Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows herkes için ümitle başlayıp hüsranla tükenen bir macera oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum.

Market zamanla düzelir dedik ama ilerleme yok.

Koskoca Microsoftsun bir iki flaş uygulama üretse gerisi yavaş yavaş gelirdi.

Ümidim bir şekilde telefonlarımıza Android işletim sisteminin yüklenebilmesi.

Niyetim General Mobile Android One almak.
  • Beyler telefon çıldırdı telefon açılıyor ana menü geliyor hani açılınca loading yazar sonra her şey gelirya oraya geliyor loading... yazıp kalıyor başka hiçbir şey'e basamıyorum sadece üst menüyü aşağıya kaydırıp bildirimleri görebiliyorum ve üstteki wifi simgeleri vb yüklenmemiş ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Beyler telefon çıldırdı telefon açılıyor ana menü geliyor hani açılınca loading yazar sonra her şey gelirya oraya geliyor loading... yazıp kalıyor başka hiçbir şey'e basamıyorum sadece üst menüyü aşağıya kaydırıp bildirimleri görebiliyorum ve üstteki wifi simgeleri vb yüklenmemiş ne yapmam gerek?

Ses kısma ve güç tuşuna birlikte telefon titreyene kadar basılı tutun
  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon abimin telefondu galiba kendisi sim veya sd kartı çıkartmayı hiç denememiş şimdi çıkarttım bi menü geldi yani bir kaç şeye basabiliyorum daha sonra ordan direk uptade uyarısı geldi bende uptade yap dedim eğer olmassa dediğinizi yapacağım ilgilendiğiniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Hocam telefon abimin telefondu galiba kendisi sim veya sd kartı çıkartmayı hiç denememiş şimdi çıkarttım bi menü geldi yani bir kaç şeye basabiliyorum daha sonra ordan direk uptade uyarısı geldi bende uptade yap dedim eğer olmassa dediğinizi yapacağım ilgilendiğiniz için teşekkürler

Verdiğim işlem telefonu yeniden başlatır yani soft reset
    Telefon benim olsa direk soft veya hard atıp telefonu azer bülbülü gibi titreticem ama işte abimin bakalım şimdi son aşamasına geldi uptade'in.
    Sıkıntı belli oldu sd'de bir şey var normal çalışıyor uptade'den sonra ama sd yi takınca sıkıntı.
  • Yahu bazi arkadaslar amma sacmalamis. Yasiniz kac sizin ?

Yahu suan yuzlerce kisilik yazilim ekibi sistemi gelistirmek icin ugrasiyor , ayni zamanda uygulama magazadaki uygulamalarda her gecen gun guncelleme aliyor. Ama buradaki bir kac vasifsiz ergen kullanici evinde oturmus altinda pijamasiyla gecmis bilgisayar basina yok windows phone a android guncellemesi gelebilirmis , yok wp husranmis , yok magaza gelismiyomus , yok wp de gelecek yokmus. Microsoft gibi bir isletim sistemi lideri firma telefon icin sistem gelistiremeyecek ve android kullanacak oylemi? Guldurmeyin yahu. Dunya capindaki tum yazilim uzmanlari wp ye uygulama gelistirmek yada guncelleme vermek icin ugrasiyor bosunami? Microsoftun ekibini soylemiyorum bile, siz kaliteli bir uygulama yada oyun gelistirmek nedir biliyormusunuz? Cekirdek citlamaya benzemez. Bu isler oyle ha deyince olacak seyler degil. Biraz zaman yahu biraz sabredin simdiye kadar sabrettik ve guzel gelismeler oldu , simdi son viraja girildi az daha bekleyin gorun.

• barocker kullanıcısına yanıt
    Yav hadi be sende bekliycekmişiz cihazın nerdeyse garantisi doldu neyi bekliycekmişiz mayısta gelecek denilip yalan olan güncellemeyi.hayır güncelleme gelince telefon uçacak kaçacak sanki markette üç tane uygulama varken.
    Bi de burda adet olmuş hoşuna gitmeyen yorum yazana yok liseli ergen yok göbekli Sergen neden bahsediyorsun kardeşim ergen belli ki sensin ki daha görüş beyan eden insana neden saygı duymak gerektiğini bilmiyorsun.
    Ergen dediğin bir adam mesela ben 42 yaşında türkcell tim mağaza Müdürlüğü yapmış biriyim de bakalım sen kaç yaşındasın.
    Hayır çok meraklısı isen lumianın mağazada aylardır yatan stokları sana yönlendirteyim operatör denetiminde soruluyor diye operatör bayilerinde yer işgal etmekten başka fonksiyonu kalmamış kutuları yıpranmış ürünleri yanında soketi yüzünden parça beklemekten haziran başından beri servisten gelmeyen benim 1320 ile beraber.
    Teknoloji ve ekonomi sitelerinde Microsoft, Nokia'nın alımında harcadığı on milyar doları bilançosu tamamen zarar yazmak üzere diye sayfalarca yazarken lumia almayan bütün dünyadaki tüketiciler sersem bir sen bilinçlisin demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem73 -- 3 Temmuz 2015; 8:09:47 >

• Lumia series camera and the application of the system is its biggest characteristic.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem73

Yav hadi be sende bekliycekmişiz cihazın nerdeyse garantisi doldu neyi bekliycekmişiz mayısta gelecek denilip yalan olan güncellemeyi.hayır güncelleme gelince telefon uçacak kaçacak sanki markette üç tane uygulama varken.
    Bi de burda adet olmuş hoşuna gitmeyen yorum yazana yok liseli ergen yok göbekli Sergen neden bahsediyorsun kardeşim ergen belli ki sensin ki daha görüş beyan eden insana neden saygı duymak gerektiğini bilmiyorsun.
    Ergen dediğin bir adam mesela ben 42 yaşında türkcell tim mağaza Müdürlüğü yapmış biriyim de bakalım sen kaç yaşındasın.
    Hayır çok meraklısı isen lumianın mağazada aylardır yatan stokları sana yönlendirteyim operatör denetiminde soruluyor diye operatör bayilerinde yer işgal etmekten başka fonksiyonu kalmamış kutuları yıpranmış ürünleri yanında soketi yüzünden parça beklemekten haziran başından beri servisten gelmeyen benim 1320 ile beraber.
    Teknoloji ve ekonomi sitelerinde Microsoft, Nokia'nın alımında harcadığı on milyar doları bilançosu tamamen zarar yazmak üzere diye sayfalarca yazarken lumia almayan bütün dünyadaki tüketiciler sersem bir sen bilinçlisin demek ki.

Neyine yetmiyo wp , mudur olmussun ama sana sunu soyliyim , mudurlerde dahil o timlerdeki ve teknoloji magazalarindaki kimse hicbisey bilmiyor. Neden biliyomusun cunku vizyon yok. Sifirsiniz. Bak wp nereden nereye geldi. Siz bu isleri basit saniyosunuz. Bunlar uzun vadeli olaylar. Ama bizim millet 2 gunde koseyi doneyim mantiginda oldugu icin batakliktan cikamiyoruz , bak senin deponda kalan telefonlari satamadigina dert yanmandan belli. Sen yap o zaman isletim sistemini gorelim demezlermi adama, anca baskasinin yaptigina camur atip , kendisi hic bisey uretemez bir ulke olduk. Anca ithal eder satariz sonrada kendimizi isi biliyor sanariz. Sen otur bi isletim sistemi yap bakayim. Suan wp nin nesi eksik yahu , telefon ucsun kacsin istiyosunuz heralde. Yillarca o yok bu yok dediniz simdi hersey tamamlanmaya basladi ve ne diyeceginizi bilmiyorsunuz , satislara takmissiniz. Microsoftun tum dunya pazarinda buyudugunu biliyor olmaniz lazim. Ama iste dunyayi takip eden kim , siz vizyonsuz ve uretimdem uzak bir toplumun parcasi olarak depoda telefon kaldi diye kaliteli bir isletim sistemini kotuleyecek kadar vizyon sahibisiniz. Dunyada deposunda telefon kalan falan yok , suan 930 1520 bir yerlerde kaldimi? Turkcell timmis bide bunla övünuyosun. Hey gidi ya insanlara nasil daha fazla fatura odetirizde koseyi donerizden baska bisey bisey bilmeyen bir firmadan , dunyaya teknoloji ureten bir firmaya seslenmek abesle istigal degilde nedir? Birakin adamlar yapsin siz de tarifeye ek telefon satin hocam karismayin bu islere en iyisi. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Yahu bazi arkadaslar amma sacmalamis. Yasiniz kac sizin ?

Yahu suan yuzlerce kisilik yazilim ekibi sistemi gelistirmek icin ugrasiyor , ayni zamanda uygulama magazadaki uygulamalarda her gecen gun guncelleme aliyor. Ama buradaki bir kac vasifsiz ergen kullanici evinde oturmus altinda pijamasiyla gecmis bilgisayar basina yok windows phone a android guncellemesi gelebilirmis , yok wp husranmis , yok magaza gelismiyomus , yok wp de gelecek yokmus. Microsoft gibi bir isletim sistemi lideri firma telefon icin sistem gelistiremeyecek ve android kullanacak oylemi? Guldurmeyin yahu. Dunya capindaki tum yazilim uzmanlari wp ye uygulama gelistirmek yada guncelleme vermek icin ugrasiyor bosunami? Microsoftun ekibini soylemiyorum bile, siz kaliteli bir uygulama yada oyun gelistirmek nedir biliyormusunuz? Cekirdek citlamaya benzemez. Bu isler oyle ha deyince olacak seyler degil. Biraz zaman yahu biraz sabredin simdiye kadar sabrettik ve guzel gelismeler oldu , simdi son viraja girildi az daha bekleyin gorun.

Yaşımız 45...

Şuan yüzlerce kişilik yazılım ekibi sistemi geliştirmek ile uğraşıyor yazmışsınız, geliştirmeye devam etsinler.

Matriks Mobile kullanmam lazım ama İosda var Androidde var Windows markette yok kullanamıyorum.

Ata Yatırımın mobil uygulamasını kullanmam lazım ama İosda var Androidde var Windows markette yok kullanamıyorum.

Vakıfbankın mobil uygulamasını kullanmam lazım ama İosda var Androidde var Windows markette yok kullanamıyorum.

Sabrettik bekledik değişen bir şey yok.

Oyun moyun demişsiniz oyunla işim olmaz, oynayan oynasın.

Biz diyoruz ki Windows Windows Mobile işletim sisteminden vazgeçiyor, siz diyorsunuz yok öyle bir şey.

Nereye kadar kafamızı kuma gömeceğiz.

Telefonumuz Windows Mobile diye körü körüne bu işletim sistemini savunmanın bir mantığı var mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_107516178/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_107435865/tm.htm

Ben şahsen ümidi kestim...

Beklemek isteyen beklemeye devam etsin...

• Microsoft W10 için en büyük yenilik olarak tek platform ve tek market olacağını açıklamışken, android ve ios uygulamalarını direk olarak W10 platformuna port edecek bir altyapı geliştirdiği bizzat MS tarafından açıklanmışken, Microsoft WP işini bırakıyor iddiasına bu kadar inanmak mantıksız.

Kaldı ki Microsoft WP8 ile oldukça büyük başarı yakaladı, evet satışlar halen çok düşük ve rakiplerinin çok gerisinde ama WP7 platformuna göre büyük ilerleme var. Ve esas koz WP10 ile gelecek. Bunlar ortadayken yine pazar payı düşük diye WP'dan vazgeçileceğine inanmak mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 3 Temmuz 2015; 10:39:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Yaşımız 45...

Şuan yüzlerce kişilik yazılım ekibi sistemi geliştirmek ile uğraşıyor yazmışsınız, geliştirmeye devam etsinler.

Matriks Mobile kullanmam lazım ama İosda var Androidde var Windows markette yok kullanamıyorum.

Ata Yatırımın mobil uygulamasını kullanmam lazım ama İosda var Androidde var Windows markette yok kullanamıyorum.

Vakıfbankın mobil uygulamasını kullanmam lazım ama İosda var Androidde var Windows markette yok kullanamıyorum.

Biz diyoruz ki Windows Windows Mobile işletim sisteminden vazgeçiyor, siz diyorsunuz yok öyle bir şey.

Telefonumuz Windows Mobile diye körü körüne bu işletim sistemini savunmanın bir mantığı var mı ?

hocam sizin kullandığınız uygulamalar wp de yoksa bu işletim sisteminin suçu değildir. ayrıca o linkleri niye verdiniz bilmiyorum ama eğer kaynak olarak verdiyseniz vah vah diyorum. ingilizceniz varsa dünyadaki haberleri ve forumları takip edin ve haberleri hiçbir karalama provakasyonu içermeden en yalın haliyle öğrenin derim. bu haberlerin aslı astarı yok , wp pazar payını büyütüyor. tek ekosistem üzerinde çalışıyorlar . continuum özelliği devrim niteliği taşıyacak. ki benim beklentim çok büyük değil şu haliyle bile gayet güzel bir işletim sistemi. sadece mağazanın dahada gelişmesi lazım onunda wp ile alakası yok. uygulama geliştiricilerin sorunu. vakıfbank sizi önemsemiyorsa ve uygulama geliştirmiyorsa tepkinizi onlara gösterin.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Ve esas koz WP10 ile gelecek.

Valla 2-3 aydır WP10 deneme sürümünü kullanıyorum sorunlar hala devam ediyor.

MP4 dosyası gönderemiyorsunuz mesela.

Benim Lumia 1320 almamın en büyük nedeni ücretsiz ve sesli navigasyon programıdır.

WP işletim sistemi çöp.

WP10 da gelse birşey olacağı yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Yaşımız 45...

hocam sizin kullandığınız uygulamalar wp de yoksa bu işletim sisteminin suçu değildir.

Benim suçum mu ?

Haklısın güzel kardeşim, haklısın...

Sende kendine göre haklısın...

• Deneme sürümü üzerinden yorum yapmayı doğru bulmuyorum. O sürümde çok ciddi eksiklikler var ve üzerinden değerlendirme yapılacak bir sürüm değil. Çöp vb kelimelerle tartışacaksanız zaten tartışmanın da anlamı yok, ya da tartışacağınız kişi ben değilim.

Gecikme konusu sıkıntı ama işletim sistemi gibi büyük projelerde gecikmeler her zaman oluyor. Daha önce kullandığım Atrix için dandik JB güncellemesini önce Motorola, sonra da Motorola'yı satın alan Google aylarca geciktirdiler. Google sağolsun en sonunda vazgeçtiğini açıkladı ve tüm Atrix kullanıcılarını ortada bıraktı.

Ben WP8.1'den çok memnunum, eksikleri yok değil ama hızı ve stabilitesi nedeniyle android'e bir daha dönmeyi düşünmüyorum. Belki IOS platformuna geçerim ama bir telefona maddi durumum elverdiği halde 2.000'li rakamlar vermeyi abesle iştigal gördüğüm için o da uzak ihtimal. Uygulama konusundaki eksikler ise her kullanıcıyı etkilemiyor, ben 100'e yakın uygulama kullanıyorum ve arayıp da bulamadığım bir uygulama olmadı, olsa da beni platformdan soğutacak uygulamalar değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 3 Temmuz 2015; 10:46:25 >

• Şimdi telefonu elime aldım Runtastic uygulaması ile ilgilenmeniz gerekiyor diyor.

Güncellemeye çalışıyorum hata veriyor.

Bir kaç ay önce yine böyle olmuştu uygulamayı kaldırmıştım.

Mecbur şimdi yine kaldırıcaz.

Birde ekranda mail adresleri ile ilgili bir uyarı var ama girip bakıyorum uyarıyı ne için verdi problem nerede anlaşılmıyor.

Bir türlü ne için uyarı verdiğini anlayamadım her şey normal görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.