Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tuşlar arka kapağın üzerinde değil mi problem onlardan kaynaklıysa kapağı değiştir düzelir..
  • Bana uygun arka kapak lazım arkadaşlar siyah renk.. Ucuz bir 1320 aldım arka kapak sarı ve orjınal değil.. Değiştirmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1320 kullanıcısıyım sizde varmı bir sormak istiyorum kamera flaşı kapasam bile flash patlıyor sizde de. Aynı sorun varmı çözemedim ben

• Kamera odaklanırken flash yanıyor onu mu kastediyorsun acaba? Otomatik değil , kapalı yaptığından emin ol

• Evet kapalı flaşı ama hala yanıyor odaklanırken yanıyordur nasıl kaparım onu

• Arkadaşlar açma kapama tuşum bozuldu nerden bulabilirim o butonu?

• Arkadaşlar 1320 telefonum var ama bi fotoğraf çekince aynı fotoğrafı arka arkaya 3-4 kez kaydediyor bunu nasıl düzeltebilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

Evet kapalı flaşı ama hala yanıyor odaklanırken yanıyordur nasıl kaparım onu

Kamera ayarlarından odak yardım ışığını kapat :)

eyvallah kardeş teşekkür ederim.
  • Normal bil kapağından bahsediyorum ben hocam.

• lumia 1320 kullanıyorum sanırım fazla ısınmadan dolayı ekran sarardı :) garanti bunu ücretsiz değiştirir mi ? baya telefonda sararma sorunu mevcutmuş.
  • cem73 C kullanıcısına yanıt
    quote:

Teknoloji ve ekonomi sitelerinde Microsoft, Nokia'nın alımında harcadığı on milyar doları bilançosu tamamen zarar yazmak üzere diye sayfalarca yazarken lumia almayan bütün dünyadaki tüketiciler sersem bir sen bilinçlisin demek ki.

Şurada demek istediğini tam anlayamadım :)
    acaba siz neden 1320 aldınız? çok bilinçten mi kaynaklanıyordu yoksa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jemalizm1 -- 2 Eylül 2015; 12:03:36 >
  • cem73 C kullanıcısına yanıt
    quote:

Bu mesaja daha önce verdiğim yanıt belli ilaveten Windows bizi androidden kurtardı demişsiniz Windows daha kendini kurtaramadı ki bizi kurtarsın bir ümit alanlar da zaten kaçıyor.
    Samsung bile kendi tizen işletim sistemi varken cesaret edip android terk edemiyor mağazaya uygulama bulmak yaygın bir sistem haline gelip uygulama geliştiricilerin ekonomik anlamda dikkatini çekmek para kazanacaklarını düşünmelerini sağlayabilmek mesele yoksa 2013 de çıkan BlackBerry os da kötü işletim sistemi değildi üzgünüm umarım erken görürsünüz bu gerçeği.

bb sorunsuzmuydu? dostum kafa mı buluyorsun?
    turkcell 9800torch u ilk getirdiği gün aldım, mazağaya gittiğimde 2 saatte bekledim telefonu, yani daha transferdeydi, neredeyse hiç uygulama yoktu, tek memnun kaldığım hız stabilize ve map kısmıydı,
    daha sonra sahada pusulaya ihtiyaç duydum mağazada free compass yok, neyse 2tl ye vardı, dedim nasıl olsa kullanıyorum vereyim parasını. verdim 2TL indirdim pusulayı ama çalışmıyor :) ertesi gün turkcell tim e gidip telefonu masaya bıraktım ve bana HTC wildfire's verin dedim.. yoktu ellerinde gittim Vodafona hattımı taşımak istiyorum ve şu telefonu istiyorum dedim verdiler..

bence sen bol keseden sallıyorsun.. BB sorunsuzmuş :)

dostum dünya da bir tek sen akıllı telefon kullanmıyorsun veyahut o çıkan telefnlar ilk sana gelmiyor haberin olsun :)) bizde turkcell de çalışıyoruz hemde senin bilmediğin yerlerde öyle tim de shopda SATIŞçı değiliz..neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz.

• Sabah bu telefon yüzünden nerdeyse uçağı kaçırıyordum.

Alarmı 5:30'a kurdum, şarja koyup yattım. Sabah 6:00'da gözlerimi açtım, telefon açılmıyor. Boarding pass falan da mailimde, uçağa binerken telefondan açıp ordan okutacaktım.

Bilgisayar aç, bir yandan giyin, bilet numarasını not al falan derken evden kendimi nasıl atacağımı şaşırdım.

Telefonu da ancak kapama tuşunu saniyelerce basılı tutarak açabildim. Şarjı da %100 idi.
    Nasıl oldu da böyle sapıttı bu telefon anlamadım.
    32 GB'lik hafıza kartı var, bu aralar açılışlarda hata veriyordu "tarama yapma" diyip devam ediyordum.

Onunla mı çakışıyor acaba?

Ekranda da sarı alan oluştu bir yandan.

Çok severek kullanıyordum ama son zamanlarda beni biraz üzmeye başladı. Bir de biraderime de 640 almıştım, o henüz memnun ama zaten yeni telefon.
  • Maedhros Cutleth kullanıcısına yanıt
    O hatayı aldığınızda vakit ayırıp taramayı gerçekleştirin. Hatayı almamak için telefonu sıfırlayın ve uygulamaları telefonun kendi hafızasına kurun. Bu sorun birçok farklı lumia modeli kullanan kişiden duydum bu şekilde çözüme kavuştuklarını söylediler umarım yararı olur.

• mermi8 M kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara Windows Phone Recovery Tool yükleyip sıfırlama işlemi gerçekleştirin 8.1 e dönecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: khat

O hatayı aldığınızda vakit ayırıp taramayı gerçekleştirin. Hatayı almamak için telefonu sıfırlayın ve uygulamaları telefonun kendi hafızasına kurun. Bu sorun birçok farklı lumia modeli kullanan kişiden duydum bu şekilde çözüme kavuştuklarını söylediler umarım yararı olur.

Şimdilik taramayı yapmak ve kapatıp açmak işe yaramış görünüyor. Sabaha kadar şarjda kaldı ama ısınma bile olmadı.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fnldstntn

Arkadaslar sizce bu telefonu mu almliyim yoksa 640 XL i mi?

kesinlikle 640 xl
    yalnız ikisi arasında sıfırında 200 TL civarı fark var.

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/karsilastirma/microsoft-lumia-640-xl-nokia-lumia-1320-6452749
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandeniz

quote:

Orijinalden alıntı: fnldstntn

Arkadaslar sizce bu telefonu mu almliyim yoksa 640 XL i mi?

kesinlikle 640 xl
    yalnız ikisi arasında sıfırında 200 TL civarı fark var.

http://www.mobiletisim.com/telefonlar/karsilastirma/microsoft-lumia-640-xl-nokia-lumia-1320-6452749

640 XL i alalı epey oldu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba,
    640 xl yerine bu telefonu aldım.Şimdilik çok memnunum yalnız bi kaç sorum olacaktı.
    telefon bu güncellemeyi sorup duruyor 8.10.14226.359

http://www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

yukarıdaki linkten baktığım kadarıyla Windows Phone 8.1 Update yüklemesi.

şarj süresinin çabuk bitme sorunu bu sürümde de varmı?
    yüklesem mi ne dersiniz?
    birde sürekli güncelleme sormasını nasıl engelleyebiliriz telefon güncellemeye bastığımda bu seçeneği göremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandeniz -- 18 Eylül 2015; 18:08:26 >

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.