Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim şarj 3g kullanmadığım, oyun oynamadığım halde 1 gün gidiyor anca. Orjinal şarj adaptörû yok bende 5V-1A çıkışlı samsung adaptör kullanıyorum, W10 var telefonda da. Ne yapsam acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak.t001 kullanıcısına yanıt
    wp 10 ilk çıktığı zamanlarda önce gdr2 ye güncelleniyor sonra wp 10 a güncelleniyordu o dönemde gdr2 vardı ama şu an yok malesef bende onu arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

wp 10 ilk çıktığı zamanlarda önce gdr2 ye güncelleniyor sonra wp 10 a güncelleniyordu o dönemde gdr2 vardı ama şu an yok malesef bende onu arıyorum

gdr2 için insider mi gerekiyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: burak.t001

quote:

Orijinalden alıntı: cingibi

gdr2 için insider mi gerekiyor hocam

şu anda ikisiyle de olmuyor gdr2 malesef 2-3 ay önce insider da önce gdr2 ye güncelleniyordu sonra wp10 bende gdr2 den memnundum wp 10 nasıl diye bi güncelleyim dedim geri formatlayınca insiderda / preview for developrslada gdr2 güncellemsi görünmüyor malesef baya bi uğraştım
  • cingibi kullanıcısına yanıt
    tamam hocam saolun

• Telefonculardan veya herhangi bir yerden batarya değişimi yaptırılabiliyor mu? Daha önce yaptıran var mı? Cihazımın şarjı 1 gunu geçmiyor normal kullandığım halde, bataryam ölü herhalde.

• wp torrent indirdim torrentleri nereden bulup nasıl indiriyoruz? bazı yerlerde kickasss to da technical yazan yerdeki linki yapıştır demişler o şekilde olmuyor

• arkadaslar bizim nokia 1320 nin ekranı bozuldu karıncalı şekilde gözüküyor ve hiçbirşey belli olmuyor. eskidende olmuştu kapayıp açınca düzelmişti simdi ise ne yaptıysak olmadı. servise versek ne yaparlar bilgisi olan var mı ?teşek..
  • caution C kullanıcısına yanıt
    Servise verebilirsiniz ama servisten once lsrt ile yazılım atarsınız sorun çozulecektir (yazılım atarsanı tum bilgileriniz silinecektir rehber dahil bilginiz olsun)

• quote:

Orijinalden alıntı: By Efendy

Servise verebilirsiniz ama servisten once lsrt ile yazılım atarsınız sorun çozulecektir (yazılım atarsanı tum bilgileriniz silinecektir rehber dahil bilginiz olsun)

Isrt yazılım nasıl atılır nette pek göremedim dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: caution

arkadaslar bizim nokia 1320 nin ekranı bozuldu karıncalı şekilde gözüküyor ve hiçbirşey belli olmuyor. eskidende olmuştu kapayıp açınca düzelmişti simdi ise ne yaptıysak olmadı. servise versek ne yaparlar bilgisi olan var mı ?teşek..

Telefon titreyene kadar ses kısma+güç tuşlarına basılı tutun. Olmazsahttp://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/destek/faq/?action=singleTopic&topic=FA142987

• caution C kullanıcısına yanıt
    Lumia recovery tools diye aratın Microsoft un sitesinden programı indirin detaylar sitede var zaten

• Arkadaslar sızce general mobile 16 gb mı yoksa lumia 1320 mi ? gm var bende sorunsuz cızıksız 1 yıldır kullanıyorum garantısıde 1 yıl var daha ama acaba hangısı daga ıyı?
  • by efendy,ep_362 açma kapama tuşları bu sefer çalıştı hallettim teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kam24

1 aydır düşünüyordum iyiki lumia almışım,sırf sarj için bile tercih edilir..

Sosyal medya bana yetiyor internet facebook whatsap özellikle facebook mesajlaşma benim için cok onemli almalıyım kasma donma stabilsizlik beni beden alıyor

• ACİL YARDIM LAZIM ARKADAŞLAR

telefon ekranı acılmıyor simsiyah ancak alttaki 3 tus ses tuslarına falan tıklayınca titreşim geliyor sanırım ekranda sorun var ve acıp kapama tusu da bozuk o yuzden res atamıyorum telefona sorun sizce nedir ? ve nokia nın yetkili teknik servisi hangisi ?
  • Arkadaşlar windows 10 geldi mi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha öncelikli cihazlara bile gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı dusunen arkadaslar ıcın ozel mesajdan gereklı bılgılerı gonderdım, saygılarımla.
  • cihazın açma tuşu bugün itibari ile bozuldu. nasıl oldu anlamadım ama sim kart değiştirmek için açtım kapattım artık açma kapama tuşu çalışmıyor. ayrıca ekranda ufak bir de sararma var. ikinci el olduğu için kör topal o sararma ile kullandım ama açma tuşu gidince servis yolu göründü. telefon turkcell'den alınma o nedenle hangi servise gönderebilirim bilmiyorum. yol gösterecek birileri çıkarsa sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.