Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (324. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela film indircem ama arka planda nasıl indircem exploreri kapatınca sayfada kapanıyor haliyle ona nasıl çözüm bulurum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Son zamanlarda, uzun sureli kullanında telefon ısınıp kapanmaya başladı. Malum doğru düzgün uygulama olmadığı için çoğu şey için ie kullandığım için yarım saatten fazla ie açık olduğunda ısınıp kapanıyor. Bunun nasıl bir çözümü olur?

• Mr. Turk kullanıcısına yanıt
    Pil tasarrufu menüsünden ie arka planda izin verilir yapınca olması gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ikinci el bi lumia 1320 ariyorim kac lira civarinda olursa alinir sizce ve elinde lumia 1320 olanlara doruyorum ikinci el lumia alinirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Yahu suan yuzlerce kisilik yazilim ekibi sistemi gelistirmek icin ugrasiyor

http://www.teknolojioku.com/haber/microsoft-itiraf-etti-nokiayi-satin-almak-basarisizilikti-28883.html

Yüzlerce kişiyi değil 7800 kişi Microsoft işten çıkarıyor.

Microsoft başarısız olduk diye itiraf etsin sizler körü körüne savunmaya devam edin.

• Son bir kaç sayfayı ibretle okudum arkadaşlar. Eskiden apple fanları vardı, sonra android ve samsung fanları türedi. Windows Phone fanlarını da gördük ya. Merak ediyorum insan parasını verdiği bir ürünün fanboyluğunu nasıl yapar? Sen bir urun veya hizmet karşılığı ücret ödemişsin bunun karşılığını sonuna kadar telep etmek yerine, şirket sahibi gibi koruyup kolluyorsunuz.
    Arkadaşlar 1 seneye yakın bu telefonu kullandım iyi-kotu tarafları var. Ama çıkıp bu işletim sistemini övmek androidle kıyaslamak tamamiyle romantizm.
    Adım adım anlatacağım,
    **telefon belli kriterlere göre alınır, ve herkesin telefondan herhangi bir elektronik cihazdan beklentisi farklıdır.
    **misal ben telefonu aldığımda sadece pil performansı ve geniş ekran benim için önemliydi ve bu iki kriterde şimdiye kadar hiç bir tatminsizlik vermedi
    **fakat sosyal medyayı sık kullanan, bankacılık veya iş amaçlı telefonu kullanan için tam bir fiyasko
    **kamera konusunda diğer wp cihazları bilmem ama bu telefon rezalet, samsungun alt düzey telefonları daha iyi çekim kalitesine sahip.
    **kriterlerden bahsetmiştim, telefonu alırken dediğm gibi sadece büyük ekran ve pil olayı benim için önemliydi çünkü elimde note 10.1 vardı butun diğer işlerimi ve sosyal medya vs note kullanıyordum. Ne zaman ki note'suz kaldım işte o zaman işin rengi değişti. Meğer androidin wp'un ne kadar önünde olduğunu anladım.
    **günün en az 4-5 saati telefonla geçiyor ve maalesef uygulama konusunda eksiklik olduğu için çoğu şeyde explorer kullanıyorum ve ram olayından kaynaklı herhangi bir yerde işlem yaparken başka bir şey yapıldığında misal viber açıldığında diğer sayfayı yeniliyor. Bu büyük eksiklik.
    **bu telefonun ve doğal olarak wp'un çok çok iyi olduğu iki şey var. İlki harita ve navigasyn, çok sık kullanırım ve çok kalite, diğeri klavye
    **diğer konulara gelirsek hiç bir sosyal medya uygulaması orta derecede bile değil, zaten büyük çoğunluğu resmi değil.
    Son olarak arkadaşlar fanboy olacak şekilde savunmayın urunleri para veriyorsunuz bunun için kimse sizlere bedavadan kullan bizi öv demiyor. Ben şahsi olarak wp ile olan bütün bağlarımı koparmaya karar verdim, zamanında 1000 tl verdiğme bin pişmanım. Lg g2 almadığım için keza. Artık bu işletim sisteminin hiçbir şekilde orta vadede iyi olacağını düşünmüyorum. Androidin bugünkü seviyesine gelmesi için bile en az 5 sene gerekli, ki 5 sene sonra androidin gelebileceği noktayı hayal edemiyorum.
    wp yanında androidi kötüleyen arkadaşlar için yazdım bunları. Yoksa android çok da umrumda değil.
    Bu işin en iyisini yapan bellidir, o tarafa geçeceğim ben, hep sırf fanboylar, artistler, bazen de görgüsüzler kullanıyor diye almazdım, fark kalmamış meğer.
    Herkese sabırlı forumlar.

• 925'i takasladım bir kaç güne elimde olacak inşallah.
  • McOrco kullanıcısına yanıt
    Ne Microsoft babamızın malı nede Google

O nedenle yiğidi öldürsek de hakkını yememeli.

Lumia 1320 olumlu yönleri:

Navigasyon mükemmel

Şarj 2 gün rahat gidiyor

Ekran 6 inç (Büyük olması benim için avantaj)

Olumsuz yönleri:

Market düzelir diye bekledik ama düzelmedi.

Androiddeki Whatsapp uygulaması ile WP deki Whatsapp uygulaması arasında çok fark var.

Markette aradığınız pek çok uygulama yok.

Bunun dışında bu cihaz alınır mı kullanılır mı.

Alınır tabi ki, uygun fiyata bulursanız yukarıdaki olumlu ve olumsuzluklar size göre de sorun değilse alın kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof_smartmını875

Arkadaslar ikinci el bi lumia 1320 ariyorim kac lira civarinda olursa alinir sizce ve elinde lumia 1320 olanlara doruyorum ikinci el lumia alinirmi

450 liraya kadar alabilirsin sorunsuz garantilisini
    Ben arka kapağı kırık 350ye aldım ekranı temizse
    Hoparloruu mikrofonu kanerayı kontrol edip al bir şey çıkmaz ve tavsiye ederim

• Bu aralar Blackberry Q10'umu 1320 ile takaslayasım var Ama bir türlü karar veremiyorum, daha önceden 620 kullanmıştım mağaza konusunda sıkıntılı değilim aslında ama çok kararsız kaldım..
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hocam benide yazin g2 yanina 1520 alacaktım ama bulamadim ikinci el bende 1320 aldim webde gezinirken film mesajlasma yaparken 1320 kullanıyorum g2den bu konuda daha iyi g2yi ise tek satmama nedenim clash of clans in wpye gelmemiş olması :)

• windows phone 10 son güncellemeyi yükledim telefon simsiyah hiç bişey yapamıyorum tuşlara basınca kendi kendine kapanıp açılıyor ne yapmam gerek
  • yaz aga beni de 925'ten geçtim

• Çok severek kullanıyorum.

En büyük -'si maalesef ön ve arka kameralarının çıktı olarak çamur diye tabir edilen şekilde fotoğraf sunması. Selfie bağımlılığınız varsa kesinlikle ilacınız bu telefon. Ön kamera o kadar vahim ki birkaç selfie'den sonra bir daha çekesiniz gelmiyor kesinlikle.

Çok seviyorum dedikten sonra böyle olumsuz giriş yapmam pek hoş olmadı, eh o zaman sevdiğim özelliklerinden devam edeyim hemen.

1) Aşırı derecede sağlam, telefon gülle gibi maşaallah. Nokia kalitesi ve sağlamlığına yakışır. Dikkatsizlikten ötürü yüksek mesafelerden düşürdüğüm çok oldu. Ekran koruyucusu ya da herhangi bir tarzda kılıf kullanmama karşın ekranda en ufak bir çizik bile oluşmadı. Kasada köşelerde çok hafif, ancak dikkatlı bakılınca fark edilecek türden ezilmeler var. O kadar kusur kadı kızında da olur denecek türden hasarlar yani.

2) Şarj süresi olarak sabahtan akşama kadar ne kadar yoğun kullanırsam kullanayım şarjını bitiremiyorum. Bendeki ya şarjım biter de yarı yolda kalırsam korkusunu bitirdi. Şarj aletini yanıma aldığım zamanlar aleti ben değil, şarj konusunda sıkıntı çeken arkadaşlarım kullanıyor. Bu rahatlığı sağlaması çok iyi.

3) 6 inç ekranı muhteşem. Renk ayarlarından biraz renklerin doygunluğunu arttırdım. Görüntü olarak on numara oldu. Güneş altında okunabilir çok güzel parlak ve net bir ekran. İndiriyorum gerekli PDF'leri e-book okuyucusuymuş gibi çok rahat bilgisayara-tablete gerek kalmadan okuyabiliyorum.

Dediğim gibi iyiki almışım. Çok memnunum. Kameraları saymazsak tavsiye edebilirim.

• Arkadaslar sizce bu telefonu mu almliyim yoksa 640 XL i mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fnldstntn F kullanıcısına yanıt
    Windows 10 ile gelecek üst düzey cihazlara bakın. 8gb bellek 1 gb ramli telefon alınmaz artık. Bende 720 var. Zulüm.

• WP den bıkıp sonunda telefonumu değiştirdim.

Tam bir fiyat performans ürünü:http://forum.donanimhaber.com/m_106338268/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

WP den bıkıp sonunda telefonumu değiştirdim.

Tam bir fiyat performans ürünü:http://forum.donanimhaber.com/m_106338268/tm.htm

Hayırlı olsun. Nakit problemi olmasa bende gecerdim ilk fırsatta. Fiyatı gayet güzel ama ben o fiyata 2. El S4 alırdım.

• Arkadaslar cok kısa sure kullandıgım 1320 telefonumu(garantılı) şirketın telefon vermesı yuzunden satıyorum, yanında 3 adet ekstra kılıfınıda verecegım, fabrıka cıkısı tertemız 1320 almak ısteyen p.m den irtibata gecsın
  • lumia 1320 cihazına gdr2 güncellemesi gelen var mı?

• 
Sayfa: önceki 322323324325326
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.