Şimdi Ara

Nokia Lumia 1820; 5,2' 2K ekran lytrocamera (1020'nin halefi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mart ayında tanıtılacak olan 1820'nin ilk sızan özellikleri sıralarsak;

5.2 inçlik 2K çözünürlükte ekran,
    CES 2014′de tanıtılan ve devrim niteliğinde işlemci olan; daha düşük tüketimle çok daha yüksek performans sunan Qualcomm Snapdragon 805 4 çekirdek işlemci
    3 GB Ram
    3400 mAH batarya
    32 GB dahili hafıza
    lytrocamera teknolojisi + Xenon flaş.

Pureview’in yerini alacak olan Lytrocamera neredeyse mucize niteliğinde bir teknolojiye sahip. Artık DSLR kalitesine akıllı telefonlar ile ulaşmak mümkün hale gelecek.

Lumia 1820 tasarım olarak 928 ile neredeyse aynı olacak.

1020 almayı düşünenler bence bu cihazı beklesinler...

Kaynak;
    http://www.stuff.tv/nokia/mwc-2014/nokia-lumia-1820-52in-2k-display-3gb-ram-and-lytro-camera-could-be-way/news

lytrocamera ile çekilen fotoğraf örnekleri;
    https://pictures.lytro.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3R3D3 -- 20 Ocak 2014; 0:16:49 >

• N3R3D3 N kullanıcısına yanıt
    Kaynak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasa olarak 1020 çok başarılı bence ve hoparlör gücü ve kalitesi olarakta , fakat yeni serilerde hoparlör hep arkaya çekiliyor ve buda hoparlörün kalitesini bozuyor
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    Şahsen hoparlörü pek kullanmayan biri olarak önemli bulmuyorum bu durumu. Koca dslr makina taşımaktan kurtulabileceğim bir seçenek olursa bu cihaz tamamdır. Üstelik 1020'deki o çıkıntı da olmayacak muhtemelen. kaldı ki 1020'ye çift çekirdek yetmiyordu zaten. 4 çekirdek şart. Pil desen 3400 mA 2 gün rahat gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N3R3D3

Şahsen hoparlörü pek kullanmayan biri olarak önemli bulmuyorum bu durumu. Koca dslr makina taşımaktan kurtulabileceğim bir seçenek olursa bu cihaz tamamdır. Üstelik 1020'deki o çıkıntı da olmayacak muhtemelen. kaldı ki 1020'ye çift çekirdek yetmiyordu zaten. 4 çekirdek şart. Pil desen 3400 mA 2 gün rahat gider.

ben temmızdan beri belki 100 tane 1020 videosu seyredip kendimi şartlandırmıştım ,ama fiyatı yüzünden alamamıştım ,şuan L925 var hoparlörü kullanma derken ben müzik açısından değilde zil sesi açısından baktım ,ne kadar yüksek çalarsa benim için o kadar iyi bazen telefon başka odada olunca bakıyorum duymadığım aramalar olmuş ,mediamarkta 1020 ile yan yana ikiside ses ayarı 30 da aynı melodiyi çaldırdım çok bariz fark var , e tabi yukardaki cihaz vb çıkarsa 1020 alınmaz artık , ne yönden alınmaz en önemlisi pil , bence pil 1020 nin en kötü donanımı kesinlikle o cihaza göre değil 2000 mah , acaba daha sonra pil çıkamazmı 1020 için servis tarafından değiştirilebilecek türden

• Lytrocamera ile gelirse ortalık yıkılır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaz listeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lytrocamera ile çekilen fotoğraflara örnekler;
    fotoğrafı açıp herhangi bir yerine tıklayınca odak değişiyor bu arada...

https://pictures.lytro.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3R3D3 -- 20 Ocak 2014; 0:07:47 >
  • Fiyatı çok uçuk olur bunun bu özelliklere göre.

• Çıksın alırım direk.

• aynen, 1020 almak üzereydim vazgeçtim. Sanıyorum ilk girişi 2500 TL civarı olur ama bu özelliklerle gelirse düşünmeden alırım.
  • N3R3D3 N kullanıcısına yanıt
    Bende 1020 var ama bu çıkarsa direk kardeşime veririm.

• lytrocamera olayı çok ayrı bir boyut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tirion Fordring -- 20 Ocak 2014; 3:12:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.