Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.868
Cevap
52
Favori
241.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 1320'yi aldığımda abim de tesadüfen 1320 siparişi vermiş, telefon 850 lira idi. Ertesi gün o vazgeçti, gitti 1150 liraya Galaxy S4 aldı.

Geçen haftasonu kızları babaannelerine bıraktık, orada birlikteydik. Telefon günde ortalama 3-4 kez kilitleniyor, uygulama kaynaklı ısınma problemleri var ve her gün en az 1 kere restart atıyorum diyor. Bunların yanında yukarıda bahsedilen sorunlar o kadar ufak sorunlar ki... Büyük kızıma 4 çekirdek işlemcili, 1 gb ram'li Hisense marka tablet aldım, oldukça da kaliteli bir tablet. Aynı anda 30-40 eposta gelirse cihaz kilitleniyor, bir kaç dakika kendine gelemiyor. Menü ve diğer uygulamalardaki takılmaları saymıyorum bile. Ofiste wifi ile uygulamaları güncelletiyorum, saatler sürüyor ve defalarca güncellemeler kendi kendine duruyor, güncellemeleri kapatıp tekrar başlatıyorum... Bu sorunlar yanında yine WP'da yaşadığım sorunlar devede kulak kalıyor.

Bu arada Denim güncellemesinden ben de memnun değilim. Denim ile birlikte bazı uygulamalarda kapanma problemi başladı ve genel olarak da bir yavaşlama var. Özellikle video uygulamaları eskisine göre daha yavaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 3 Temmuz 2015; 11:03:10 >

• hsenx kullanıcısına yanıt
    Almayı düşünüyorsanız Lumia 640 yada Lumia 640 XL modellerine bir göz atmanızda fayda var.
  • Yaz beni lumia 1320 siyah daha şubat ayı aldım çok memnunum.
  • Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübüne benim adımıda eklerseniz sevinirim bende cihazdan çok memmunum ayrıca denim güncellemesini preview developer ile yaptım. :)
  • Lumia 1320 kutusu ve kulaklığı satan var mı sadece kutu da olur .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 cihazımın 3 diş wifi çektiği yerde bunun tek dişi zor çekmedi normal mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Turk

S3 cihazımın 3 diş wifi çektiği yerde bunun tek dişi zor çekmedi normal mi ?

Normal değil, S3 ile kıyaslamadım ama genel olarak wifi çekim gücü çok yüksek bir telefon...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 7 Temmuz 2015; 8:28:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Turk

S3 cihazımın 3 diş wifi çektiği yerde bunun tek dişi zor çekmedi normal mi ?

Normal değil, S3 ile kıyaslamadım ama genel olarak wifi çekim gücü çok yüksek bir telefon...

bana da öyle geldi bir sorun var cihazda ama anlayamadım hayırlısı bakalım
    yazılımdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum cyan yüklüydü denim güncelledim yine aynı
    sadece gösterge bozuk desem yine iyi ama değil bazen kopuyor evin içindeyim alt tarafı
  • Servisten telefon gelemedi şarj board unu temin edemediler.
    Bu sayede isabet oldu telefonun ücretini iade almaya imkan doğdu Kurtulmuş olacağım bu telefondan

• 220577433 sahibinden ilan numaralı lumia 1320 Windows Phone 10 yüklü 5inc Android telefonlarla takas olur ilgilenen arkadaşlar buradan yada sahibinden mesaj atabilir

• arkadaşlar 32 gb L925 im var şarjdan ve ısınmadan fenalık geldi 1320 önerir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: barocker

quote:

Orijinalden alıntı: cem73

Yav hadi be sende bekliycekmişiz cihazın nerdeyse garantisi doldu neyi bekliycekmişiz mayısta gelecek denilip yalan olan güncellemeyi.hayır güncelleme gelince telefon uçacak kaçacak sanki markette üç tane uygulama varken.
    Bi de burda adet olmuş hoşuna gitmeyen yorum yazana yok liseli ergen yok göbekli Sergen neden bahsediyorsun kardeşim ergen belli ki sensin ki daha görüş beyan eden insana neden saygı duymak gerektiğini bilmiyorsun.
    Ergen dediğin bir adam mesela ben 42 yaşında türkcell tim mağaza Müdürlüğü yapmış biriyim de bakalım sen kaç yaşındasın.
    Hayır çok meraklısı isen lumianın mağazada aylardır yatan stokları sana yönlendirteyim operatör denetiminde soruluyor diye operatör bayilerinde yer işgal etmekten başka fonksiyonu kalmamış kutuları yıpranmış ürünleri yanında soketi yüzünden parça beklemekten haziran başından beri servisten gelmeyen benim 1320 ile beraber.
    Teknoloji ve ekonomi sitelerinde Microsoft, Nokia'nın alımında harcadığı on milyar doları bilançosu tamamen zarar yazmak üzere diye sayfalarca yazarken lumia almayan bütün dünyadaki tüketiciler sersem bir sen bilinçlisin demek ki.

Neyine yetmiyo wp , mudur olmussun ama sana sunu soyliyim , mudurlerde dahil o timlerdeki ve teknoloji magazalarindaki kimse hicbisey bilmiyor. Neden biliyomusun cunku vizyon yok. Sifirsiniz. Bak wp nereden nereye geldi. Siz bu isleri basit saniyosunuz. Bunlar uzun vadeli olaylar. Ama bizim millet 2 gunde koseyi doneyim mantiginda oldugu icin batakliktan cikamiyoruz , bak senin deponda kalan telefonlari satamadigina dert yanmandan belli. Sen yap o zaman isletim sistemini gorelim demezlermi adama, anca baskasinin yaptigina camur atip , kendisi hic bisey uretemez bir ulke olduk. Anca ithal eder satariz sonrada kendimizi isi biliyor sanariz. Sen otur bi isletim sistemi yap bakayim. Suan wp nin nesi eksik yahu , telefon ucsun kacsin istiyosunuz heralde. Yillarca o yok bu yok dediniz simdi hersey tamamlanmaya basladi ve ne diyeceginizi bilmiyorsunuz , satislara takmissiniz. Microsoftun tum dunya pazarinda buyudugunu biliyor olmaniz lazim. Ama iste dunyayi takip eden kim , siz vizyonsuz ve uretimdem uzak bir toplumun parcasi olarak depoda telefon kaldi diye kaliteli bir isletim sistemini kotuleyecek kadar vizyon sahibisiniz. Dunyada deposunda telefon kalan falan yok , suan 930 1520 bir yerlerde kaldimi? Turkcell timmis bide bunla övünuyosun. Hey gidi ya insanlara nasil daha fazla fatura odetirizde koseyi donerizden baska bisey bisey bilmeyen bir firmadan , dunyaya teknoloji ureten bir firmaya seslenmek abesle istigal degilde nedir? Birakin adamlar yapsin siz de tarifeye ek telefon satin hocam karismayin bu islere en iyisi. Kolay gelsin.

Dostum ağzına yüreğine sağlık hemfıkırız bu konuda kardesım Türkcell bu ulkedekı ınsanları soyup soğana cevıren başlıca fırmalardan bırı Windows phone gelince androıd denen ılletten kurtardıgın ıcın ıyıkı varsın Windows Phone

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

quote:

Orijinalden alıntı: barocker

Yahu bazi arkadaslar amma sacmalamis. Yasiniz kac sizin ?

Yahu suan yuzlerce kisilik yazilim ekibi sistemi gelistirmek icin ugrasiyor , ayni zamanda uygulama magazadaki uygulamalarda her gecen gun guncelleme aliyor. Ama buradaki bir kac vasifsiz ergen kullanici evinde oturmus altinda pijamasiyla gecmis bilgisayar basina yok windows phone a android guncellemesi gelebilirmis , yok wp husranmis , yok magaza gelismiyomus , yok wp de gelecek yokmus. Microsoft gibi bir isletim sistemi lideri firma telefon icin sistem gelistiremeyecek ve android kullanacak oylemi? Guldurmeyin yahu. Dunya capindaki tum yazilim uzmanlari wp ye uygulama gelistirmek yada guncelleme vermek icin ugrasiyor bosunami? Microsoftun ekibini soylemiyorum bile, siz kaliteli bir uygulama yada oyun gelistirmek nedir biliyormusunuz? Cekirdek citlamaya benzemez. Bu isler oyle ha deyince olacak seyler degil. Biraz zaman yahu biraz sabredin simdiye kadar sabrettik ve guzel gelismeler oldu , simdi son viraja girildi az daha bekleyin gorun.

Yaşımız 45...

Şuan yüzlerce kişilik yazılım ekibi sistemi geliştirmek ile uğraşıyor yazmışsınız, geliştirmeye devam etsinler.

Matriks Mobile kullanmam lazım ama İosda var Androidde var Windows markette yok kullanamıyorum.

Ata Yatırımın mobil uygulamasını kullanmam lazım ama İosda var Androidde var Windows markette yok kullanamıyorum.

Vakıfbankın mobil uygulamasını kullanmam lazım ama İosda var Androidde var Windows markette yok kullanamıyorum.

Sabrettik bekledik değişen bir şey yok.

Oyun moyun demişsiniz oyunla işim olmaz, oynayan oynasın.

Biz diyoruz ki Windows Windows Mobile işletim sisteminden vazgeçiyor, siz diyorsunuz yok öyle bir şey.

Nereye kadar kafamızı kuma gömeceğiz.

Telefonumuz Windows Mobile diye körü körüne bu işletim sistemini savunmanın bir mantığı var mı ?

http://forum.donanimhaber.com/m_107516178/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_107435865/tm.htm

Ben şahsen ümidi kestim...

Beklemek isteyen beklemeye devam etsin...

herkes bezdi sanırım sizin gibi
    dün sahibinden comda bir arkadaş
    300 tl istiyordu
    250 tl bırakırsanzı alayım dedım
    evkurdan faturalı sıyah renk tamam dedı
    bı turlu bulusup alamadık
    benden hızlı davranıp almıs bırı :(
    bu fıyatada alınır ama herhalde degılmı
    yoksa aramayı keseyım mı ne dersınız?

• Önceden vaat edilmeyen bir şeyi yok diye şikayet edemezsiniz arkadaşlar. iOS, Android ile kıyaslayın, şu uygulama yok, bu uygulama yok diyin, haklı eleştiriye saygımız sonsuz. Ama "Ben parasını verdim, ne demek WP'de yok ?!?!" kafasından kurtulun. Bu sistem çıktığında Facebook, Twitter, Whatsapp, Viber vardı. Her reklamda da bunları gösterdiler ama fazlasını hiçbir zaman göstermediler, çünkü yok. Microsoft size bu telefonu alınca şu bankanın uygulaması, bu firmanın oyunu gelecek dedi mi ? Demedi. Sakin olun ve yazmadan önce bir daha düşünün.
  • recepsahin30 kullanıcısına yanıt
    Bu mesaja daha önce verdiğim yanıt belli ilaveten Windows bizi androidden kurtardı demişsiniz Windows daha kendini kurtaramadı ki bizi kurtarsın bir ümit alanlar da zaten kaçıyor.
    Samsung bile kendi tizen işletim sistemi varken cesaret edip android terk edemiyor mağazaya uygulama bulmak yaygın bir sistem haline gelip uygulama geliştiricilerin ekonomik anlamda dikkatini çekmek para kazanacaklarını düşünmelerini sağlayabilmek mesele yoksa 2013 de çıkan BlackBerry os da kötü işletim sistemi değildi üzgünüm umarım erken görürsünüz bu gerçeği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem73 -- 8 Temmuz 2015; 7:57:20 >
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Whatsapp vardı ama optimize edemediklerinden mağazadan bir süre kaldırmak zorunda kaldılar wiber çok sonra geldi facebook deseniz hala problemli orjinal google facebook u değil keza youtube ve diğerleri de.eh bu kadarını benim eski nokia e 65 de bir şekilde yapıyordu zaten kullananlar biliyordur ee sonrası??ı bize bu kadarı yetecek idi ise Symbian s60 ın günahı neydi?
    Neyse biz emeğimizi koyup fanboylar dışında aklıbaşında insanları bilgilendirmeye çalıştık herkesi ve vedalaştık şu haliyle wp ile .bakalım w10 ne getirir götürür ona sonra bakarız tabii ki Microsoft un keyfi ne zaman gelecek diye beklerken cihazın ekonomik ömrünü doldurmak suretiyle değil dışarıdan artık.herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem73 -- 8 Temmuz 2015; 7:51:43 >
  • Konu ya telefonu kotuleyenlerle dolu ya da onlara karşı çıkanlarla

Yav arkadaşım almasaydın kafana silah dayayıp mı aldırdılar

Ben 2 gün önce aldım gayet memnunum kullanım amacının dışında alırsan araştırmadan bakkaldan ekmek alır gibi gidip alırsan tabi sorunları çıkar

Şu konuyu daha fazla kirletmeyin yav
    Ne biliyim uygulama paylaşım öneriler yapım wp10 hakkında konuşun

Şu telefonu kotuleyenlerle laf dalaşına girmeyin artık

• windows phone'un şu anki hitap ettiği kitleye bakarsanız bile aslında durumu anlarsınız. şu anki amiral gemisi modeli nedir windows phone için? Lumia 1520. çıkış tarihi? ekim 2013... son 2 yılda microsoft tarafından üst düzey bir telefon çıkmamış, çeşitli üreticilerin ürettiği ürünlere giriş seviyesi demek bile aslında bu çağda haksızlık olur. resmen dokunmatik ekranı olan 3310 üretiyorlar. peki rakiplerde neler var? iphone 6, 6+, galaxy s6, note 4'ler... haberlerde iphone 6s'ler note 5'ler... geldi gelecekler vs. microsoft'ta hala böyle haberler tam olarak yok. yeni yeni cityman ve talkman'ler konuşulmaya başlandı. gördüğünüz gibi arada 2 yıllık büyük bir boşluk belirsizlik gelmiş geçmiş.

kimse kusura bakmasın. ben de microsfot'u severim. kendi isteğimle gidip L1320 aldım. memnun muyum? kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda memnunum. 430 TL verdim 2. el aldım, büyük ekran ve pil için aldım. o kadar...
    herhangi bir teknoloji marketine gidin. 600-1000 TL arası android telefonları inceleyin. yahu artık 1000TL altına 2gb-3gb ramli güzel çalışan mtk bile değil qualcomm 64bit destekli işlemcili cihazlar raflarda. microsoft'ta neler var? hala 1gb ram, elde kalmış qualcomm snap. 400'ler, dandik grafik birimleri... şimdi kardeşim aklı olan hangi insan evladı eski teknolojiye yenisi ile aynı parayı verir? ben de yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum wp. wp8 de 8.1 de w10 da kullandım çok şükür. win10 ile vaadedilenler güzel. ama bana hala eski donanımı yenisi ile aynı fiyattan satmaya çalışırsa yine gidip almam.

uygulama konusu yıllardır wp için karın ağrısı. koskoca BB bunun için batmadı mı? yahu akıllı telefon neden alınır bu devirde? uygulama için. bu kadar basit. uygulama yoksa gider 20TL'ye 1110 alırım, konuşmaysa konuşma, sms ise sms... ayrıca eminim benim L 1320'den daha net konuşma kalitesi sunuyordur.
    uygulamaya o kadar takan biri de değilim. öyle olsa android'i bırakmazdım. ama öyle an geliyor ki ihtiyacınızı gidermeniz için uygulama gerekli, o uygulama mağazada yok. uçak bileti alacağım örneğin niye pegasus'un uygulaması yok? onur air yok? çok şükür ki thy ve atlas var... peki para göndereceğim BKM ekspress yok.. kiminiz mobilden hallet kardeşim diyebilir. bi telefonlarından pegasus'un sitesini açsınlar. uçuş ayarlayabilecekler mi? ie malesef siteyi düzgün göstermiyor orada da. yani uygulama yok ama kendi uygulamaları bile yeterli kapasitede değil. chrome zerre sevmem aslında ama mobilde bi ie ile kıyaslayın. hadi edge bi nebze iyi şimdi. beta olduğu için bişey diyemiyorum ama olan için konuşuyoruz burada.

uygulama yazılmıyorsa bu microsoft'un suçu değil geliştiricilerin suçu kardeşim demeyin hiç. basbaya microsoft'un suçu. sen kendi platformuna özen göstermezsen, geliştiricilere cazip hale getirmezsen, uygun kazanç kapısını göstermezsen adam niye uygulama yazsın ki. yazanların çoğu da yazdık orada da varız demek için var. artık sms'in yerini alan whatsapp sürümlerini bi ios ve android ile kıyaslayın. derdim arama 4 ay sonra gelmiş vs değil. uygulama kalitesine bakın gözünüzle bi. yahu ben onedrive aktif kullanıyorum. microsoft ürünü. bi android sürümü ile kıyaslayın bir zahmen yan yana. wp rezalet ya... yemin ediyorum androidde daha iyi. google drive değil onu kullanıyordum ben androidde iyi diye. çoğaltırım örnekleri ama forumda sonra çok kızan çıkacak...

şimdilik win10 iyi gidiyor. gerçekten umutlu gelişmeler var. sırf sevdiğim için windows phone almıştım. bu gelişmelere seviniyorum. hem microsoft'u sevdiğim için seviniyorum hem de pazarda biraz daha hakim 3. bir oyuncu olması her zaman kullanıcı için iyidir ondan seviniyorum. ayrıca bana göre birçok kişinin gözden kaçırdığı bir nokta var ki tablet pazarı. gözle görülür şekilde windows tablet pazarında ilerliyor. win10'un yeni yapısı ile hem tablet hem pc aynı yerde toplanıyor bu çok güzel. bir dönemin netbook'ları şimdinin tablet pc'leri gibi bir durum var. herhangi bir android tablet ile kıyaslanamaz bile bu...

microsoft eğer pc ve tablet pazarında bir çıkış yakalarsa ve bu çıkışlar bir yandan mobil platformun reklamını yaparsa o zaman mobilde yükselebilir benim tahminim. beklentim de bu yönde...

• the voyager kullanıcısına yanıt
    Isınma bende hiç olmuyor desem yalan olmaz, şarj hiç abartmıyorum 2 günü rahat çıkarıyor 3. Güne sarktığı çok oluyor, 3 g Wi-Fi sürekli açık, kendi kendine hiç kapanmadı, donmadı, çocuklar oyun oynarsa, ben nette gelinirsem sürekli olarak, o zaman 1 günü yine çıkarıyor.
    Boş ver sen milleti çoluk çocuk ezbere Konuşuyor işte..
    Şu anda 5 mail Hesabı, 14 tane uygulama var telefonda, herşey tıkır tıkır Çalışıyor, ne zaman çıkar bilmiyorum ama 940 serisi ilk Çıktığı gün alırım. Android çok kullandım, iOS hala iPad Air 2 kullanmaktayım, iPhone u bilmem ama Windows un telefonlarını tek geçerim. Gdr2 yazılım var şu anda, hatta bunu aldığımın ertesi haftası eşime de aynı telefondan aldım a101 den.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • karar verdim 925'imi 1320 ile takaslayacağım kardeşim şimdi 2. el bölümüne dalıyorum

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.