Şimdi Ara

Nokia Lumia 1520 (6' Full HD|20 MP-OIS|2.2 GHZ QC-2 GB RAM|32/64 GB|3400 mAh) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
6
Favori
25.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows Phone 8.1 güncellemesi neler mi getiriyor? Bir güncellemeden fazlası, major ANA SÜRÜM ismini hakediyor gerçekten. Aşağıdaki liste ingilizce çevirecek zamanım yok, isteyenler google translate ile çevirebilir.

quote:

Windows Phone 8.1 new feature changes (subject to change upon RTM)

Sharing secured WI-Fi Networks with contacts if they have Wi-Fi Sense. They don’t get to see the shared password though
    Social notifications will now show up in Action Center by swiping from the top of the screen
    Operators can now control Data Sense limits remotely
    Operators can also install certain applications once a SIM card is detected
    Along with normal updates, there are now “important” updates.
    Options to always download emails and pictures within them
    Encrypted and signed e-mail support
    Change default SMS app. You can also change which SMS app will show notifications.
    Enterprise enrolled phones can have their passwords changed and remotely locked
    “Write, when I swipe through letters”. That should be self-explanatory
    Geofence monitoring support. Geofence is a boundary around a place of interest to you. Location services can monitor geofences to tell your apps when you’re entering and leaving them. This would be really good for IFTTT
    Office Lens support. Will scan in documents and screens
    The phone will have to update to the latest version before you can restore it to factory settings
    Option to update store apps automatically
    Option to update store apps when only on Wi-Fi
    App Suggestions by location
    Manual Update checks
    Password protected Office document support
    Trusted app list for NFC that will remove the need for asking whether you want to open a particular app.
    In-call speech commands. You’ll be able to say “Call XXXXXX”.
    Double-Tap to unlock your phone (Feature from Lumia devices on Amber Update and newer)
    Quiet Hours
    Double Tap to Power Off
    Notification if charger isn’t of adequate power
    Screenshot button combination is now Power + Volume Up
    Chkdsk for SD Cards essentially
    Apps on SD Cards are only allowed from ONE originating phone. If it detects that apps from another phone are installed on the SD Card, then it will ask to delete those first
    Voice Narrator for Accessibility
    The Search button will be the new way to open Speech instead of the Start button (Since the newer phones will have the start button on screen)
    New Email sync options with accordance to usage patterns (i.e. If you get a lot of mail on particular days and if you don’t check mail every day).
    Change the size and amount of tiles on your start screen.
    Wallet supports tickets and membership cards
    App Syncing
    Backups now include application data (ABOUT TIME)
    Screen Reader functionality (Maybe Text-To-Speech for apps?)
    Screen Recording functionality
    Inner Circle of contacts. Up to 40 contacts can be in the inner circle.
    You can favorite photos by tapping a heart icon
    Virtual SmartCard support

• Bu mu adaletin dünya? Biz Lumia 1520nin hayalini kuralım, millet 35 tanesi birden etek olarak kullansın.

Nokia Lumia 1520 (6' Full HD|20 MP-OIS|2.2 GHZ QC-2 GB RAM|32/64 GB|3400 mAh)

Kaynak:https://store.donanimhaber.com/9d/eb/60/9deb60b7a247dd4cb2dc14112922e793.jpg

• Ben de aldım
  • 1020 var fakat 1520 de aklım kalmadı değil.
  • kaça? bi de cihazı nasıl taşıyorsunuz? cebinizde taşıyorsanız, büyüklüğü rahatsız ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindowsPhone

kaça? bi de cihazı nasıl taşıyorsunuz? cebinizde taşıyorsanız, büyüklüğü rahatsız ediyor mu?

2000 e aldım ama değer. Cebime koyup ta taşıyorum, ilk başta biraz rahatsızlık veriyor tabi ama sonradan alışıyorsun.
  • güzel hayırlı olsun, bence artık biraz da pantalon cebi büyüklüğünü arttırmalılar, olmuyor böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindowsPhone

güzel hayırlı olsun, bence artık biraz da pantalon cebi büyüklüğünü arttırmalılar, olmuyor böyle.

Teşekkürler, gizli cep te yaptırabiliriz
  • Cihazın ekran açık süresi ne kadar arkadaşlar ?
  • wp8.1 haberlerini takip ediyorum, herşeyi başlığa yazmıyorum yoksa sonu gelmez. genel olarak söylebileceğim wp8.1 güncellemesi öyle eften püften bir güncelleme değil gerçekten MAJOR olan bir güncelleme. Bu kadar bekletti ms ama beklediğimize değecek gibi gözüküyor.
  • Bazı basit özellikleri eksik görüyorum, mesela detaylı ayarlar yok.
  • Arkadaşlar kamerada sorun mu var ?

Nokia Lumia 1520 (6' Full HD|20 MP-OIS|2.2 GHZ QC-2 GB RAM|32/64 GB|3400 mAh)
  • hocam naptınız, kamera sorunlu mu çıktı? Bi mesaj attınız sonrası derin bir sessizlik. hem konu hakkında bilgilendirirseniz bizi, diğer forumdaşlara da faydalı olacaktır.
  • demetem D kullanıcısına yanıt
    naptın aldırdın mı Lumia 1520'yi? :)
  • Bu bir sorun değil sanırım çünkü fotoğraflarda böyle değil. Her yer beyaz olduğunda böyle görünüyor.
  • o zaman telefonun kamerası, telefonu tutuş şeklinden ve açısından dolayı kamera sensörüne dolan ışık miktarı değişiklik gösteriyor. eğer bu düşündüğüm gibiyse, normal bir durum.
  • Sipariş verdim ama bulundukları bölgede unlocked ürün bulamamışlar. Benim de kredi kartım olmadığı için sipariş verip gönderemedim. Maalesef elleri boş geldiler...
  • 520 ölünce direk bunu alırım :)
  • demetem D kullanıcısına yanıt
    biz abd'den gelecek adam ararız bulamayız, seninkisi ise yazık olmuş. üzüldüm.
  • Arkadaşlar 2011 yılından beri Android kullanıcısıydım!Ancak androiddeki bozuk ve sorunlu uygulamalar ve telefonun surekli donması ve siyah ekran yaşamaktan bıktım ve bugün itibari ile Windows 8 phone ye ayak bastım!İlk gün izlenimimi soracak olursanız mükemmler!Az sayıda ve düzgün çalışan uygulamalar gayet yeterli!Sadece oyunlar eksik oda zamanla tamamlanacaktır!1320 ve 1520 yi inceledim!ikiside gayet güzeldi 1320 yeterli olmasına rağmen paraya kıyıp 1520 aldım eve gelip 1 saat kurcaladıktan sonra hiç pişman olmadım ve doğru karar verdiğimi anladım!Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim!Bekleyerek yeni model geldikten sonra fiyatı duüşüncede alabilirsiniz tercih tamamen sizin ve maddi olanaklarınızın!Alan kimsenin pişman olacağını sanmıyorum!

Saygılar!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.