Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozandeniz

merhaba,
    640 xl yerine bu telefonu aldım.Şimdilik çok memnunum yalnız bi kaç sorum olacaktı.
    telefon bu güncellemeyi sorup duruyor 8.10.14226.359

http://www.windowsphone.com/tr-tr/how-to/wp8/basics/windows-phone-8-update-history

yukarıdaki linkten baktığım kadarıyla Windows Phone 8.1 Update yüklemesi.

şarj süresinin çabuk bitme sorunu bu sürümde de varmı?
    yüklesem mi ne dersiniz?
    birde sürekli güncelleme sormasını nasıl engelleyebiliriz telefon güncellemeye bastığımda bu seçeneği göremedim?

yorumlarınızı alabilirmiyim?

• bende bu telefonu almayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
  • merak ettiklerinizi sorarsanız yardımcı olmaya çalışırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Efendy

merak ettiklerinizi sorarsanız yardımcı olmaya çalışırız

maxsimum kullanımda şarj ne kadar gidiyor bide görüntü nasıl renkler canlımı gündüz ışıkta görüntü iyimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiesto77

quote:

Orijinalden alıntı: By Efendy

merak ettiklerinizi sorarsanız yardımcı olmaya çalışırız

maxsimum kullanımda şarj ne kadar gidiyor bide görüntü nasıl renkler canlımı gündüz ışıkta görüntü iyimi

Oyun falan oynarsanız 12 saat gidiyor.Çok ağır oyun oynarsanız saatlerce telefon yanıp kavrulacak duruma gelirse 8-9 saat

Güneşte okunabilirlik var*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamofMirrorss -- 21 Eylül 2015; 19:45:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tiesto77 kullanıcısına yanıt
    Wifi full açık full nette olurum dersen 1gun çıkarır. Batarya 3400mah olduğundn hesabını sen yap hocam. Batarya diğer telleri ezer geçer. Guneş ışığında okunabilirlik var kontrast patlatıyor gun ışığında oldukça rahat oluyor.

• Sanal geri tuşunda takılı kalma durumu oluyor arada sırada.Bu sorun donanımsal mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ilk wp tecrübem olacak bu telefon eğer alırsam
    windows10 güncellemesi almayacak mı ben göremedim listed de
    sizce telefonun ömrü ne kadardır pek oyun oynamam şimdilik sadece fifa16 yüklemeyi planlıyorum ona girerim arada
    android telefonlar genelde bu fiyat aralığında bir sene sonra güncelleme bile almıyor fakat windows phone stabilite olarak da övülüyor genelde
    pek fikrim yok o yüzden kusurabakmayın
    birde 1gb ram wp icin yeterli midir android olsa 2gb düsünürdüm ama wp hakkında pek bir fikrim yok

nokta tusu calısmıyor o yuzden satır satır yazdım ki karısmasın diye pek lenovo a7000 dusunuyordum fakat stabilite olarak geri kalır diye dusundum ve buna rastladım her türlü bilgiye acıgım
  • Telefon görüşmesinde karşı tarafın sesi en yüksek ayarda dahi düşük. Arttırmanın yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

beyler ilk wp tecrübem olacak bu telefon eğer alırsam
    windows10 güncellemesi almayacak mı ben göremedim listed de
    sizce telefonun ömrü ne kadardır pek oyun oynamam şimdilik sadece fifa16 yüklemeyi planlıyorum ona girerim arada
    android telefonlar genelde bu fiyat aralığında bir sene sonra güncelleme bile almıyor fakat windows phone stabilite olarak da övülüyor genelde
    pek fikrim yok o yüzden kusurabakmayın
    birde 1gb ram wp icin yeterli midir android olsa 2gb düsünürdüm ama wp hakkında pek bir fikrim yok

nokta tusu calısmıyor o yuzden satır satır yazdım ki karısmasın diye pek lenovo a7000 dusunuyordum fakat stabilite olarak geri kalır diye dusundum ve buna rastladım her türlü bilgiye acıgım

Fifa 16? Valla 15 döneminde çark edeydiniz keşke

• Aelthalyste kullanıcısına yanıt
    uygulamardan hangilerini kullanırsın. Telefon iyi fakat uygulama kısmında tüm uygulamalar mağazada henüz yok bilgin olsun
  • @By Efendy biliyorum hocam. Twitter whatsapp instagram anca. Interneti aktif olarak kullanirim gibi. Pek oyun oynayan birisi degilim zaten. Magaza durumundan haberim var o yonunu bilerek girmek istiyorum wp ye

@DreamofMirrorss hocam anlamadim kusura bakmayin aciklar misiniz

• quote:

@By Efendy biliyorum hocam. Twitter whatsapp instagram anca. Interneti aktif olarak kullanirim gibi. Pek oyun oynayan birisi degilim zaten. Magaza durumundan haberim var o yonunu bilerek girmek istiyorum wp ye

Fifa 16 yok Companion App var ama mahallesef kendisi yayınlanmadı henüz Windows Phone için

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

quote:

@By Efendy biliyorum hocam. Twitter whatsapp instagram anca. Interneti aktif olarak kullanirim gibi. Pek oyun oynayan birisi degilim zaten. Magaza durumundan haberim var o yonunu bilerek girmek istiyorum wp ye

Fifa 16 yok Companion App var ama mahallesef kendisi yayınlanmadı henüz Windows Phone için

Sikinti yok ya belki cikartirlar
    Uygulama delisi degilim zaten. Birkac tane ingilizce icin uygulamalarim vardi.onlar yoksa telefondan direk internetten girerim.su anda hangi lumia yi tercih etmeliyim aklim karisti sadece. 1320 guzel de kamerasi sikinti gibi gozukuyor. Onerilere acigim

Eğer buyuk ekran diyorsan daha yeni model 640XL var butçeni yazarsan oneriler gelir

• By Efendy B kullanıcısına yanıt
    en fazla 750. şimdi üzerine 100 koy filan da derler fakat üzerine de konulunca bu fiyat geliyor. öğrenci bütçesi f/p telefonu yani. lenovo a7000 ile bunun arasında kaldım. kamerası biraz kafamı karıştırdı. windows 10 ne zaman gelir birde bir fikriniz varmı ya da wp ile ilgili genel görüşler bile benim için yeterli olur. çünkü uygulama desteği gelişmeli mağazası pek bol değil gibi. birde wp lere 1 gb ram yetiyor mu pek bir fikrim yok o konuda da.
    Birkaç şey yazayım o zaman..
    1gb ram oldukça yeter .. Neredeyse 1yıldır kullanıyorum 490uygulama yukledim bana mısın demedi. Kasma olayı pek olmuyor. Her tel elbet kasar bu da o kadar işte. Donma kasma sıkıntı çıkarmaz.
    Sabırlıyım dersen tavsiye ediyorum çunku telefonu iyice çozmek gerekli. Mesela aldın whatsap a girdin baktn bildirim gelmiyor bu normal ayarlar pil tasarrufu girip uygulamaya izin vermen gerekli. Yani sorun var aman tanrım diyecek biriysen ynlış tercih olur. Ama sora sora oğrenirim diyorsan sıkıntı yok.
    Beni kandıran bataryası ve navigasyon oldu. Kimse birşey diyemez bunlara.
    Ön kamera idare eder bile denemez kötü. Arka kamera iyi ışıkta gerçekten iyi.
    Eğer selfie benim işim diyorsan yanlış tercih yaparsın.
    Son olarak heryerde duymuşsundur uygulama problemli diye,detaylara girmeye gerek yok.
    W10 dan bahsedeyim, şuan yuklersin ama henuz son kullanıcıya hitap etmyor geliştiriciler için yayınlandı. Eksikleri gideriliyor her iki haftada bir yeni guncelleme geliyor w10a.
    Hazır olması aralık sonu veya 2016 ilk aylarını bulur bu benim tahminim. Birçok yeni özellik geldi yüklemedim ama forumlardan araştırdığım kadarıyla test aşamasında olmasına rağmen dikkat çekici. Zaten Lumia kullananlar veya kullanmayı duşununenler bu guncellemeyi bekliyor. Ya tamam ya devam diyecek bir çok kullanıcı.
    Merak ettiklerini sorabilirsin, ben telefonu almadan once burdaki arkadaşların başını çok ağrıttım (:

şimdi baktım da istediğim uygulamalar varmış bile
    zaten fotoğraf çekilmem ben. katı bir yanımdır fotoğrafla alakam olmaz
    sık sık telefon değiştirmeyi de sevmem ben. yani stabil olacak telefonum. androidin en sevmediğim yanı çıkan telefona 1 yıl güncelleme geliyor ondan sonra telefonda tık yok. android piyasası çok hızlı gelişmeye çalıştığı ve amiral telefonlarla çok uğraşıldığı için f/p ürünleri kısa sürede geride kalıyor.
    iOS için bütçem uygun değil. genel olarak 1320 yi sevdim ben. 700tl gibi bir fiyatla da uygun geldi bana. birde şu 490 uygulama derken ? . benim de aklıma o şekilde geldi ram. iOS gibi benzetilebilir. uğraşması gereken androiddeki gibi bir ton şey yok.
    mağaza konusunda ise ümitliyim açıkçası. microsoft piyasaya girmek ister, bunun yolu da mağazayı adam etmekten geçiyor. beni kandıran batarya ve navigasyon derken ? (navigasyonla zaten işim olmuyor).

yorumlar için teşekkürler. bende telefon alırken çok soru sorarım ve araştırma yaparım

Teli aldığımda 490uygulamayı hevesle yukledim sorun çıkarmadı

Batarya ve navigasyon her anlamda on numara demek istedim

Benim tavsiyem ikinci elde tertemiz telefonlar var alıp kullanamıyorlar birkaç ay sonra satıyorlar Lumiaların ikinci elleri çok duşuk 400 450ye bulabilirsin. Ben ikinci el alacaktım herşey tamam iken satıcı bir gun daha duşuneyim dedi fiyatı 400tl bende senle mi uğraşcam diyip sıfır almıştım

teşekkürler haftaya 1320 yolunu tutacağım gibi.
    sizin model olarak öneriniz nedir
  • 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.