Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

satılık 1320 arıyorum

Sahibinden e uğra. Buraya gore daha hızlı cevap alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

quote:

satılık 1320 arıyorum

Bana hız değil kaliteli adamla alışveriş lazım!... Yanlış yere mi baktım?...

• quote:

quote:

quote:

satılık 1320 arıyorum

Birebir telefonla görüşüceksiniz zaten. Whatsapp dan ekstradan cihazla ilgili fotoğraflarda isteyeceksiniz. Ben 2 tane telefon aldım bir ay önce .( S4 ve S4 mini) Kaliteden kastınız ne onu anlamadım.
  • quote:

quote:

quote:

satılık 1320 arıyorum

kişiden değil telefoncudan almak daha mantıklı elindeki telefonu da üzerine saydırabilirsin
    sahibinden.com a mağaza kriteri girerek arattır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandeniz -- 1 Ekim 2015; 10:43:56 >
  • ya stokta hiç yok ki ürün. teknosa da tükendi gold da tükendi medimarkta 900tl! birde teşhir ürünü iade ürünü. direk nakit ile elden alabileceğim biryer yok mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

ya stokta hiç yok ki ürün. teknosa da tükendi gold da tükendi medimarkta 900tl! birde teşhir ürünü iade ürünü. direk nakit ile elden alabileceğim biryer yok mu acaba ?

http://www.ereyon.com.tr/urun/nokia-lumia-1320-cep-telefonu.aspx
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    elden ve nakit hocam. 1320 alasım vardı da medimarktan yolunmak istemiyorum. p70 kafamı karıştırıyor lenovo da. wp de istiyorum yine ikilemdeyim 1000.kez
  • quote:

elden ve nakit hocam. 1320 alasım vardı da medimarktan yolunmak istemiyorum. p70 kafamı karıştırıyor lenovo da. wp de istiyorum yine ikilemdeyim 1000.kez

Lumia satan pek yer yok maalesef.
    hepsiburada dan alacağım büyük ihtimalle. 900tl iade ürünü alacağıma 870tl ye 640xl alırım daha iyi. 1320den geçenler daha bir memnun olduğunu yazmışlar.
  • quote:

hepsiburada dan alacağım büyük ihtimalle. 900tl iade ürünü alacağıma 870tl ye 640xl alırım daha iyi. 1320den geçenler daha bir memnun olduğunu yazmışlar.

Üst modeli zaten. Bunun yerine bende onu öneririm.
    4g desteği olmaması şaşırttı fakat pek fark etmez diye düşünüyorum benim için
  • quote:

4g desteği olmaması şaşırttı fakat pek fark etmez diye düşünüyorum benim için

Var hem de 1320'den daha hızlı. LTE'siz model satılmıyor.
  • Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    4G olması lazım 640/XL de

• http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/telefon/lumia640-xl/teknik-ozellikler/#head_connectivity 3.5 yazıyor orası değil mi. aşağıda da konuşma sürelerinde 2g belirtmiş 3g belirtmiş ama 4g yok sanki.
  • quote:

http://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/telefon/lumia640-xl/teknik-ozellikler/#head_connectivity 3.5 yazıyor orası değil mi. aşağıda da konuşma sürelerinde 2g belirtmiş 3g belirtmiş ama 4g yok sanki.

VoLTE yok çunku...4G uzerinden konusma yapilamiyor

• DreamofMirrorss kullanıcısına yanıt
    640XL den sonra sade 640a bakayım dedim. özellik olarak sadece kamera düşüşü var birde ekran küçülmüş fakat sıkıntı değil. sadece 640 da alabilirim de
  • hepsiburada dan sipariş verdim microsoft lumia640 ve bir adette kırılmaz ekran koruyucu. epey.com dan telefona bakarken lte yazınca diğer markalardaki gibi lite versiyonu sandım microsoft sitesinden bakınca sadece lte diye geçtiğini gördüm rahatladım. lte neyi temsil ediyor burada ?
  • quote:

hepsiburada dan sipariş verdim microsoft lumia640 ve bir adette kırılmaz ekran koruyucu. epey.com dan telefona bakarken lte yazınca diğer markalardaki gibi lite versiyonu sandım microsoft sitesinden bakınca sadece lte diye geçtiğini gördüm rahatladım. lte neyi temsil ediyor burada ?

4G demek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    P70 androidin 1320 si...batarya çok büyük olmasına rağmen lumia 1320 ile aynı performansı veriyor..
    Ama android sınıfında güzel telefondur..
    1320 modası geçti bende çok kullandım640xl varken 1320 alınmaz..
    Kötü telefon mu değil ama alınmaz..

• 
Sayfa: önceki 327328329330331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.