Şimdi Ara

Nokia Lumia 525, sim kartı tanımama sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Nokia Lumia 525 aldım. Elimdeki sim kartı uygun olmadığından bir avea bayii ne verdim. Orda bir alet ile keserek uygun boyuta getirdiler.

Telefonu açtığımda , herşey sorunsuz çalışıyor , ancak sim kartı yok uyarısı veriyor. Birkaç kez denedim ama sonuç alamadım.
    Hevesim kursağımda kaldı :( .

Bilinen bir sorun var mı 525 te böyle? Kesme işlemi sırasında belki bir sorun oldu diyeceğim ama elimde aynı boyutta başka kart yok , deneyemiyorum şimdi.

• HSeldon H kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, güle güle kullanın.

kartı çıkarıp, uygun bir şekilde, nazik ve dikkatlice temizleyip tekrar deneyin, umarım çalışır. aksi takdirde sim kartınızın kesme işlemi esnasında zarar gördüğünü söylemek mümkün. farklı düşüncesi olan arkadaşlar zaten bilgilerini paylaşacaklardır. benim bildiğim kadarıyla sim kartı okuyan usb aparatlar var, belki içindeki numaraları kurtarıp yeni alacağınız sim karta kopyalamanın imkanı olabilir.

bu arada, forumda bir Asimov okurunu görmek, vakıf(ların) ve psiko-tarih'in kurucusunun ismiyle karşılaşmak beni ziyadesiyle memnun etti

saygılar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

hayırlı olsun, güle güle kullanın.

kartı çıkarıp, uygun bir şekilde, nazik ve dikkatlice temizleyip tekrar deneyin, umarım çalışır. aksi takdirde sim kartınızın kesme işlemi esnasında zarar gördüğünü söylemek mümkün. farklı düşüncesi olan arkadaşlar zaten bilgilerini paylaşacaklardır. benim bildiğim kadarıyla sim kartı okuyan usb aparatlar var, belki içindeki numaraları kurtarıp yeni alacağınız sim karta kopyalamanın imkanı olabilir.

bu arada, forumda bir Asimov okurunu görmek, vakıf(ların) ve psiko-tarih'in kurucusunun ismiyle karşılaşmak beni ziyadesiyle memnun etti

saygılar,
    quote:

saygılar,

İyi bir haber vereyim o zaman. Vakıf serisinin HBO tarafından dizisi yapılıyor. Asimov hayranlarının merakla bekleyeceği bir dizi olacağından eminim.

Sim kartı temizleyip denedim . İşe yaramadım. Kesinlince artan parçanın içine geri yerleştirip, normal sim kartı olacak başka telefona taktım çalışıyor . Kart bozulmadı herhalde ama yanlış kesilmiş olabilir. umarım telefonda sorun yoktur. Hediye olarak aldığımdan , üzüldüm epey çalışmamasına.

• MicroSIM kart almanız gerekiyor. Bende de aynı sorun olmuştu kırdırmama rağmen çalıştıramamıştım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.