Windows phonefacebook uygulaması yakın zamanda guncellendi ama hiçbir şey değişmemiş gibi geliyor bana. Bildirimler hala okundu olarak görünmüyor, sohbet hala aynı kullanışlıksızda beni en çok sinir eden şey ise facebook telefon entegre işlemini yaptıktan sonra mesajlardan çevrimiçi olunca doğru düzgün sohbet edememek. Mesajlar ya gelmiyor ya da geç geliyor. Bu sorunları bir ek ben mi yaşıyorum yoksa hepimizde mi aynı?
Mesaj gelmeme sorunu bende de var. Sanırım Ayarlar-Şebeke-Veri Dolaşımı-Dolaşımı Aç yaptığımda sorun olmuyor ama bu yazdığım internet paketinden giriyorsan geçerli Wi-Fi da hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Facebook sorunu bende de var. 3g ya da wifi üzerinden internete girmem farketmiyor. Her türlü sorunlu bende. İşin ilginci bütün kullanıcılarda sorun olmaması. Ayrıca bildirimler kilit ekranında belirtilmediği gibi sesli uyarıda gelmiyor. Bir de sadece kendinle ilgili paylaşımlarda bildirim geliyor. Her paylaşımı haber vermiyor.
Aynen öyle. Ben de bütün sorunları yaşıyorum wi-fi veya şebeke interneti fark etmiyor hala bildirimleri alamıyorum ve mesajlar kısmından ettiğim sohbet çok kullanışsız. Uygulamayı silip tekrar yükledim herhangi bir şey değişmedi hala aynı problemler.
Yazışmalar bölümünden çevrimiçi olup doğru düzgün sohbet edememe sorunun çözümü yok sanırım?