Şimdi Ara

nokia lumia 1520 alıpta pişman olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia lumia 1520 alıpta pişman olan arkdaşlar var mı? (örneğin o fiyata ıphone 5s veya galaksi s5 gibi)

• S5 çöp.
  • Kullanıcılarının konusu varken yeni konu açıp sormaya ne gerek var(?)

Buyur konusuhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88441839

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 820 kullaniyorum AMA yoktur diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Kullanıcılarının konusu varken yeni konu açıp sormaya ne gerek var(?)

Buyur konusuhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88441839

çünkü hiçkimse alıpta kullandığı birşeyi kötülemez yada olumsuz birtarafını görmek istemez ben bunu ordan bağımsız olarak açtım burası oraya göre biraz daha tarafsız, bende almayı düşünüyorum ama çevremde o kadar paraya ıphone 5 s gibi alternetif var diyorlar ikilemde kaldım.
  • Cihazdan değilde işletim sisteminin eksiklerinden bunalanlar vardır.

• Alicaksan 1-1.5 ay felan bekle kararlı sürüm çıkınca neyin ne olca ortaya çıksın duruma gÖre 5s veya 1520 alirsin ama asıl önemli olan teli ne icin kullancagindir oyun icin ben olsam 1520 alırdım ama günlük kullanım icin 5s daha alternatif duruyor daha küçük felan yada 6yi bekle 4.8 ekranla istediğini alirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seddu S kullanıcısına yanıt
    Zaten sormaktan ziyade okumanı tavsiye ederim, çünkü her sorunu arkadaşlar birbirine soruyor bende şu şöyle oldu sizde durum ne gibi.

• Pişman olmak için neden yok hayranıyım telin extradan

• quote:

Orijinalden alıntı: 1zeus1

Alicaksan 1-1.5 ay felan bekle kararlı sürüm çıkınca neyin ne olca ortaya çıksın duruma gÖre 5s veya 1520 alirsin ama asıl önemli olan teli ne icin kullancagindir oyun icin ben olsam 1520 alırdım ama günlük kullanım icin 5s daha alternatif duruyor daha küçük felan yada 6yi bekle 4.8 ekranla istediğini alirsin.

ıphon 4s kullandım ama pek beğenmedim ıphone telefonların ekranı diğerlerine göre küçük birde batarya az gidiyor ama lumia 1520 nin 3400 mah batarya var birde ıphonların çerçeveleri çok geniş takoz gibi örneğin lg g2 yada galaksi 4 ün kenarları çok ince ekran daha baskın ama ıphone tamam ıphone da bazı olumsuz yanlarıda da var yani.
  • 1520 gayet güzel telefondur pişman olacağını sanmam ama istersen incelemelerini internetteki yorumları araştırın forumda bölümü var oradan bilgi edinebilirsin yorumları okuyarak.
  • 1520 güzel cihaz ama böyle büyük cihazlar insanı çabuk soğutuyor.162mm 209gr ne demek ya.Ben 820 kullanıyorum ağırlığı beni yordu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan38

1520 güzel cihaz ama böyle büyük cihazlar insanı çabuk soğutuyor.162mm 209gr ne demek ya.Ben 820 kullanıyorum ağırlığı beni yordu yani.

Valla dostum telefon okadar iyi ki onlar aklıma bile gelmiyo elim ağrıyo tutarken ama önemsemiyorum

• Cihazı daha önce kullanma fırsatım olmuştu malzeme kalitesi
    oldukça iyi stabil sağlam bir cihaz.Ama işletim sistemi eksikleri mevcut.
    Şu anda da 1320 kullanmaktayım gayet iyi.Ama çok uygulama kullanırım diyorsan bence lg g2,htc m8,samsung note 2,note 3,sony z1,z2 gibi cihazlar daha
    mantıklı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 930'u bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walter White -- 27 Mayıs 2014; 7:59:13 >
  • Yazılım gerçekten sıkıntılı. Sürekli sorun çıkıyor ve güncellemeleri daima erteliyorlar ki gelse bile beklenen özelliklerin çoğu eksik olarak geliyor. En az iki yıl daha lazım kullanılabilir hale gelmesi için. Ben 520 modelini kullanıyorum ve çok pişmanım aldığım için. İyi ki daha pahalı bir model almamışım diyorum.

• Lumia 1320 kullanıyorum.Denemek istedim büyük ekranı ilk çıktıklarında aldım.Etrafımda İphone 5 Lg g2 de var onlarda inceledim şimdi artı eksileriyle:
    1. Ekran çok büyük ama bir o kadar da zevkli dokunmatik mükemmel ve görüntü çok sıcak piyasanın en iyisi bu iki model ekran olarak

2. Ekran 6 inch alışmak sıkıntı alıştıktan sonra da başka telefon beğenmiyorsun

3.Haliyle taşımak sıkıntı tamam cebine koyuyorsun teli ama eğilemiyorsun

4. Piyasa androide göre yapılanmış.WP almak hemde 2000 lira vererek ama sonra Wp kullanmak kimilerinin çöp diye tabir etmesinin sebebi de bu tamam wp8 çok hızlı ama çok sığ Bi sistem internet kullanımında bile hissedeceksin

5. Ama 1520 nin gerçekten hakkını veren 20.7 lik kamerası,hızı, video ve film izleme keyfi paha biçilemez

6. Iphone alma

• bende o kadar para olsa wp kullanıcısı olarak wp'ye vermezdim uygulamalar kötü yapımcılar iplemiyor oyun konusuna hiç girmeyeyim bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Yazılım gerçekten sıkıntılı. Sürekli sorun çıkıyor ve güncellemeleri daima erteliyorlar ki gelse bile beklenen özelliklerin çoğu eksik olarak geliyor. En az iki yıl daha lazım kullanılabilir hale gelmesi için. Ben 520 modelini kullanıyorum ve çok pişmanım aldığım için. İyi ki daha pahalı bir model almamışım diyorum.

kardeş yazılım sıkıntılı sorun çıkarıyor derken ne gibi mesela donma yada kendi kendine kapanma gibi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seddu

quote:

Orijinalden alıntı: enver328

Yazılım gerçekten sıkıntılı. Sürekli sorun çıkıyor ve güncellemeleri daima erteliyorlar ki gelse bile beklenen özelliklerin çoğu eksik olarak geliyor. En az iki yıl daha lazım kullanılabilir hale gelmesi için. Ben 520 modelini kullanıyorum ve çok pişmanım aldığım için. İyi ki daha pahalı bir model almamışım diyorum.

kardeş yazılım sıkıntılı sorun çıkarıyor derken ne gibi mesela donma yada kendi kendine kapanma gibi mi?

Bazen hızlanıyor, bazen yavaşlıyor. Bazen uygulama/oyun açmıyor. mesela ilk açtığında açılmıyor, ikincide açılıyor. Kimi zaman yeniden başlattığında düzeliyor, kimi zaman da silip tekrar yüklemen gerekiyor(whatsapp ve facebook da başıma geldi). Geçişlerde veya anasayfaya geçerken takılmalar var(özellikle ağır bir uygulamadan anasayfaya geçerken birkaç saniye bekleme ve efektlerde takılma oluyor).

Mesela bir oyun oynuyorsun ve oyunu simgeye küçültmen gerekti. Başka bir uygulama açıp o oyuna tekrar geldiğinde oyun en baştan açılıyor ve oynadığın kadarı kaydedilmiyor.

Bu tarz sorunların çoğunu 8.1 preview olmasına bağlıyorlar ama 8.1 den önce stabilite daha kötüydü. Ben aldığımda 8.0 GDR2 yüklüydü ve takılma, yavaşlama, donma olaylarını tüm sürümlerde yaşadım. Neredeyse 1 yıl olacak aldığımdan beri hala güncelleme bekliyorum düzeltilecek veya özellik gelecek diye(DNS ayarı hala gelmedi ve 8.1 final sürümde bulunmayacağı iddia ediliyor)

Telefonun fiyatı çok pahalı üstelik. 500tl olsa al, beğenmezsen yarı fiyatına satarsın diyeceğim ama alırsan elinde kalır. bence ios veya android dururken kesinlikle wp yaklaşma derim, en az 3 yılı var sistemin oturması için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.