz. Bu cihaz garanti kapsamına girer mi yoksa telin sorunu donanımsal değil mi? Bu tarz bir sorunla karşılaşan var mı?
  • Arkadaslar gectigimiz gun note 4'umu satip lumia 1350 aldim. Once cok tereddut ettim cunku cekirdek sayisi note 4'un 4'te 1'i kadardi ancak bu isletim sistemi neymis meger. Windows 10 ile 2 cekirdekli cihaz 8 cekirdekli note 4'ten daha hizli calisiyor. Size bir danismak istedim. Sik kullandigim uygulamalari yukledim ancak bunun disinda yapmam gereken bir ayar var mi ne tavsiye edersiniz? Ikinci olarakta windows 10'da bir iki ufak bug var bunlar sadece bende mi var acaba yuklerken bir hata mi yaptim yoksa herkeste oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Arkadaslar gectigimiz gun note 4'umu satip lumia 1350 aldim. Once cok tereddut ettim cunku cekirdek sayisi note 4'un 4'te 1'i kadardi ancak bu isletim sistemi neymis meger. Windows 10 ile 2 cekirdekli cihaz 8 cekirdekli note 4'ten daha hizli calisiyor. Size bir danismak istedim. Sik kullandigim uygulamalari yukledim ancak bunun disinda yapmam gereken bir ayar var mi ne tavsiye edersiniz? Ikinci olarakta windows 10'da bir iki ufak bug var bunlar sadece bende mi var acaba yuklerken bir hata mi yaptim yoksa herkeste oluyor mu?

Yüklediğiniz geliştirici sürümü, herkese gelem güncelleme değil. O yüzden hatalar olması normal.

• Lumia 1320 kutusu lazım ücreti mukabili verebilecek var mı?

• jemalizm1 kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu anlamakta aciz yanısıra ukalalık peşinde koşan birinin türkcell de yeri olsa olsa enişte bacanak torpil kontenjanından olabilir türkçen kafi geliyorsa bi daha oku bakalım ben bb os sorunsuz diye mi ifade kullanmışım kötü değil diye mi? İkisi arasındaki farkı bi gör bi daha ukalalık yapacaksan teorini sağlam kurduğundan emin olmadan piste çıkma .

• arkadaş benim 1320'de denim(3058.50000.1424.0002) sürümü var en son güncellemesi bu mu yeni güncelleme ne zaman gelir telefonda çok sıkıntı çekiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 329330331332333
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.