Şimdi Ara

Nokia Lumia 1520 (6' Full HD|20 MP-OIS|2.2 GHZ QC-2 GB RAM|32/64 GB|3400 mAh) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
6
Favori
25.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WindowsPhone

nokia shopla konuştum. Şubatın ilk haftası çıkış tarihi dediler. fiyat olarak ise 1500-2000tl dediler. eğer 1500-1600 arası fiyattan çıkarsa bomba olur, yok 2000 olursa talep olacağını pek sanmıyorum.

o dediğin aralıkta 1500-1600 bilemedin 1700 gibi çıkarsa zaten ortalık yıkılır ama 2000 gibi çıkarmak gibi bir saçmalık yapıcaklarını sanmıyorum note 3 1800 geriledi gm elit üstün özelliklerle dandik kasa ile 1200 liraya geliyorken öyle bir şey yaparsa kendi ipini çeker..
  • 6 inç aşırı büyük geldi bana . Tabii büyük seven arkadaşlara hitab ediyor. Donanım olaraktan çok iyi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/handset/nokia-lumia-1520 satışta. Peşin satış fiyatı 2200 ₺ olarak belirtilmiş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 31 Ocak 2014; 22:26:53 >
  • Lumia 1520 oyun performansı

• 1520'nin fiyatı Note3 ve Z1'e denk şekilde çıkmış.

1 1,5 ay içinde fiyatların düşeceğini düşünüyorum..

@Basteryus

Mesut Çevik, 1520 incelemesinde 1520'nin tam bir oyun canavarı olduğunu söylemişti. Haksız değilmiş
  • şükür bir tane aldım. ama yabancısıyım bu sistemin biraz alışmam lazım. şunu demem gerekir ki bu teleon 6 ınch olmasına ragmen elde durusu hıcte buyuk hıssı uyandırmıyor, elinizde note 3 gibi oluyor. ama hem ekran hemde hız bakımından açık ara onde.

telefonu tanıdıkca sıze artı ve eksılerını soylemeye calısırım.
  • Kısmetse ayın 22 veya 23 ünde nakit olarak almayı düşünüyorum.Teknosa vb mağazalara gelir mi dersiniz operatörden almak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: netron80

şükür bir tane aldım. ama yabancısıyım bu sistemin biraz alışmam lazım. şunu demem gerekir ki bu teleon 6 ınch olmasına ragmen elde durusu hıcte buyuk hıssı uyandırmıyor, elinizde note 3 gibi oluyor. ama hem ekran hemde hız bakımından açık ara onde.

Üstad nerden ve kaça aldınız Ben burda araştırmadığım vodafone bayi kalmadı hiç birinde yok
  • homeagain kullanıcısına yanıt
    5-10 güne kadar nokia shoplara gelecekmiş merak etme.
  • polater kullanıcısına yanıt
    6 şubatta'da nokia bayiler'de heryerde satışta nokia twiterde oporotörün kendi cvpdır.
  • Nokia Mağazalarında 2199 olacağını hiç tahmin etmiyorum.1999 olarak gelsede hoş olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: polater

quote:

Orijinalden alıntı: netron80

şükür bir tane aldım. ama yabancısıyım bu sistemin biraz alışmam lazım. şunu demem gerekir ki bu teleon 6 ınch olmasına ragmen elde durusu hıcte buyuk hıssı uyandırmıyor, elinizde note 3 gibi oluyor. ama hem ekran hemde hız bakımından açık ara onde.

Üstad nerden ve kaça aldınız Ben burda araştırmadığım vodafone bayi kalmadı hiç birinde yok

ben fransada yasıyorum ve 2 haftaya turkıyeye gelecegim. fiyatı ise tl olarak 1700 geldi.
  • Bende bugün bu telefonu inceledim müthiş birşey 1 haftada bir telefon değiştiren bir insan olarak almamamın tek sebebi daha önce hiç windows 8 işletim sistemli telefon kullanmamış olmam.
  • bir miktar daha daha düşmüş .sanırım 3 ay sonra 1.800 tl olur gibime geliyor.
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Nokia shop'u aradım 10 tane gelmiş ellerine, 1 tane kırmızı varmış hemen satılmış, geriye de 2 tane kalmış siyah ile beyaz ve fiyat da 2200tl. bu millete yuh diyorum kısaca.

Rusyada ürünün fiyatını 100 euro indirdiler. diğer pazarlarada sıçrayabilir. resmi rusya nokia store linki aşağıda:

http://n-store.ru/device/item/nokia_lumia_1520/

Şeytan diyor git al gel, en azından rusya görmüş oluruz. 1600tl (525 euro) nere, 2200tl nere

Kaynak:http://www.gsmarena.com/nokia_slashes_100_off_the_lumia_1520_price_in_russia-news-7779.php

• Rusya da bu fiystsa gıdıp alalım bır sorun çıkmazsa bu arada Rusya özel ilgi alanıma girer .rusça az bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şeytan diyor atla arabaya git nokia Shop a al su telefonu beyazından..2199 tl ama internetteki şu ilanda

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-lumia-1520.2-yil-distributor-garantilidir-152989016/detay

hem kapak hemde kablosuz şarj hediyeli diyor. hem de 2079 tl
  • Lene kullanıcısına yanıt
    evet bence de rusyaya gidilmeli, telefon bahane rus kızları şahane! :)

o verdiğim site nokia store online rusya sayfası. keşke biz de böyle online ve bu fiyattan nokia storelardan alabilseydik. arada 600tl fark var, az buz değil.
  • o fark kayıtla beraber mi?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.