Şimdi Ara

Nokia Lumia 1320 Kullananlar Kulübü | Ana Konu (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
52
Favori
242.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • err_ryn E kullanıcısına yanıt
    sen win 10 kurabildin mi 1320 ye. güncelleme yollamamışlar sanırım. bikaç yöntem var fakat sağlıklı değil diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaranınKarası

w10 u bilmem de millet android marshmallow kurmuş.

http://rom-mod.com/howt-to/nokia-lumia-1320.html

deneyen var mı? nasıl yükseltebiliriz acaba?
  • FAKE,

http://r-pac.org/howt-to/acer-dx900.html

Yorum yapanların hepsi yımırta gibi çocuklar. her telefona aynı upgrade, aynı yorum vırt zırt.
  • arkadaşlar telefonumda şöyle bir sorun var. telefonum açık ve şebekede çekiyormuş gibi göründüğü halde bazen arayan kişiler bana ulaşamıyor. hattımı değiştirdim yinede sorun devam ediyor. demek ki sorun telefonda. böyle bir sorun başına gelen yada çözümünü bilen var mı acaba?
  • Hayır kuramadım. Sonra vazgeçtim zaten iphone a geçtim :)
  • 200 liraya aldım şimdi temiz cihaz eve girip biraz kurcalayayim bakalım Windows nasılmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben satmadım, son 1.5-2 yıldır araçta navigasyon olarak kullanıyorum, mükemmel iş çıkarıyor. 6 saatlik yolculukta bile pili bitmiyor. (Sürekli açık olduğu ve 3-4 yıllık cihaz olduğu halde)

Sırf navigasyon için bile 200 lira verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 12 Ekim 2017; 11:55:39 >
  • Bende çocuğa vericem herhalde çünkü uygulama sorunu var rahat edemedim

• Telefonu navigasyon olarak kullanıyordum, geçen yine lazım oldu ancak Here Maps'in "favorileri" senkronize etmediğini gördüm.

Neden senkronizasyon çalışmıyor? Here mı kapattı senkronizasyonu yoksa benim cihaza özel bir sorun mu var? Kaldırıp yeniden kursam düzelir mi? (Kaldırmaya da korkuyorum tekrar kurulmazsa diye)
  • Windows 10 yüklemeyi başarmış ve sorunsuz kullanan var mı ?
  • Android kursam olurmu ?

• cem650 kullanıcısına yanıt
    kurulmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden
  • cem650 kullanıcısına yanıt
    lumia lar kapalı bir kutu gibi çünkü (iphone lar da bu şekilde), başka bir işletim sistemi yükleyemezsiniz.

• eyvallah saolasın.
  • elinde temiz lumia 1320 ya da 925 olan, satmayı düşünen varsa pm atabilir
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    merhaba. ben şu an halen 1320 kullanıyorum eşimin lumia 925 i de yedek telefon olarak duruyor. emin olun satmaya kıyamıyorum çok güzel telefonlar. 1320 nin bataryası artık zayıflamaya başladı, orjinal batarya nereden temin edebilirim, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  • Vay be 5 sene önce almak için can atıyordum şu cihazı. Microsoft aptallık edip Windows Phone’ları bitirmeseydi şimdi gül gibi kullanacaktık.

• Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    babam kullanıyor lumia 1320 şarjı hala iyi durumda 1 günden fazla gider navigasyonu gerçekten süper satmayı düşünüyorum yeni telefon hediye edeceğim
    çiziksiz desem yeridir
  • 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.