Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.867
Cevap
52
Favori
241.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1320 sinin ekranı kırılıp yaptıran var mı ? Ön cam panel değişmiyormuş internette okuduklarımdan anladığım kadarıyla. 400 tl ye yakın ücreti var. Daha ucuz yollardan değişim yapılabilir mi telefoncularda ?
  • Arkadaşlar Lumia Denim yüklü 1320'me aleti ilk aldığımda yüklü olan Lumia Black'i kurabilir miyim tekrar ?
  • Lumia 640 ve 640 xl satışa sunulmuş.

http://www.hepsiburada.com/microsoft-lumia-640-xl-p-TELCEPMICLUM640-S

http://www.hizlial.com/microsoft-lumia-640-xl-beyaz/10738500

Çift hatlı olanı yani Lumia 640 XL LTE modeline denk gelen oldu mu.

Çift hatlı olanı arıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Lumia 640 ve 640 xl satışa sunulmuş.

http://www.hepsiburada.com/microsoft-lumia-640-xl-p-TELCEPMICLUM640-S

http://www.hizlial.com/microsoft-lumia-640-xl-beyaz/10738500

Çift hatlı olanı yani Lumia 640 XL LTE modeline denk gelen oldu mu.

Çift hatlı olanı arıyorum.

Çift hatlı Lumialar resmi olarak Türkiyede satışa çıkmıyor. Yurtdışı cihazlar bulabilirsiniz.

• Çift Hatlı telefon zaten problem yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem73 C kullanıcısına yanıt
    Problem yapsa üretilmezdi...

Bu doğru bir mantık değil...
  • Geçen sene bu dönemlerde hepsiburadadan 999 liraya aldığım çok temiz kullanılmış, arızasız, çiziksiz, lekesiz sarı L1320 satılıktır. Ankara içi elden verebilirim. Fiyatı 500 tl.

• Ardakaşlar,

Benimde kasım 2014 ayında almış olduğum garantili kutulu tertemiz lumia 1320 siyah ve yanında orjinal turuncu arka kapak hediyeli 500 TL olarak konya merkezde elden verebilirim. 7 aylık cihazdır.
  • millet satıyor 640 xl alacak herhalde geç kaldınız ucuza gidecek tetelefonlar ben aldım 640 xl telefon harika hele ağırlığı 1320 nin taşıyarak amelelik yapmışız bu zana kadar
  • Ben de satıcam da windows tan ümidi kestiğim için.

• merhaba arkadaşlar piranha grande kullanıyorum lumia 1320 ile takas etmek istiyorum tavsiye eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur6600 -- 28 Haziran 2015; 1:43:29 >
  • Son güncellemeden sonra şarjım dayanmamaya başladı. Gece telefon %50-%60'larda iken, hiç kullanılmamasına rağmen sabaha şarjı bitmiş ve telefon kapanmış oluyor.

Ne yapabiliriz?
    Eski sürüme dönüş yapmak mevcut mu?
  • Arkadaşlar ben telefonumu 8.1 e yükseltemedim yardımcı olurmusunuz tsk

• arkadaşlar hafıza kartı almayı düşünüyorum hangi markayı tavsiye edersiniz. önceki gönderilerde bir markayı desteklemediğini okumuştum böyle bir sorun yaşamak istemiyorum bilgilendirir misiniz
  • Aylardır 600 e düşmesini bekliyorum direk alacağım birkaç aya inşallah düşecek
  • 8.1 denim güncellemesi kesin olarak geldi mi ? Geldiyse ota dan nasıl kuracağım güncelleme görünmüyor.
  • ugur6600 kullanıcısına yanıt
    Geldi normal wifiden güncelleyebiliyor olmanız lazım

• güncelleme indirildi ama açılamadı diyo 8018830F hatası alıyorum bölgeyi dili ingilizce yaptım denedim yine olmadı yardımcı olursanız sevinirim ?
  • Microsoftun Windows Mobile ile uğraşmayı bırakacağını Google ile anlaşarak telefonlarında Android işletim sistemine geçeceğine dair duyumlar var.

Böyle bir şey olursa 2 şık var.

1- Ya elimizdeki cihazların son güncellemeleri olur bir daha güncelleme alamayız. Cihazlar çöp olur.

2- Yada Windows bir güncelleme ile Windows Mobile yüklü cihazlara Android işletim sistemi yüklenmesini sağlar.

İkincisi olursa çok iyi olur.

Elimizdeki cihazlarda değerlenir.
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Windows herkes için ümitle başlayıp hüsranla tükenen bir macera oldu.

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.