Bugün NokiaLumia 525 aldım. Elimdeki sim kartı uygun olmadığından bir avea bayii ne verdim. Orda bir alet ile keserek uygun boyuta getirdiler.
Telefonu açtığımda , herşey sorunsuz çalışıyor , ancak sim kartı yok uyarısı veriyor. Birkaç kez denedim ama sonuç alamadım. Hevesim kursağımda kaldı :( .
Bilinen bir sorun var mı 525 te böyle? Kesme işlemi sırasında belki bir sorun oldu diyeceğim ama elimde aynı boyutta başka kart yok , deneyemiyorum şimdi.
HSeldonH
kullanıcısına yanıt
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
kartı çıkarıp, uygun bir şekilde, nazik ve dikkatlice temizleyip tekrar deneyin, umarım çalışır. aksi takdirde sim kartınızın kesme işlemi esnasında zarar gördüğünü söylemek mümkün. farklı düşüncesi olan arkadaşlar zaten bilgilerini paylaşacaklardır. benim bildiğim kadarıyla sim kartı okuyan usb aparatlar var, belki içindeki numaraları kurtarıp yeni alacağınız sim karta kopyalamanın imkanı olabilir.
bu arada, forumda bir Asimov okurunu görmek, vakıf(ların) ve psiko-tarih'in kurucusunun ismiyle karşılaşmak beni ziyadesiyle memnun etti
saygılar,
quote:
Orijinalden alıntı: seckinar
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
kartı çıkarıp, uygun bir şekilde, nazik ve dikkatlice temizleyip tekrar deneyin, umarım çalışır. aksi takdirde sim kartınızın kesme işlemi esnasında zarar gördüğünü söylemek mümkün. farklı düşüncesi olan arkadaşlar zaten bilgilerini paylaşacaklardır. benim bildiğim kadarıyla sim kartı okuyan usb aparatlar var, belki içindeki numaraları kurtarıp yeni alacağınız sim karta kopyalamanın imkanı olabilir.
bu arada, forumda bir Asimov okurunu görmek, vakıf(ların) ve psiko-tarih'in kurucusunun ismiyle karşılaşmak beni ziyadesiyle memnun etti
saygılar,
quote:
saygılar,
İyi bir haber vereyim o zaman. Vakıf serisinin HBO tarafından dizisi yapılıyor. Asimov hayranlarının merakla bekleyeceği bir dizi olacağından eminim.
Sim kartı temizleyip denedim . İşe yaramadım. Kesinlince artan parçanın içine geri yerleştirip, normal sim kartı olacak başka telefona taktım çalışıyor . Kart bozulmadı herhalde ama yanlış kesilmiş olabilir. umarım telefonda sorun yoktur. Hediye olarak aldığımdan , üzüldüm epey çalışmamasına.
MicroSIM kart almanız gerekiyor. Bende de aynı sorun olmuştu kırdırmama rağmen çalıştıramamıştım.