Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ebu flood manyagı yapmışsın sayfayı ard arda yazmak yerine sayfadaki ilk mesajı duzenleseniz

Geliştirici değilseniz telefonları yıpratmaya deymez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

• Beyler arama motoru olarak Google a inat bing kullanıyorum mobil ve pc de. Google da arama sonuçlarını son bir saat, ay, yıl diye filtreleyebiliyoruz ama bing de o ayarı göremedim. Normal hali mi böyle?

• Selam arkadaşlar. 1320 alma arifesindeyim. Satan arkadaş tamir olmuş olabileceğinden bahsetti. Security seal tarzı birşey varmıdır bu 1320lerde? İmeiden garanti kontrolu yapılabiliyor mu?

• madlive kullanıcısına yanıt
    Ne kadar fiyat söyledi? 500 u gecmiyodur umarım.

• 1 yıl daha garantisi devam eden HTC 8x ile kafa kafaya takas edeceğiz eğer olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madlive

1 yıl daha garantisi devam eden HTC 8x ile kafa kafaya takas edeceğiz eğer olursa.

8X'den 1320'ye geçmiş birisi olarak hiç tavsiye etmem.

8X kaliteli telefon, kamerası iyi, ekranı ve kasası iyi... Ama destek olmayınca hiç bir işe yaramıyor... Her şeyden önce psikolojik olarak güncellemeleri çok geç alması rahatsızlık verici. Ayrıca bir sms/arama engelleyici aradım, bulamadım. Nokia'larda yüklü geliyor. Eğer bu durumlar değişmediyse kesinlikle tavsiye etmem. Performans olarak da 1320 daha iyi, bunu da belirtiyim. 6" ekrandan sonra 4.3" ekrana alışmak da zor olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 20 Nisan 2015; 7:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

1 yıl daha garantisi devam eden HTC 8x ile kafa kafaya takas edeceğiz eğer olursa.

8X kaliteli telefon, kamerası iyi, ekranı ve kasası iyi... Ama destek olmayınca hiç bir işe yaramıyor... Her şeyden önce psikolojik olarak güncellemeleri çok geç alması rahatsızlık verici. Ayrıca bir sms/arama engelleyici aradım, bulamadım. Nokia'larda yüklü geliyor. Eğer bu durumlar değişmediyse kesinlikle tavsiye etmem. Performans olarak da 1320 daha iyi, bunu da belirtiyim. 6" ekrandan sonra 4.3" ekrana alışmak da zor olur.

Önerilerini dikkate alacağım. 1520 kullanıyorum ben 8x in ön kamerası 1520 nin yanında compact makina gibi maşallah. 1320 yi şarj olayı için alalım dedik.
    Lakin gittiği yere kadar 8x le devam diyelim o zaman.
    Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Önerilerini dikkate alacağım. 1520 kullanıyorum ben 8x in ön kamerası 1520 nin yanında compact makina gibi maşallah. 1320 yi şarj olayı için alalım dedik.
    Lakin gittiği yere kadar 8x le devam diyelim o zaman.
    Teşekkürler.

Ben 1320'den 8X'e geçeceksin zannettim; o yüzden "tavsiye etmem" dedim. 8X'den 1320'ye geçilir, çok da memnun kalırsın. En çok memnun kalacağın özelliklerden birisi de şarj süresi olur... Sadece kamera üzer.

• arkadaşlar bişey sormak istiyorum. bazen bana bu mesajda medya içeriği vardır şeklinde mesaj geliyor. tıklıyorum ama hiçbirşey olmuyor. bunun bi yolu yöntemi varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Ebay'de şu ürünü beğendim arkadaşlar. Daha önce kullananveya bilen birisi var mıdır?

http://www.ebay.com/itm/Black-Red-Tough-Rugged-Stand-Hybrid-Hard-Cover-Case-For-Nokia-Lumia-1320/400732631946?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111001%26algo%3DREC.SEED%26ao%3D1%26asc%3D20131017132637%26meid%3D26517165b3d748dd8666df357e300678%26pid%3D100033%26rk%3D1%26rkt%3D1%26mehot%3Dpp%26sd%3D400732631946

ürünü bende netten gördüm çok hoş görünüyor ancak bunu kullandığımızda telefonun kalınlığı ve ağırlığının çok fazla olacağının düşünüyorum..

• Dokun ayarlar kısmında titreşim kapatma seçeneği gelmedi en güncel sürümü de yükledim telefona. Girmeden windows tuşları diyor ama girince o ayar yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Dokun ayarlar kısmında titreşim kapatma seçeneği gelmedi en güncel sürümü de yükledim telefona. Girmeden windows tuşları diyor ama girince o ayar yok.

Ekstralar kısmında olması,lazım hocam. Ben de sıkıntısız çalışıyor o kısım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Darn1907

quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Dokun ayarlar kısmında titreşim kapatma seçeneği gelmedi en güncel sürümü de yükledim telefona. Girmeden windows tuşları diyor ama girince o ayar yok.

Ekstralar kısmında olması,lazım hocam. Ben de sıkıntısız çalışıyor o kısım.

Dokun da uygulama gibi güncelleme istiyormuş. Güncelledim ayar geldi. İlginç bir sistem bu windows phone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s0ft -- 24 Nisan 2015; 9:58:11 >
  • Görüşmede çok az çıkıyor telefonun sesi, karşı tarafı duymak zor. Sesi sonda ama başka bir ayarı mı var bunun?
  • Arkadaşlar merhaba ben htc 8x kullanıyorum ve bu telefonun pili beni deli ediyor 3.5 4 saat kullanıyorum bitiyor kamerasından çok memnunum ama sizce geçilir mi 1320 ye kamerasın çok mu kotu asus tabletimin kamerası da kotu on ama ekran büyük olduğu için fotoğrafı yan çekip bir yerde paylaştığınızda ya da arkadaşınıza attığınızda görüntünu sıkışıyor ve çokda kotu görünmüyor şarjı ne kadar gidiyor ve on kamerayla iki uç fotoğraf paylaşabilecek var mı

• Merhabalar benim telefon şarj olurken sıkıntı çıkardı olmuyor yani kabloyu çektiğimde şarj oluyor temassızlığı var servise mi yollamak lazım bildiğim kadarıyla kablosuz şarj ozelliğide yok :(

• quote:

Orijinalden alıntı: iremrus

Merhabalar benim telefon şarj olurken sıkıntı çıkardı olmuyor yani kabloyu çektiğimde şarj oluyor temassızlığı var servise mi yollamak lazım bildiğim kadarıyla kablosuz şarj ozelliğide yok :(

Servise yollayın.
  • Merhaba arkadaşlar. Birkaç gündür w10u test etme imkanı buldum. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Öncellikle işletim sisteminin telefonlarda farklı tepkiler vereceğini hatırlatarak başlamak istiyorum:
    *cyan sürümden itibaren herhangi bir sıfırlama işlemi yapmadan w10 a kadar güncelleme yapılmıştır.
    * önceki ayarlar alındığından sim kart ve sd kartı okumada problem yaşanmamıştır. Herhangi bir bilgi olmamasına rağmen tahminimce (tp 2) şeklinde yüklenmiştir. Hücresel veri aç kapa ve uçak modu çalışmaktadır.
    *kısaca eksikliklere değinecek olursak bildirim menüsüne hücresel veri kısayolu atamamaktadır. Menülerde çeviri eksikliği vardır. Ayarlarda bazı menülere tıklatıldığı halde giriş yapılamamaktadır.
    *pil tasarruf modu çalışmamaktadır.
    *geri ok tuşuyla arka planda çalışan uygulamalar tam kapatılamamaktır. 1 uygulama açık kalmaktadır.
    * ekran kilidi gelmeden önce ışık azaldığında işleme devam edilmesi halinde ekran kısık ışıkla çalışmaktadır.
    *çok rahatsız edici olmamakla birlikte ufak tefek atmalar ve kilitlenmeler yaşanmaktadır.
    * klavyede bazen enter tuşuna basıldığında uygulamadan atmaktadır.
    *ısınma sorunu fazla yaşanmamaktadır.
    *batarya tuketiminde biraz artış vardır. W10 a geçtikten sonra kayıtlı wifi ağları silinmektedir.

ek1:
    *müzikteyken çağrı gelirse donma yapmaktadır.
    * tüm ofis programları güncelleme aldıktan sonra silinmektedir.
    *başlangıç ekranına dönerken işlem uzun sürerse cihaz kilitlenmektedir. (bugün başıma geldi)
    *windows insider uygulaması sd karta kurulmuş ise kart çıktığı anda cihaz güncelleme alamamaktadır.
    *telefonun takvimi kullanım dışı kalmıştır. outlook takvim çalışmaktadır.
    *çalar saat alarmının kapanmasında bazen problem olmaktadır.
    *yeni tarayıcı "spartan" kullanım sırasında çökme, uygulamadan atma yapmaktadır.
    *youtube videoları oynatılırken videolarda ufak tefek bozulmalar yaşanmaktadır. özellikle internet paketi kullananlar için hq, seçeneğini kapamaya izin vermeden videoları oynatmaya başlamaktadır. (bugün son 160 küsür mb'tımı yediği için bakiyem -6tl'ye düştü.)
    *wifi şifresini parolayı göster seçeneği işaretli değil ise yanlış olarak algılayıp bağlantıya izin vermemektedir. cihazı yeniden başlatma durumunda wifi de otomatik olarak açılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2661 -- 27 Nisan 2015; 19:05:41 >

• mehmet2661 kullanıcısına yanıt
    Benim karşılaştığım sorunlarda hemen hemen aynı.

Güzel tespitler yapmışsınız, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.