Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet2661

Merhaba arkadaşlar. Birkaç gündür w10u test etme imkanı buldum. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Öncellikle işletim sisteminin telefonlarda farklı tepkiler vereceğini hatırlatarak başlamak istiyorum: *cyan sürümden itibaren herhangi bir sıfırlama işlemi yapmadan w10 a kadar güncelleme yapılmıştır.* önceki ayarlar alındığından sim kart ve sd kartı okumada problem yaşanmamıştır. Herhangi bir bilgi olmamasına rağmen tahminimce build 5001 (tp 2) şeklinde yüklenmiştir. Hücresel veri aç kapa ve uçak modu çalışmaktadır. *kısaca eksikliklere değinecek olursak bildirim menüsüne hücresel veri kısayolu atamamaktadır. Menülerde çeviri eksikliği vardır. Ayarlarda bazı menülere tıklatıldığı halde giriş yapılamamaktadır. *pil tasarruf modu çalışmamaktadır *geri ok tuşuyla arka planda çalışan uygulamalar tam kapatılamamaktır. 1 uygulama açık kalmaktadır.* ekran kilidi gelmeden önce ışık azaldığında işleme devam edilmesi halinde ekran kısık ışıkla çalışmaktadır. *çok rahatsız edici olmamakla birlikte ufak tefek atmalar ve kilitlenmeler yaşanmaktadır.* klavyede bazen enter tuşuna basıldığında uygulamadan atmaktadır. *ısınma sorunu fazla yaşanmamaktadır.*batarya tuketiminde biraz artış vardır. W10 a geçtikten sonra kayıtlı wifi ağları silinmektedir. Şu anda vaktim kısıtlı olduğu için burada noktalıyorum. Mesajı guncellemeye devam edeceğim.

menülerdeki yazı fontu çok ufaktı birde sanırım eksklik olarak

• cingibi kullanıcısına yanıt
    Menülerde bir yerde yazıların büyütülmesi küçültülmesi vardı ama neredeydi tam hatırlamıyorum.
  • cingibi kullanıcısına yanıt
    Ayarlar,erişim kolaylığı menüsünden ayarlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinekli Bakkal kullanıcısına yanıt
    Sanırım bu telefonun şarj edilememe problemi kronik bir kez servise gönderdim şu an tekrar başgöstermiş durumda servisten geleli bir ay olmadı

• Selam arkadaşlar. 1320 sini kutulu faturalı Htc 8x ile takaslamak isteyen var mı? Üste iki taraf içinde makul bir ücretle anlaşırız. 100-150 arası verebilirim.

• 8stream uygulamasına girebilen var mı? Ana ekrana atıyor sürekli. Tekrar kurdum ama aynı sorun var.

Edit: Sd karttan telefona aldım uygulamayı. Hala aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 30 Nisan 2015; 12:27:14 >
  • ARKADAŞLAR ELİMDE LG OPTİMUS G TELEFON VAR..YILLARDIR ANDROİD KULLANIYORUM..WİNDOWS KULLANMAK İSTİYORUM TAKAS YAPMAK İSTEYEN OLURSA BANA YAZABİLİRLER..İLAN LİNKİM BUDUR http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-lg-optimis-g-32-gb-emsalleriyle-takas-208836844/detay/
  • Nokia 1320 8.1 surumu var arama birlestirme calismiyor sebebini bilen varmi acaba iki cagriyi birlestiremiyorum ?

• Üstad kendine bu işkence niye?

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Servisi iyi de telefon hakikaten kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: cem73

Üstad kendine bu işkence niye?

Neyden bahsettiğini anlamadım.

• Google yerine bing ısrarınız için sarfettiğim bir cümleydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem73

Google yerine bing ısrarınız için sarfettiğim bir cümleydi.

aynı gün güncelleme geldi, genel bir sorunmuş uygulamadan kaynaklı. Google lık bir durum değildi. O yüzden burada da yaşayanlar varsa sıkıntı uygulamadandır diye kanaat getirebileyim diye sorma gereği duydum. İşkence falan yok.

• arkadaşlar telefon ile ilgili şöyle bir sıkıntı geldi başıma, konuşurken görüşme birden sonlandı. telefon 1 diş çekiyormuş gibi görünüyor ama karşı taraf beni tekrar aradığında ulaşamamış. akşamda telefonun bir diş çektiğini gördüm. başka telefondan kendimi aradığımda ulaşılamıyor diyordu. ben arama yapmaya çalışınca şebeke tekrar geldi. bu durum başına gelen var mı acaba?
  • Arkadaşlar Lumia925 var elimde ama çok beğenmedim 1320 veya 735le takas duşunjyorum sizce lumia 1320 nasıl pil olarak vs vs?

• quote:

Orijinalden alıntı: osmantemiz01

Arkadaşlar Lumia925 var elimde ama çok beğenmedim 1320 veya 735le takas duşunjyorum sizce lumia 1320 nasıl pil olarak vs vs?

Hocam ben 1 ay önce falan aldım cihazı. Pil performansına laf yok. 2 gün zorlanmadan çıkarıyorum o da sürekli whatsapp vs kullanıyorum. Sık internet dolaşımı ve arada belli başlı oyunlar. Önceki tel gm discovery idi. Onda bu saydıklarımın yarısı ile pil gün ortasında kendini kaybediyordu.

İlk başlarda büyük tel kullanmadıysan eline büyük ve ağır gelebilir. Zamanla alışıyorsun.
    Ekran süper bişey değil ama çok da kötü değil. Işık güneşte bile yeterli ama biraz piksel seçiliyor.

Eksik olarak gördüğüm tek ve aslında en büyük eksiği ses seviyesi inanılmaz kötü. Hem ahize hem dış hoparlör. Öyle ki sokakta biraz gürültü altında telefon görüşmesi yapmak neredeyse imkansız. Biraz üst model lumialardaki ses kalitesi maalesef çok uzakta. Bilginiz olsun.

• Ciddiyetsiz kullanıcısına yanıt
    Ustam anneme almıştım bi 7-8 ay kadar önce pek inceleme imkanım olmadı 1320yi ama anneme 3 gün gittiğini hatırlıyorum şarjı muazzam benim korkum kamera aşırı fotoğraf çekmek ama çektiğimde güzel olsun isterim o yüzden bilmiyorum 1320 biraz uzak gibi ama değerlendirme arasına koydum ben 1320yi beni cezbeden ekranın boyutu ve parlaklık seviyesi bilmiyorum 640xl bekleyeceğim herhalde ben ya çok kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: osmantemiz01

Ustam anneme almıştım bi 7-8 ay kadar önce pek inceleme imkanım olmadı 1320yi ama anneme 3 gün gittiğini hatırlıyorum şarjı muazzam benim korkum kamera aşırı fotoğraf çekmek ama çektiğimde güzel olsun isterim o yüzden bilmiyorum 1320 biraz uzak gibi ama değerlendirme arasına koydum ben 1320yi beni cezbeden ekranın boyutu ve parlaklık seviyesi bilmiyorum 640xl bekleyeceğim herhalde ben ya çok kararsızım

derdin kamera ise söylemeye bile gerek yok. uzak dur. çöp piksel kamerası var. gündüz günü kurtarır ama bu çağda rezil kamerası. bu telefon 2 sebeple alınır. ekran ve pil. gerisi çok da iyi değil çünkü.
  • Ciddiyetsiz kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle annemin telefona baktım sabah kamera bitik ya şarj performansı muazzam ama bilmiyorum 640xl çıksın bir o zaman daha iyi bir seçenek olabilir karşıma 640xl

• 1 sene kullandım 1320 cihazımı sonra 700 tl gibi güzel bir fiyata sattım,gittim htc desire 820 aldım,almayın android aldırtmayın lanet olsun nerde benım wındowsum
  • 
Sayfa: önceki 317318319320321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.