Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lumia fiyatlarına yakın zamanda bakmadım. 830 yuksektir muhtemelen alternatif 640xl tavsiyemdir ama beklemen gerekli fiyat 2016da duşecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By Efendy B kullanıcısına yanıt
    yok hocam o kadar bekleyemem elimde nokia nın şu renksiz telefonlarından birisi var şu anda zaten bir haftadır zor idare ediyorum 2016 beklenemez benim için. teşekkürler yorumlar için. ikinci el forumunda geziniyorum şu anda a
  • 2.el 1320 arayan var ise ikinci el bölümündeki ilanıma bakabilir 300liraya veriyorum. Bu zamana kadar keyifle kullandım 1320'yi ama satıp daha ufak ekranlı bir telefona geçmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

şimdi baktım da istediğim uygulamalar varmış bile
    zaten fotoğraf çekilmem ben. katı bir yanımdır fotoğrafla alakam olmaz
    sık sık telefon değiştirmeyi de sevmem ben. yani stabil olacak telefonum. androidin en sevmediğim yanı çıkan telefona 1 yıl güncelleme geliyor ondan sonra telefonda tık yok. android piyasası çok hızlı gelişmeye çalıştığı ve amiral telefonlarla çok uğraşıldığı için f/p ürünleri kısa sürede geride kalıyor.
    iOS için bütçem uygun değil. genel olarak 1320 yi sevdim ben. 700tl gibi bir fiyatla da uygun geldi bana. birde şu 490 uygulama derken ? . benim de aklıma o şekilde geldi ram. iOS gibi benzetilebilir. uğraşması gereken androiddeki gibi bir ton şey yok.
    mağaza konusunda ise ümitliyim açıkçası. microsoft piyasaya girmek ister, bunun yolu da mağazayı adam etmekten geçiyor. beni kandıran batarya ve navigasyon derken ? (navigasyonla zaten işim olmuyor).

yorumlar için teşekkürler. bende telefon alırken çok soru sorarım ve araştırma yaparım

Kamerayı dert etmeyin arka ana kamera idare eder sizi.Ama bu telefonu kullanırken ekrana falan dikkat etmeniz gerekmez ancak sadece bir şeye dikkat edeceksiniz,o da yan tuşlarına.Onlar bir sure sonra kolaylıkla çıkabiliyor.O yüzden işiniz olmadıkça arka kapağı açmayın sürekli

Not:1320'yi otoyolda son sürat bisiklet sürerken yere düşürdüm ekran üstü sadece ufak bir çiziği vardı ne hikmetse o da görünmüyor artık ekran konusunda şüpheniz olmasın.1 metreden halıya düştü diye Samsung'unu öven Android forumcuları gördüm geçen şaşırdım açıkçası.Ufak tefek mermere de ekran üstü düşme vakaları vardır söyleyeyim.Ha bir de ben bu telefonu cesaret edip yıkadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamofMirrorss -- 27 Eylül 2015; 23:55:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: By Efendy

Teli aldığımda 490uygulamayı hevesle yukledim sorun çıkarmadı

Batarya ve navigasyon her anlamda on numara demek istedim

Benim tavsiyem ikinci elde tertemiz telefonlar var alıp kullanamıyorlar birkaç ay sonra satıyorlar Lumiaların ikinci elleri çok duşuk 400 450ye bulabilirsin. Ben ikinci el alacaktım herşey tamam iken satıcı bir gun daha duşuneyim dedi fiyatı 400tl bende senle mi uğraşcam diyip sıfır almıştım

Benim de şuan alınan 1000 uygulamam oldu 300 kadarı kurulu hocam unlock yaptıklarım da var bir dolu

• DreamofMirrorss kullanıcısına yanıt
    1000 alınan uygulama derken. 300 kurulu uygulama da fena bir rakam 1320 alacağım kredi kartı sonraki aya geçsin diye bekliyorum ay başını
  • Arkadaslar fabrika cıkısı 1320 kutusunda duruyor, almayı dusununen p.m den ırtıbata gecsın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

quote:

Benim tavsiyem ikinci elde tertemiz telefonlar var alıp kullanamıyorlar birkaç ay sonra satıyorlar Lumiaların ikinci elleri çok duşuk 400 450ye bulabilirsin. Ben ikinci el alacaktım herşey tamam iken satıcı bir gun daha duşuneyim dedi fiyatı 400tl bende senle mi uğraşcam diyip sıfır almıştım

Benim de şuan alınan 1000 uygulamam oldu 300 kadarı kurulu hocam unlock yaptıklarım da var bir dolu

O kadae fazla ne yuklu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

1000 alınan uygulama derken. 300 kurulu uygulama da fena bir rakam 1320 alacağım kredi kartı sonraki aya geçsin diye bekliyorum ay başını

1000 tane alınan uygulama var evet Ha bir de bunlara mağazadan kaldırılan bazı eski uygulamalar dahil değil Uygulama sadece Android'de yok yani,sırf bu fiyata oynadığım oyunları kaldırabilecek Android telefon olmadığı için 1 sene önce Lumia 1320 aldım.Kaldırmasından ziyade Android'de sd karta direkt uygulama kurma yok o yüzden 8 gb lı bir Lumia 8 gb lı bir Android'den daha iyidir benim için...(Sd karta doğrudan uygulama kurma patenti Microsoft'un imiş cihaz başı 5 dolar alıyormuş bu özelliği isteyen şirketlerden)

• quote:

Orijinalden alıntı: redkitinatı

quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

quote:

O kadae fazla ne yuklu

Valla 41 tanesi oyun şuan öyle hafif oyunlar da değil yanlış olmasın,daha yeni Lara Croft ile Amazing Spiderman 2 bitti diye sildim,şimdi AC Altairs,Batman,Nova 3,Pixel Gun 3D,Asphalt 7 oynuyorum bunlar unlock amca sayesinde parayla aldığım Gta Sa,Ex Zeus,Nba Jam falan da oynuyorum.Video programları kullanıyorum Moliplayer Çin'e özel beleş versiyonunu,VLC,Core Player,Proshot falan beleş olduğunda indirdim bu tip paralı uygulamaları da.Lumia uygulamalarını(Play to,creative Studio,selfie,cinemagraph,panorama,video triller,video yükleme)vazgeçmediğim programlar.6tag,tubecast,8stream,ported of tumblr gibi 3. Parti uygulamaları saymıyorum bile

• Diğer (Geçici dosyaları) nasıl silebilirim 500 mb yer kaplıyor. Bir türlü silmeyi beceremedim :(
  • quote:

teşekkürler haftaya 1320 yolunu tutacağım gibi.
    sizin model olarak öneriniz nedir

bir de bu özellik var sadece windows phone lara özel

http://www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp8/settings-and-personalization/typing-shortcuts

http://www.chip.com.tr/haber/windows-phone-8-1-den-yazma-rekoru_46454.html

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar16

Diğer (Geçici dosyaları) nasıl silebilirim 500 mb yer kaplıyor. Bir türlü silmeyi beceremedim :(

Sd kartta değilse silebilirsiniz,geçici dosyaları sile girin 0 kb yazsa dahi geçici dosyaları temizle diyin bu işi birkaç kez tekrarlayın.Ama çok alan açılmaz uygulama verisi çünkü onlar

• DreamofMirrorss kullanıcısına yanıt
    cidden iyi ya
    birde şu arka plandaki uygulamalar filan görmüştüm onlar ne oluyor? androidde greeinfy diye bir programla arka planda çalışmasını filan engelleyebiliyorduk onun gibi bir şey mi. çünkü birisi arka planda uyutulanlar hariç 10 tane toplam 15 tane filan uygulama
    vardır diye bir yazı görmüştüm bir kullanıcı yorumunda. sabırla bekliyorum artık birde uygulamaları sd karta yükleme özelliği geldi mi 8.1 ile ?
    tam bana göre bir os muş ben daha yeni fark ettim. 2 sene önce filan görmüştüm de pek hoşuma gitmemişti nedense şimdi ise gerek stabilite gerek telefondan alınan performans ve geliştirici desteği sayesinde bana çok cazip geliyor

• Windows Bench konsuna bekliyoruz beyler 1320 siz bırakmayın konuyu

http://forum.donanimhaber.com/m_110552625/f_//tm.htm
  • Desenli yeni moda kapak arayanlar ulaşabilirler

• quote:

cidden iyi ya
    birde şu arka plandaki uygulamalar filan görmüştüm onlar ne oluyor? androidde greeinfy diye bir programla arka planda çalışmasını filan engelleyebiliyorduk onun gibi bir şey mi. çünkü birisi arka planda uyutulanlar hariç 10 tane toplam 15 tane filan uygulama
    vardır diye bir yazı görmüştüm bir kullanıcı yorumunda. sabırla bekliyorum artık birde uygulamaları sd karta yükleme özelliği geldi mi 8.1 ile ?
    tam bana göre bir os muş ben daha yeni fark ettim. 2 sene önce filan görmüştüm de pek hoşuma gitmemişti nedense şimdi ise gerek stabilite gerek telefondan alınan performans ve geliştirici desteği sayesinde bana çok cazip geliyor

1 sene kadar oldu geleli sd karta uygulama kurma Arkaplandaki çoğu uygulama kapatılabiliyor zaten kendi içinde,diğerleri çalışmak zorunda.Sıkıntı değil pil 3400 mAh ben o kadar oyun oynuyorum yine de 1 gün geçirebiliyorun

• quote:

cidden iyi ya

CPU: 25,238
    Data: 30,528
    Memory: 03,172
    Graphics: 41,307

Handset: NOKIA RM-994_eu_turkey_1167

Tested Using MultiBench 2 for Windows Phone

Bu da telefonun multibench test sonucu,1520 den bir tık aşağı 640'a fark atmış durumda

• Hocam yardimlariniz ve bilgileriniz icin cok tesekkurler @DreamofMirrorss

• quote:

Hocam yardimlariniz ve bilgileriniz icin cok tesekkurler @DreamofMirrorss

Rica ederim

• 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.