Bildirim
Nokia Lumia 620 kullanan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: gurkandemir
Arkadaşlar Nokia Lumia 620 kullanan var mı aranızda? Nasıldır, var mı dezavantajı, fiyatı çok makul gibi geldi bana, tavsiye eder misiniz?
Ne zaman boyle bir konu gorsem ayni seyi yaziyorum. Bikmadanda yazarim. Sakin ama sakin lumia telefonlara bulasmayin. Ben aldim pismanim. Nedeni cok basit dandik bir yazilima sahip. Yazilim hizli ve stabil. Ama tasarim ve kullanilabilirlik kotu. Markette hic bise yok. Google un youtube yazilimi yok. Facebook yok.microsoft yazdigi facebook youtube var ama ingilizce. Bilgisayar programi dandik kullanissiz. Ben telefonu satmaya calisiyorum. Forumda okudugum kadariylada garantidede cirkeflik yapiyorlar. Muzik menusude berbat. Telefonla konusurken parazit yapiyor. Kisacasi KESINLIKLE ALMAYIN. ALDIRTMAYINN
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çoğu kişi şarj süresinden şikayetçi. -
Nokia nın boyut ve kullanış olarak en iyisi haritası yeter ayrıca çokta stabil fiyatın göre kesinlikle alınır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok stabil cihazları çok iyi teknoloji şans işi her telefon kötülenmez bazı telefonlar biraz arızalı çıkabilir -
bende var süper arada donma yapıoyr ama aşırı göze batcak şekilde degıl tarayıcı IE10 normalden hızlı fakat benimkinde pc baglanmıyo sade benımkınde sanırsam -
kullaıcıyım tavsiye etmem.
telefon defteri kullanışlı değil.video iyi fotoğraf çok iyi değil,
çağrı geldiğinde cevapla tıklanmıyor hemen, tuş kilidi aç kapa yapınca tıklanıyor ancak...sıkıcı alınmaz ben pişmanım., -
Aldim 2 ayda sattim. Hayatimda bu kadar kotu bir telefon kullanmadim ya lanet olsun ne cileler cektim ya bu kadar kotu bir telefon olamaz ya. Sakin almayin. Bunlarin hepsi ayni butun lumia lar sacmalik. 920 vardi bir tanidikta oda berbat. Nokia da berbat windows ta berbat. Elimi surmem bir daha allah korusun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 30 Temmuz 2013; 3:58:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben memnunum hocam 5 ay oldu yanlız şarj süresi biraz problem olabiliyor -
program açısından değilde genel bakılırsa kullandığım süre içersinde gördüklerim videosu baya iyi, resim kalitesi idare eder biraz sarımtırak çekiyor,ekran kalitesi çok iyi, titreşimi zayıf bazen hiç hissedilmiyor bile titrediği, şarjı ölsen 1.5 günden fazla gitmez oda herşeyi kısarsan, ses kalitesi zil olarak güzel konuşma ahize sesi fena değil kulaklıkta yüksek gibi görünsede kalitesiz, donma bendede çok oldu en uyuz olduğum eksikliği herkes önem vermesede numara engelleme yok mesela birisi sizi istediği kadar arayabilir engelleyemiyorsunuz -
520 kullanıyorum coook eğlenceli pratik hızlı xbox bayıldım :-) magazası müzik face tweet :) tek sorun bugün çıktı kulaklığımın sağ kısmı çalışmıyor.not kulaklıkta sorun yok :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X